hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kediler hakkında deneyimli/bilgi sahibi birisi varmı burada? önemli. bu saatte en aktif yer burasıdır diye buraya açtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sahibinin ölüsünü yer kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 var hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Cons said: sahibinin ölüsünü yer kediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ivy said: var hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 HADDE LEEEN! markokanır iki gün eve aldı kediyi, sonra sokağa attı! YALAN MI LAN! YALANSA YALAN DE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 tarkan, yazsana arkadaşım sorununu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eternalus said: HADDE LEEEN! markokanır iki gün eve aldı kediyi, sonra sokağa attı! YALAN MI LAN! YALANSA YALAN DE! ne iki gunu lan 6 ay kaldı bende yuhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 leopar aldı eve sanırım, ses yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 MarcOConner said: Eternalus said: HADDE LEEEN! markokanır iki gün eve aldı kediyi, sonra sokağa attı! YALAN MI LAN! YALANSA YALAN DE! ne iki gunu lan 6 ay kaldı bende yuhhh... HASSİİEEE! kendin ıspartalarda gezip anana babana baktırtmadın mı lan kediyi! haa? sevgili patiler bu adamın hayatı yalan işte böyle. kendisi ayda bir gelip "agucuk gugucuk hanimiş ben mal kedim" yapıyor, sonra basıp gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 mantıklı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 işte böyleee :D msn aç la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Eternalus said: MarcOConner said: Eternalus said: HADDE LEEEN! markokanır iki gün eve aldı kediyi, sonra sokağa attı! YALAN MI LAN! YALANSA YALAN DE! ne iki gunu lan 6 ay kaldı bende yuhhh... HASSİİEEE! kendin ıspartalarda gezip anana babana baktırtmadın mı lan kediyi! haa? sevgili patiler bu adamın hayatı yalan işte böyle. kendisi ayda bir gelip "agucuk gugucuk hanimiş ben mal kedim" yapıyor, sonra basıp gidiyordu. ule yalanın da bbu kadarı... bi kere olay farklı o annemlerin yanında 15 gun kaldı o da yolda telef olmasın hayvan die bea yuhhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 of taam malzeme bitti bende. ne halin varsa gör. benim çok bişeyden haberim yoktu zaten mehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ŞAİR BURADA PATİCİK KIZLARININ KEDİ SAHİBİ OLDUGUNU BİLDİĞİNDEN (bkz albüm), TÜM KIZLARI TOPICE SUMMONLAMA GİRİŞİMİNDE BULUNMUŞTUR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 adam kedileri sevmiyor hele kedilerle ilgili insanları hiç sevmiyor. bu konu altında mesaj atanların listesini oluşturup teker teker öldürecek. tuzak kuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tamam arkadaşlar sağolun sorunu veterinerde hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Cons said: sahibinin ölüsünü yer kediler. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hippy_tarkan said: tamam arkadaşlar sağolun sorunu veterinerde hallettik. aka dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 jhuserfhzjaeraa ömrümde bundan gereksiz başlık görmedim xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 http://imagechan.com/images/Motivation%20compilation.JPG evlat edinildin yazıyoruken! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 burtonesk said: tarkan, yazsana arkadaşım sorununu. adam varmı diye merak etmiş, şey gibi düşün "şu anda kıymalı ğide yiyen varmı" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 oha hangi ayı hewpsini bi parça yapmış, ben nasıl attığım posta bakmamışım? sadece kediliyi alcaktım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar