Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 accepted culture olayı bir yana ne kadar çok değişik kültür veya dinde pop olursa fabrikaları verimli bir şekilde doldurmak o kadar zorlaşıyor. bir defasında abd oynamıştım, 100 100 avrupa'dan gelen abuzittin milletinden heteröf dinine mensup adamlar fabrikaları dolduruyorlardı. çeviremiyorsun da o kadar minnacık olunca, mecbur bekliyorsun al bundy'e dönüşene dek. laborer yapıp salıyordum çayırlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 NE Prusya, ne Osmanlı Nede ABD. En güzel Japonya abi. Hakikatten tıfıl ve uncivilized bir ülkeden Endüstriyel ve ekonomik olarak güçlü, askeri açıdan muhteşem bir ülke olup koreyi, mançuryayı işgal edip, Çinhindine yayılmanın zevkini hiçbir ülke veremez. helede Güçlenince Rusyayla papazlaşıp, küfrede küfrede zar zor savaşı kaybetmek çok eğlenceli:) Üstelik kimsenin olmadığı bir yer. Britanya gelene dek çoktan güney doğu asyayı hakimiyet altına alabiliyorsanız tabii:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 evet japonya ile 3-4 kere oynadım sanırım, hatta almanya'dan sonra en çok oynadığım ülkedir. dev gibi popları var aynı kültür ve dinden, o açıdan da çok avantajlı. yalnız rusya'ya yenilmeyi yakıştıramadım, ben kore ve sibirya'yı almıştım, sonra çin'i dövmeye layık bulmayınca bıraktım ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2009 Life rating olayı için machine guns'la medicine techleri lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Sam said: evet japonya ile 3-4 kere oynadım sanırım, hatta almanya'dan sonra en çok oynadığım ülkedir. dev gibi popları var aynı kültür ve dinden, o açıdan da çok avantajlı. yalnız rusya'ya yenilmeyi yakıştıramadım, ben kore ve sibirya'yı almıştım, sonra çin'i dövmeye layık bulmayınca bıraktım ehe. Ruslara karşı savaşırkan mançuryayı sallayıp hemen sibiryada kolay korunabilir mevziler edinip barışta oraları fortlamaya başlıyorum ben. sibiryada rusların yardım yolunu kesince mançuryayı fln temizlemek kolay zaten. çinse bence en büyük sorun. o dövmeye layık görmediğin çin,işgal ettiğin zaman ortaya çıkan devasa rebel stackleriyle bezdiriyor resmen oyundan. her province'de garrison bırakmak zorunda kaldım resmen amma velakin çok çok zengin provinceları var,sadece kıyı şeridini alsan,inanılmaz zengin olup çıkıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 buyrun canınız çeksin azcık resim: çok acaip oldu ya herkesle kankayım fransa bi aramın kötü olduğu devlet. şu alman devletlerini satellite yapim mi almanyayla tampon olurlar hem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 ben eu 3 oynuyom avusturya ile. kutsal roma imparatoruyum. böyle iki üç toprağa tav olacak adam değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 insan avusturya oynayınca anlıyor neden prusya'ya bırakmak istememiş alman topraklarını, 1500 milletten adam olduğundan fabrika verimi iğrenç ötesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2009 papa da benden sam. mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Sam said: insan avusturya oynayınca anlıyor neden prusya'ya bırakmak istememiş alman topraklarını, 1500 milletten adam olduğundan fabrika verimi iğrenç ötesi. zaten Bıraksa Avusturya olmazdı ki. Avusturyanın merkezi Alaman Topraklarıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 mesela asyadaki azerileri falan ottoman kültürüne nasıl ekleyebiliriz böyle turancı bi gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 byrkları çk kral yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Farinal said: mesela asyadaki azerileri falan ottoman kültürüne nasıl ekleyebiliriz böyle turancı bi gaza geldim Save dosyasıyla oynayarak yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 vicky için ne modlar kullanıyorsunuz ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 VIP modu güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 ne özellikleri var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Daha historical ve bol event var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar