_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 e daha ne yapsın hayatının fırsatını bulmuş yazıcak tabiki (sanki gazeteye eleman alıyoz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Olsun bikaç sene sonra hepimize dinazor diceksin ben gencim diye hava yapıcaksın clymor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bi kız girsin topaga plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Napıcan kızı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdide derim istersen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yalnız en çok 87 liler var.Just like me :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dinazorsun One! (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 +2 dersen tam olcaktı güzel bi esprik şansını kaçırdın :D +3 çok olmuş be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ne alaka dinazorum lan. 21 yaşındayım daha,ne güzel hayatın baharı.Belki 5 yıl sonra evet.Ama şimdi HAYIR. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ooo ben daha 18'im önümde yıllaaaar var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nileppezdel said: Ooo ben daha 18'im önümde yıllaaaar var :D Merak etme,bak ne demiş teoman; Vakit bir türlü geçmezken,yıllar hayatlar geçiyor. Geçer yani,kasma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdi ciddi ciddi masquerade 21 one 21 nilep 18 yaşındamı? eh ne diyelim , gezegen değişikmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Masquerade benle aynı gösteriyo. Hatta Berk kadar gösteriyo. No offense m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Hadi ben yatiyem,5 saat 30 dakika sonra kalkacam daaa ,işe gidecemdee peh. Ne güzel tatildi.pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kitana said: şimdi ciddi ciddi masquerade 21 one 21 nilep 18 yaşındamı? eh ne diyelim , gezegen değişikmiş. bende 21 im :D nie atladıysam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 MASQUERADE NASIL 21 YA ŞAKA YAPMAYIN AĞLAYACAĞIM ŞURADA ERKEN YAŞLANMAKTAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ne konustunuz be 15 sayfa. sorunlu sensin nokda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kitana said: şimdi ciddi ciddi masquerade 21 one 21 nilep 18 yaşındamı? eh ne diyelim , gezegen değişikmiş. itiz kolıd beybifeys. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 saçlarımla kapıyodum o suratı işte böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Saeros da öyle ya. O da saçlarını kestirdi çünkü ANNESİ KIZDI, sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 topiğinizi okumadım, ama bi laf da ben etmek isterim. yakın arkadaşlarının aklını karıştırması ve yakın arkadaşlarına yaklaşan erkekleri kovalaması, beğenmemesi, bunu arkadaşına abarta abarta anlatması gibi huylarından dolayı, GÜZEL KIZ YANCISI TİPSİZ VE SORUNLU KIZ bu kategorinin bölüm sonu canavarıdır. malesef sarlacc gibi olmaları sebebiyle hiçbir erkeğin yanaşmadığı bu kızlar, çağımız erkeğinin en büyük problemidir. star wars filmlerini bilmiyorsanız, sarlacc şudur. kendilerine bi çukur yapar, yakınlarından geçen her şeyi kaparlar. içlerine aldıkları avlarının sinir sistemine bişeyler yaparak, onun uzun süre bilinçsiz yaşamasını sağlarken, çürümesini önler ve adeta yavaş yavaş eriterek avını tüketir. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/8/82/OriginalCarkoonSkirmishSarlaac.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/2/29/Sarlacc.jpg http://images.wikia.com/starwars/images/7/75/Movi_bg.jpg kurtulmak imkansız gibi bişey olsa da, boba fett kurtulmayı başarmış. tüm cephanelerini boşaltmış hayvanın içine, hayvanın kanına karıştırdığı etkenlere karşı koyabilmiş. http://images.wikia.com/starwars/images/b/ba/Bobafettfall.jpg sonda star wars severlere ayrıntı verdiysem de, başta içimi döktüm. Bİ GÜN O KIZLAR EVLENECEK! VE MAL GİBİ KALACAKSIN Bİ PLAZANIN ORTASINDA TİPSİZ VE SORUNLU KIZ! HİÇBİR ARKADAŞIN SENİ KOCALARINA TERCİH ETMEYECEK! GÖRECEKSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 said: içlerine aldıkları bi kızdan bahsederken bu cümle komik olmuş biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dostum sarlacc bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar