Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oktay Derelioğlu Veda Ediyor

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Oktay Derelioğlu bugün yapılacak Beşiktaş-Lankeran maçıyla jübilesini yapıyor.

Milli takımda Belçika'ya attığı efsane golü hala hatırlanan, bir maçta en fazla gol atan (yanlış hatırlıyorsam düzeltin) 3 futbolcudan biri olan, Beşiktaş'ta Avrupa kupalarında attığı 14 golle bu alanda rekoru kırılamayan futbolcu, özel hayattaki çalkantılarıyla da (Malum, eşinin intiharı, sonra gidip Serdar Topraktepe'nin nişanlısıyla evlenmesi) göz önündeydi.

Beşiktaş'tan sonra bir türlü dikiş tutturamadı, fener, Las Palmas ve Yalovaspor dahil bi dolu takımda oynadı. En son da bu jübile maçındaki Azeri takımında ve futbola başladığı Karagümrük'te oynamış.

Bugün de Beşiktaş formasıyla (Beşiktaşlı olsam bunu kabullenir miydim, bilmiyorum, sonuçta şunu da demiş bir insan: http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2000/11/22/spor/spor9.html ) futbol hayatını sona erdiriyor.

Maç saat 20:00'de, FOX TV yayınlıyor. Daha iki gün önce UEFA maçı oynayan Beşiktaş'ın yedek kadroyla çıkacağını tahmin etmek zor değil.

Ne diyelim, günahlarınla sevaplarınla, güle güle Oktay.
Belçika'ya attığın gol arşivimizdeki yerini kolay kolay kaybetmez.

[video]http://www.metacafe.com/watch/1395867//?feature=oembed" width="459">

Sosyal ağlarda paylaş

"profesyonel futbolcuyum gereken yerde oynarım" psikolojisini biraz abartmış, ama herkes beşiktaşlı oktay olarak biliyor onu, ben de sevindim jübilesini beşiktaşta yapmasına.

şöyle bir golü atmış ya o zaman, artık raslantı mı yetenek mi bilemeyiz ama muazzam yahu :)
Sosyal ağlarda paylaş

oktay bana kalırsa "iyi bir futbolcu her maçta iyi oynamalı" gibi bir yaklaşıma kurban gitti. adam gitti serdarın nişanlısı ile evlendi, karısı intihar etti ve bjk den sonra toparlayamadı. diyarbakırdan istanbula, yalovadan karagumruge kadar bır cok takıma gıttı. ve o da silindi gitti. genç yaşında verdiği yanlış kararların cezasını bu şekilde çekti. yoksa çok rahat jübilesine kadar beşiktaşta kalır, sembol olurdu. genç yaşta şöhreti yakalayan genç futbolcular için oktay çok güzel bir örnektir.
Sosyal ağlarda paylaş

bence ülkemizde yetişen sayılı forvetlerinden biriydi.ama kendi kendini bitirdi.talihsiz.beşiktaş tv de sabah konuşuyodu.sanırım devam edicek futbol yaşantısına fakat arka planda olcak.antrenör vs.. yinede belçika ya attığı gol ve diğer golleri harbiden takdire şayandı.insan üzülüyor tabii değerli bir futbolcunun bu şekilde veda etmesine.kendisine başarılar diliyorum.severdim keratayı :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...