cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ismi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 geffen said: Tv de izledim, Ahmedinecad şahsı Sultanahmet'de namaz kılmak için geliyor ve bizim vatandaşlarımız megastar tarkan için çıldıran kızlar gibi kendini parçalıyorlar. Utandım ya bu insanlardan.. http://haberturk.com/haber.asp?id=91600&cat=110&dt=2008/08/15 niye şimdi utandın ki abi ? AKP destekleyenlerle ahmedinecad'a bayılanlar arasında öyle çokta fark yok hani... Adamların aldığı oylarda belli. Yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 protesto yapılsaydı büyük ihtimalle istanbul valisi ve kankası emniyet müdürü salmıştı 22 yaşındaki beli silahlı polisleri üzerlerine. artık ben diyim 5 ölü sen de 10. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 olay baştan sona falsolu zaten. adam ankara ya değil istanbul a geliyor,ne diye geldiği belli olmayan bir gündem,basınla konuşurken siyonizme verdi veriştirdi başka bir şey yapmadı israil düşmanlığı dışında. bizim israil ile bir sorunumuz yok bu adamın bu şekilde ülkeye gelip sırf bu konu üzerine basın açıklaması yapması bana iyi niyetli gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 çok şirin ama yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 en azından adamın bi duruşu, bi kişiliği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 buraya fan(pervane falan) resmi koyacaktım falan da kasmadım. ama espri anlaşıldı sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bende haberlerde gordum gercekten cok rezildi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 said: adam ülkesini iyi yonetiyor,putin ve ahmedinejad bence suan dunyanin en iyi iki lideri,kim ne derse desin ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi adamlar |337 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ahuauha resimler süper yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ama bilmem biliyormusunuz caminin imamı çok iyi ayar verdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Bizde bir kesim var herkeze düşman olucaksın , kimseyle ortak olmayacaksın. Eğerki sevilmeyen taraf ile işbirlikçi olursan oranın maşasısın. Yok diğer tarafka iyi geçiniyorsan ozaman şeriatçısın. Uzaylılarla iyi ilişki içerisinde olmak orta yolu sanırım. Yok veya Yılmaz Özdil ne diyorsa onu yapalım en iyisini o bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Sufi said: gerçi bir insanın amerikada yuhalanmış olması gayet artı bir puandır o kişi açısından :) kesinlikle katılıyorum. Demekki fena adam diilmiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Şahsen ben fan'ıyım kendisinin. Yürekli adam diğer politkacılar gibi içten pazarlıklı değil. Hele bir columbia faciası vardır ki of. Dillere destan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mendoza said: Şahsen ben fan'ıyım kendisinin. Yürekli adam diğer politkacılar gibi içten pazarlıklı değil. Hele bir columbia faciası vardır ki of. Dillere destan. eet adam okulun presidentinden daha mantıklı konuşmuştu. utanmasam fan ı olacaktım adamın ama adam sonra "we don't have any homosexuals in iran" dedi. lulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 valla sırf güleryüzüne kanıyolardır. şarapçı tipi olmasına rağmen oldukça sempatik görünümlü (işin iç yüzünü bilmeyenler için). o kitlenin de işin iç yüzünü bilmeyenlerden oluştuğunu düşünüyorum. yani hiç bilgim olmasa ben bile "lalala ahmed lala" diye bağırıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Kahraman gibi gozukuyor adam caniiiiim, hakkini yiyorsunuz. Tek basina aptallar ordusundan olusan Amerika'ya kafa tutuyor. Nasilda deli ediyor emperyalizmi... Ismini cigiricam istanbul sokaklarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 said: Arkadaslar niye boyle diyorsunuz canim aaaa. Bence bu davranisi alkislanacak bir davranis!! Alkislanacak bir insan. Halka iniyor adam. Halkin dedigi olur beyler. said: Kahraman gibi gozukuyor adam caniiiiim, hakkini yiyorsunuz. Tek basina aptallar ordusundan olusan Amerika'ya kafa tutuyor. Nasilda deli ediyor emperyalizmi... Ismini cigiricam istanbul sokaklarinda. epix fail @ sarcasm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ne olursa olsun nekadar sempati duyarsa duysunlar ALLAHIN EVİnde Cami de bunun yapılması . Slagonların atılması bagırma böğürme çok ayip. Utanıyorum. din değiştirsinler.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Aynen imam süper ayar verdi orda. Adamın kendi düşünceleri var, ve yukarıda denildiği gibi içten pazarlıklı değil. Herif resmen, benim ülkemde yolları böyle kapatmayız dedi bizim salaklar hala havaalanına fln eskort ediyorlar adama. Öküzsün, yüzsüzsün bir o kadar da şerefsizsin. O gerizekalı vali nedir ya, adam "ileriki zamanlarda böyle şeyler olmayacak ders çıkardık bu geziden" dedi. Adamlar e-5' i (e-5 ulan e-5 en işlek yol şu şehirde var mı ötesi) saatlerce trafiğe kapatıp ne bekliyorlardaki. Şaka gibi bir yönetim ya. Yorumsuz yani, ne kadar salak olabilirsin ki abi. Adama lafım yok, istediği kişiye ayar veriyor seviyorum o yönünü, ha şeriatçıdır gericidir homofobiktir bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 en sevdıgım adamlardan bırısı ahmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar