Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ya Cüce, çekicem sakalını ha, yazsana lan adımı listeye. Nerde kaldı kurtadam kardeşliği adi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Eylülde gel screwy. Haftaya cumartesi 30 ağustos herkese uygun mudur peki? Zafer bayramı yürüyüşlerinden çıktıktan sonra lan partiye gideriz. Bide tripin makinalar pek iyi değil, yine adekse mi gitmek gerek? Şöyle sağlam makinaları olan bi yer bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Eylül dedik ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 dur yazarız, şey yapıyım o zaman ben arkadaşlar aşağıdaki tarihlerden hangisi veya hanigleri uygun sizin için 6 eylül 13 eylül 20 eylül 27 eylül hepsi cumartesi bu tarihlerin. sanırım en cok 13 cıkıcaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 trip ne güzeldi ya ama tf2 de hala sorun veriyo önceden soylersek düzeltirler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 6 eylül sadece sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Liste : Mulgear (aslında nolifer bu hep gelir) screwy (Eylülde gelemez) kitana (banlı ama bu da nolifer) xunn (işsiz) elesso (tarih belirtmemiş, satma potansiyeli yüksek) cthulhu (13 eylül sonrası) zaugna (13 eylül sonrası) griswold (işsiz) spidee (14 eylül dışında her gün her gece gelebilir) axedice (selam) fenris (a.s.) kaede (10 eylül öncesi. Bu gelsin ama, çok hırslıdır oynarken kızar falan eğleniyorum ben :P) sesu (ulvi görevi tüm pati ortamlarına girip biz gariplerle resim çekilmek) masakari (flatoutun değişmez adamı) silmarven (en geç 1 eylül) Asteroth (eylülcü) Cüce (işsiz) Tribi beğendik mi şimdi geçen sefer? Bence beğenmedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 tripde bf2 bile yok, ayrrıca kimmiş işsiz, gece gündüz calışıyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 hafta ci olmaz ama, insanların okulu baslıyo, bana olur okul varkende gelirim ben np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 aktiftablet gelmiyor mu bu sefer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Ses seda çıkmadı daha. Haftasonu olursa gelir heralde. 9 eylül cuma yada 15 cumartesi olabilir sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Bunları bi kameraya alın istiyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 15 eylül cumartesi 2012 de sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 O kadar da fazla değilmiş Eylülcüler beah. Patlatsak bir tane erkenden ? Ayıca kim hırs yapıyor lan. Çok fena ezicem seni çık karşıma şaşı sniper maltazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 20 si niye yok bu tarihlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 eylülde okul filan var dediler sorun olabilir ama halledilir bi tarih kesinleşsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 diger 3 tarih imkansız 20 olsa olur :D:D gelmek istiyorum lan partiye anlayın laaan =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 yazmayı unutmusum pardon 20side olur tabı en duzgun tarif sanıım hatta 20 si Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 30 Ağustos ! :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 30 ağustos uyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 da ağustostada bi sürü insan gelemio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Sanırım kimleri daha az sevdiğimize karar vermemiz gerekiyor. Mesela ben xunnu hiç sevmiyorum ama adam her tarihte geliyor. J'aime beacoup lan party, mais je n'aime xunn =/ Unutmuşum lan şu dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 axedice msn şimdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Geldim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2008 Hayır ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar