Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=3&ManID=21&ProID=1845 Parasızlığın gözü kör olsun emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 http://www.compel.com.tr/Include/Modules/ProductDetail.php?CatID=22&ManID=21&ProID=1844 bu daha fena bi alet bence hehehe,arkadaşta vardı bizim.Memlekette yapılan pop albümlerde kullanmıslar hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 İkisi aynı diye biliyorum ben. Tuş sayısı farkı sadece. Küçük olan daha sevimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 irin said: moral bozmak olacak belki ama yasla zayiflayan refleksler isi baya zorlastiriyor. 11 yildir caliyorum ve uzun zamandir duzenli calismadigim icin gerilemenin farkindayim.cocukken 5 kere yapip alistigin egzersizleri simdi 1o kez yapman gerekiyor.ama bu moralini bozmasin'iyi bir hoca beyer ve hanon ardindan da czerny ve schuman nun etudleri acayip isine yarar 20 yaşında birinin 13 yaşındaki bir çocuğa göre çok daha üstün refleksleri olur.Bide daha kolay öğreniyorsun büyüdükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 GERGE said: İkisi aynı diye biliyorum ben. Tuş sayısı farkı sadece. Küçük olan daha sevimli. ti polarda yeni sesler var sanırsam,bi üst model o. Sawer said: Bide daha kolay öğreniyorsun büyüdükçe. Yanlış,çocukluktan başlayınca daha rahat öğreniyosun ve hayatın boyunca unutmayacağın şekilde kalıyo aklında.çünkü başka bi sorumluluğun yok,istekliysen yada benimsemişsen o işi yapmayı,en çok önem verdiğin şey haline geliyo.Dolayısıyla hem çabuk hem daha daha kolay öğreniyosun. Bu "büyüdükçe yavaş öğreniliyo" demek değil,netekim 25-26 yaşında başlayıp gayet iyi çalan adamlarda var.Ama erken eğitimin şüphe götürmez bi şekilde çok büyük bi artısı var. Bide irin'in dediği gibi,düzenli bi şekilde çalışmak ve pratik yapmak çok önemli.1 hafta hergün çalışıp sonra 2 hafta yatarsan,3. haftada nekadar gerilediğini görürsün.Ama düzenli çalışarak sürekli ilerletirsin,tabi yaşın getirdiği sorumluluklar ve başka şeylere ayırılan zamanda dezavantaj oluyo ozaman :) yapcak başka şeylerinde olduğu için düzenli bi şekilde çalışamayabiliyosun. Yaşın getirdiği dezavantaj sadece bu bence.Yoksa 60-70 yaşına gelmiş bi virtüöz'ün enstürmanını çalamaması gerek,refleksiydi falanıydı filanıydı diye.Bide atasözü ekleyim tam olsun; işleyen demir pas tutmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 said: The VIRUS TI Line is comprised of three different models which all share the same technology inside for identical soft specifications. Aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Bu sooonadan çıktı yeni hepücüü diye bizimkilerin yaygaraya vermesi demekki hehe :) ama daha pek bi şirin alet ufak olanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Şöyle 88 Full Hammer yapsalar ne güzel olur. İyice içime oturur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
^^ShadowSong^^ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2008 piyanoya gıcığım,sinirim,ıyğğğım,yivrencim. eski kız arkım çalıyordu,başka birinle berabermiş. bide beraber love in piano albümünü dinlerdik hep, ben şimdi pianoya kızmıyimde kimlere kızıyim?:/ şaka bir yana,org çalmıştım küçükken,pianoya az bakabildim,ama org kadar sarmamıştı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 ben klasik müziği çok seviyorum özellikle piyano ve luth. içinde piyano oldu mu bi ton 99% hoşuma gidiyor şuan 21 yaşındayım her zaman olduğu gibi yine piyano çalmayı öğrenmek isteği doğdu içimde.müzikten dinlemek dışında hiç anlamam herhangi bir ensturman geçmişim yok.izmirde oturuyorum bir de.bugün ben piyano çalmaya karar verdim desem ne yapmam lazım ? edit: yani amacım klasik müzik çalmak ne blues ne de başka birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Ben 8 senedir davul çalıyorum (şimdiki yaşımı bilin :P) ama hala Rhapsody'deki gibi çift cross gidemiyorum. Demek ki yaş olayı efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 sipeyskeyk said: ben klasik müziği çok seviyorum özellikle piyano ve luth. içinde piyano oldu mu bi ton 99% hoşuma gidiyor şuan 21 yaşındayım her zaman olduğu gibi yine piyano çalmayı öğrenmek isteği doğdu içimde.müzikten dinlemek dışında hiç anlamam herhangi bir ensturman geçmişim yok.izmirde oturuyorum bir de.bugün ben piyano çalmaya karar verdim desem ne yapmam lazım ? edit: yani amacım klasik müzik çalmak ne blues ne de başka birşey. yas olayi efsane evet, tek gereken biraz azim ve calisma hevesi :) bi hoca falan bulup,yada muzik merkezi falan birinden ders almaya baslayip piyanoya calmaya baslayabilirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 tabi orası öyle de :D hani izmirde bildiğiniz ettiğiniz var mıdır diye sordum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Sawer said: irin said: moral bozmak olacak belki ama yasla zayiflayan refleksler isi baya zorlastiriyor. 11 yildir caliyorum ve uzun zamandir duzenli calismadigim icin gerilemenin farkindayim.cocukken 5 kere yapip alistigin egzersizleri simdi 1o kez yapman gerekiyor.ama bu moralini bozmasin'iyi bir hoca beyer ve hanon ardindan da czerny ve schuman nun etudleri acayip isine yarar 20 yaşında birinin 13 yaşındaki bir çocuğa göre çok daha üstün refleksleri olur.Bide daha kolay öğreniyorsun büyüdükçe.refleks deil o zaman bahsettiğim sey,anlatamadım 4 ayrı hocayla calıstım konservatuar ve guzel sanatlar hocalarıydı hepsi,ve hepsi de ne kadar genç o kadar güç derlerdi. antrenorum(bu adam da bayan milli takım antrenorlugunu bu yıl bıraktı) de 14 yas ustu sporcu almaz mesela,aynı gerekçeyle... refleks deil de neyse artık o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2009 piyanoya başlamanın yaşı yok bence ama çocukluktan başlamanın yararları var tabi. 6 sene piyano çaldıktan sonra aptallık edip bıraktım. 3 sene oldu bırakalı ama simdi cok özledigimi farkediyorum. Bi dahaki sene mutlaka başlicam yeniden. Sen de basla.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar