rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Universal film haklarini satin almis. http://www.variety.com/article/VR1117990464.html?categoryid=13&cs=1 Umarim icine etmezler ve eserin hakkettigi bir film cekerler. edit: yazar ile olumunden once kitap fuarina geldiginde yapilmis bir soylesi: http://www.frpnet.net/yazilar/ozdenyasar/robertjordan.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 vaay cok guzel haber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 cok guzel haber ama insallah yazik etmezler seriye ya, korktum biraz ne biliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 off ne yazacağımı bilemedim bi an umarım çok güzel bir şekilde çekebilirler filme,gözümde sahneler canlandı da vay anam vay dumai kuyuları savaşını izlerken kalpten giderim ben kesin http://img106.imageshack.us/img106/2211/manetheren1fz4.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bu film çekilsin 10 kere gitmezsem, tüm seriyi yakarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ya cahilliğimden birşey soracam.Bu seri tam olarak kaç kitap? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 oha falan bambaşka bişeymiş. luriel sevinsin okumak zorunda kalmıcak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 şu an çıkmış olan 11 cilt var + 12. cilt 2009 sonbaharında çıkacak ama yazar rj vefat ettiği için seriyi Brandon Sanderson rj nin yazılı ve sözlü olarak bıraktığı notları kullanarak tamamlayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grange Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben ne zaman frp kıtapları bölümüne gitsem su seriye başlayım dıyorum sonra hesap yapıyorum ağzım açık vaz geçiyorum ondan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 dreagloth said: Bu film çekilsin 10 kere gitmezsem, tüm seriyi yakarım. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 FAK YES güzel olur insallah, ben de en az 3 kere gidicem kötü olsa da =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 o kadar büyük konuşmayın bence, bakın dragonlance de ilk kitabın filmini yaptırdı, daha doğrusu animasyon, ama bir izleyen bir daha yanından geçmemeye and içiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 okuduğum yüzlerce fantastik roman arasında sevemediğim tek seriydi bu. hastası oluyor herkes anlamadım. belki filmi iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Okudumğum yüzlerce fk arasında benimde en sevdiğim seri bu, ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 kesinlikle en sevdiğim. hatta zaman çarkına başladıktan sonra her seriyi takip eden ben, hepsini bıraktım. Diğerleri çocuk masalı gibi gelmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 O zaman sana wh40k önereyim, onu okuyunca da aynı hisleri yaşayabilirsin diğer seriler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 taaa 2000 senesinde cnn bir anket yapmis, rand'i kim oynasin diye: http://www.cnn.com/POLL/results/1325321.html kesinlikle katiliyorum. somebody else! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 oha. mükemmel. 12 film olursa çocuklarımla falan giderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar