Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Kurulum bitmek üzere.. Oyuna girmeyi basarirsam nerde oynasam acep? Heryer doludur da, yine de birlikte olabilecegimiz bir yeri istiyorum.. Kafama göre takilcam aslinda da, bi size de soram dedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 C:Program FilesLineage IIStaticMeshesPC_Set.usx "The source file is corrupted" off allah belani versin.. o kadar. 1.1 GB çektik, o da hatali çikti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 lol[signature][hline] Mystry ...by the turntables of republic, heaven and eagen, Armin Van Buuren... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 yoksayd1m.. çaliscagini düsünmüyorum ama belki çalisir.. elinde o dosyanin düzgün olani varsa yollasin biri bir zahmet :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 patch ile yükler büyük ihtimalle[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Tamamen sil, patchle yuklemesi lazim, olmadi yollarim cok buyuk degilse.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Degilmis, 10mb birsey, olmazsa haber ver upload edeyim biyerlere.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Check ederken eksik filelari yukluyor otomatik olarak. Bende 77 mb bir dosya hata vermisti.Yoksaydim hatayi ve sonr acheck ederken yukledi su an sorun yok...[signature][hline]Darug lvl 16 Orc Fighter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 ok saolun halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bartza gel ayrıca nick ne friendlist icin nickler topikine yaz sticky olan topikten command hedesinide ayarla ak ortamlara :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 bendede hata verdi, direk sildim bosuna gitti anliyacagin, 2 kez download patlamasi, 1 kerede full indirdikten sonra, 0'dan tekrar indiriyorum. iskence oldu bu oyunu oynamak, hele ki daha cdkey bile yok. ne seyime indiriyorsam...[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Demiii....[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar