aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 adam son 5 pozisyonun hepsine son bir sans olabilir dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aldık lan kupayı nays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sanki icin sicilmis klozete benziyo kupa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kewell çok yerinde olmuş abi. lincoln'den ben hep şunu bekliyordum;nasıl anlatayım pası verenin adını spiker söylemesin,görüntüden anlaşılır olmasın ama topun gidişinden anla ki o pası atan adam o.bunu kewell yaptı işte.inşallah daha da iyiye giderek devam eder.kupayla başladık güzel oldu,ama skibbe senenin en kötü transferi gibi geliyor bana bakalım yalancı çıkarım umarım. kewell da müthiş başlamış oldu..bir gol bir asist 25 dakika falan oynadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kewell+arda birlikte oynadığı zaman neler yapar bu takım cidden 4 gözle bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 bir adam oyunu bu kadar değiştirir herhalde. neyse bu maç bana bazı fikirler verdi ideal kadromuz konusunda. gol atmamız gerektiği anlarda veya ieçrde oynadığımız normal lig maçlarında volkanı bek oynatıcak doğru anladıysam. çünkü volkan ile kewell resmen bir arada çalışmış.kesin özel bir program uygulamış skibbe. nese. deplasman ve goel yatacağımız zsamanlarda hakan balta olcak bekte. çünkü hakanın defansı volkana göre daha iyi. volkanın da atağı daha iyi hakana göre. yeni forvetle birlikte çift forver olacağımız zaman topalı yedek bekletip tek ön libero linderoth yapar diye düşünüyorum. ama sterau maçında stattaydım ve bu takım toparlanır dedim. 5. 6. haftada düzelir dedim öyle olacak gibi gözüküyor. kayseride abdullah çok iyi genç adam. eren de fena değil çok toy ama. mehmet topuz astı maşallah çok güzel gol. bi de wigan athleticten gelen forveti böyle bir oyun içinde kullanırlarsa olmaz. adama hiç katkı sağlayamıyorlar pas atan yok adam gibi. nese bakalım göreceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sampiyonlar ligi kupası dısında alma sansımız olup da alamadıgımız kupa kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yahu meira bi tane boş top cıkarmadı hastası oldum.kewell da kalitesini gösterdi.önümüzdeki maçlarda dahada etkili olcaktır.lincoln her zamanki gibi cabalıo ama halayetersiz.bide cidden adama cok faul yapıolar ya.adama kasıtlı yapıolar. ayrıca nonda hakan sukurden sora ilaç gibi gldi.hakanın karşı karşıya pozisyonlarda verdiği güvensizlik nonda gelince gitti bende.nonda bu sene gol krallıgına oynar ben söyliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 abi kutlamalar çok komikmiş ya , bari konfeti falan atsalarmış o ne lan 4 tane balon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Taraftar da yok ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 şimdi 1 hafta boyunca dünyanın en iyi sol açıgı kewell olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Arda yönetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 gs ye tebrıkler. Burdan tolunay ve süleyman hurma beylere sesleniyorum gokhanı satıp aldıgınız adamların alayı bir gökhan etmez.Birde sagda solda uefada basarılı olacaz diye triplere girmeyın tokatlayasım geliyor sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 hasan la röportaj yaptılar falan , eski günler münler falan aklıma geldi. herifin bile gözleri doldu. ağlıcaktım ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Grange said: gs ye tebrıkler. Burdan tolunay ve süleyman hurma beylere sesleniyorum gokhanı satıp aldıgınız adamların alayı bir gökhan etmez.Birde sagda solda uefada basarılı olacaz diye triplere girmeyın tokatlayasım geliyor sizi.öyle deme aghahowa fm de süper adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kazım>kewell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aferin red bizi aydınlattın kitana said: hasan la röportaj yaptılar falan , eski günler münler falan aklıma geldi. herifin bile gözleri doldu. ağlıcaktım ulan. ne konuştular ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dereque Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 kewell iyiymiş , işallah sakatlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kazım dünyanın en iyisi zaten onu geç kazım da biliyor zaten o yüzden geçen gün formayı yerlere fırlattı .. ben tırsıyorum abi hala sakatlanabilir .lincoln de geldi esti 2 maç hala bekliyoruz öyle oynasın diye . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 aa dünmüymüş lan bu maç kewellı izlicektim :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kewell + arda + lincoln + nonda imba 4 lü olcak bu galatasayda, her gün maç olsa da izlesek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Lincoln okeye dördüncü olur anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 lincoln hiç bir işe yaramıyor bu takımda. tek forvet oynayacaksa galatasaray ardayı lincoln'ün yerinde oynatsın lincolnü hemen satıp sabri'nin yerine sağ bek alsın yabancı. forvet de şart. bugün baktım gazetelerimizin hepsi NONDA SÜPER falan yazmış. nonda süper falan değil. 50 tane topun 1 tanesini anca atıyor ve dün gece attığı golde kazma kaleci süleymanunun büyük hatası vardı. koltuk altından gol yedi kaleci sıfatındaki bu adam. kewell için de söylenecek tek kelime var : müthiş. türkiye'ye gelen en sağlam sol açık tello ile beraber. kesinlikle. galatasaray'ın işi zor yalnız. bu maç göz boyamasın, kayserispor'un eksikler çoktu. gs 'nin de çok eksiği var hatta takıma katılacak forvet belirsiz hala lig başlamasına kısacık süre kalmışken. adam gelecek, takıma alışacak gitti size 6 hafta ben söyleyeyim. kayserispor için de şunu diyorum. oyunu mehmet topuzun bencilliği üzerine kurmayıp eksikleri tamamlandığında takım oyunu oynamayı başarırlarsa aghahowa ve milan purovic çok gol atar. dün zaten puroviç'in kafası girseydi maçın şekli başka olurdu. ben ümitliyim hala kayseri'den. gs gibi bir takımı son 10 dakika kendi ceza sahasına kapattılar. sağlı sollu geldiler ama takım belli ki oturmamış daha. ayrıca tolunay kafkas'ın yeteneksiz olduğunu da düşünmeye başladım. cangele gelsin işler çok değişir kayseri'de. küçük takımların küçük golcüsü gökhan ünal'ın gitmesi de kayseri açısından hem maddi yönden hem de manevi yönden avantajdır. aldıkları adamlar 5 gökhan eder bu lafımı alın sezon ortasında görüşürüz puroviçle aghahova aktığında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar