Drall Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 dell latitude d600 kullanıyo annem senelerdir, tek arızası bikere üstüne içecek döktük, onda da sadece klavye bozuldu içine girmemiş bile. sen uyduruğa denk gelmişin bence =/
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 3 senedir dell kullanıyorum.benden çok şehir dolastı alet.taş gibi.pili bozuk bitek.onuda surekli prizde tuttugum için.onun dısında hiç bi problemi yok.şanssızsın mayhem :)
Rock Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Yıllardır hp'nin bir sürü ürününü kullanmak zorunda kaldım. Şuana kadar beni tatmin edebilen sadece bir printerı çıktı. Gerçi onun da bista uyumluluğu yok henüz. Notebooka driverı yükleyemedik.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 balon said: Mayhem said: ya anladımki bu konuda en iyi firma türkiyede hp ve toshiba. fail . sen hala hangi konuda olduğunu anlamamışsın gelmiş birde fail yazmışsın, şimdi burada kim fail onu artık sen karar ver asd
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ayni makineyi tekrar tekrar veriyolarmis megersem asdfgh
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Dell Laptop kullanıyorum. 2. yılını doldurdu. Tek bir sorun yaşadım o da DVDROM'u bozulmuştu. Gittim Teknosa'ya verdim garantiye. 5 gün içinde yeni DVDRom ile geri geldi ve gelen DVDROM ile Xbox 360 için Double Layer DVD yazıyorum. Fıstık gibi yazıyor. Evde ayriyetten bir desktop pc ve bir asus laptop var. Hepsinin yazıcısından daha iyi. Tek bir kişinin yaşadığı sorunları bütün firmaya atmak hiç de doğru değil.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sonuncu laptop anladığım kadarıyla Dell'in deil, koyuncunun inekliği. Asıl Fujitsu-Siemensler böyle ama, onu iyi biliyorum. Özellikle ince tasarımlıları performanslı modelse acaip ısınıyo çeşitli parçaların bozulmasından kasanın çatlamasına kadar bi sürü sorun yaratıyo.
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Sikayetvar linkindeki şikayetlerin tamamı hp nerdeyse lol. Bu arada Dell kullandığım en iyi dizustu idi, 2 sene oldu tek bir problemi yok. Hatalı bir seriye denk gelmiş olabilirsin.
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Mayhem said: abi herifler son kullanıcıya hizmet vermiyor böyle saçma birşey yok 30 iş gününü aşmıştı ilk gönderdiğim cihaz ve kanuna göre iade hakkım vardı fatura tutarıda bana ödenmesi gerekliydi, bu herifler gidin aldığınız yere iade edin dedi. mallık yapıp üşendim dava açmadım, yenisiyle değişim istedim yaptılar. abi dava açman gerekmio ilçe belediye binasının 1.katında mı ne tüketici danışma heyeti mi ne var öyle bişi işte orada 2 3 kolay dilekçe var[hazır yazılmış dilekçe boşlukları dolduruon] sonra onlar onaylıo sen de mağazaya götürüon ihtar yapmış oluon gibi bişi hala artistliğe devam ederlerde o heyet ilgilenio sen kasmıon bile yani ben böyle biliom aklınızda bulunsun da
kenzap Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 biz toshibaya dava açdık 6 ay sürdü ama fatura tutarının üstüne bide faiz ödediler.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Asus var bende çok memnunum.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Dell laptop kullanıyorum, ses kartında sorun vardı. Servis bile verirken en az 2 hafta diyordu, 5 güne geri geldi.
balon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mayhem said: balon said: Mayhem said: ya anladımki bu konuda en iyi firma türkiyede hp ve toshiba. fail . sen hala hangi konuda olduğunu anlamamışsın gelmiş birde fail yazmışsın, şimdi burada kim fail onu artık sen karar ver asd canım toshiba ve hpnin en iyisi olduğunu bu kadar zaman sonra anlıyabiliyorsan tabi ki de sen failsin . git asus falan alsaydın hani yine bir şey denmez de.dell yani. casperdan iyi o kadar.
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 tekrar değişime gitti cihaz, pazartesi geri gönderdim. bugün yeni cihaz geldi, bakalım kurulum yapıyorum. bunda inşallah birşey olmaz.
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 dell marka laptopum var.ki çok iyi bi model olmamasına rağmen 2 senedir kullanıyorum.hiç bi problem olmadı.neler yaşadı ama yıkılmadı :)
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 babamın hp notebook unun ekran kartı bozulmuştu götürdük 1 ay geçince aradık 2 model üst versiyonunu vermişlerdi
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 arkansis işte hp o konuda çok iyi bir firma. banada 2 defa oldu hpde öyle bir olay.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 evet uğraştırmadan yenisini veriyorlar özür niteliğinde üst modelini veriyorlar
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 yahu arkadaşım 2 yıl garantisinin bitmesine 4 gün kala verdi cihazı servise, 30 iş günü içerisinde arızasını gideremediler ve kendi talebi ile cihazını iade etti 2 yıl önceki ödediği parayı geri aldı. ki iade ettiği cihaz o zamanda 500-600 ytl değerindeydi, 2500 ytle yakın bir para alıp gidip son model bir laptop satın aldı :D
aente Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 tüm elektronik ürünlerde olay hep şans işi esasında. hani seri üretim, aynı parçalar aynı üretim bantından geliyor vs ama direk kullanıcının şanssızlığı bu olaylar. her markada böyle, senelerce hp çok kötü dendi, şimdi bakıyorsun belli ki sana da dell'den ya hatalı seri gelmiş ya da kutup ayısı çöl ilişkisi. shadow bir forumda externall hdd'lerden bir kere bile sorun yaşamamış, bone'un 750gb verisi patlamış ard arda. sorunsuz marka diye bir şey olduguna inanmıyorum zaten, az sorunlu parça vardır.
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mayhem said: [allah belalarını versin] aralık ayından beri dell ve koyuncuyu abartmıyorum 200 defa aradım heralde. hizmetleride o kadar kötüki birşey istiyorsunuz geri dönücez diyip bir daha arayıp soran yok. son gelen cihazda şüphelerim vardı zaten, sıfır kutu olmasına rağmen içinden çıkan cihazın üstünde ne bir jelatin vardı nede bir koruma adına ufak sünger. artı olarak vidalarına baktığımda tornavida izi vardı. kutudan çıkan cdlerin zarflarında ise açma bölümleri selabant ile yapıştırılmış. bunların hiçbirisi ilk aldığım cihazda ve bundan önceki cihazda yoktu, mutlaka arızası giderilmiş ve iade edilmiş bilgisayarı bana gönderdiler. [/allah belalarını versin]allah belalarını versin tag i hos olmus tebrik ederim:D
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 bı kac yere yazmıstım bu basımdan gecenı crea 19 lcd aldıgımdan 8 ay sonra bozuldu gonderdım sozde yenı gonderdıler bozuk cıktı kabul etmedım ( kargo yanımda actım ) sonra 1 daha gonderdıler gene kargo yanında actım vıtrın malı cıktı almadım gerı gonderdım 1 tane daha gonderdıler oda ekranı cızık cıktı gene almadım ıade ettım buraya kadar herseyı kargoyu getıren adamın yanında yaptım kabul etmeyınce gerı almak zorunda kaldırlar en sonunda kavga gurultu kı bu telefonlar 5 6 ayrı kısıye herseyı bastan sona anlatarak yasadım en komedısı servıs muduru bana kalkıp bu malı kullandıgınız ıcın SIFIR ıle degıstırmeyız muadıl gonderırız demesı ıplerın kopmasına sebep oldu kalkıp crea servıs e gıttım 2 saatlık kavga sonuncda Samsung monıtor aldım geldım ugrasmayan ısının pesıne gıtmeyene kakalıyolar ıstedıklerı gıbı ve kanunları okuyun tuketıcı haklarını felan bılınde gıdın harbı korkuyorlar kanunları soyleyınce 1,5 aylık hıkayenın kısası bu sadece ayrıca philips den almıs oldugum ekran garantısıne 20 gun kala sıfırla degısmıslerdı hıc ugrasmadan hemde bole de fırmalar mevcur o ayrı
Öne çıkan mesajlar