thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 +18, örümcek ısırığı görüntüleri 2.Gün 9.Gün 11.gün 38.gün tanımı= Kahverengidir Zehir lokal, şiddetli doku hasarına neden olur Lokal gangren hemen ted edilmezse ülser oluşur Isırık başta ağrısız fakat saatler içinde ağrılı hal alır. Spesifik antivenin yoktur Tedavi temel desteklidir örümcek soktuktan sonra 3. gün 4.gün 5.gün 6.gün 9.gün BU ÖRÜMCEĞE DİKKAT !!! BROWN RECLUSE ÖRÜMCEĞİ BİR DİĞER İSMİYLE KAHVERENGİ KEŞİŞ ÖRÜMCEĞİNİN SOKMASI KORKUNÇ SONUÇLAR DOĞURUYOR. ÖZELLIKLE ÇOCUKLARI UZAK TUTUN. GÖRDÜGÜNÜZDE HEMEN ÖLDÜRÜN.... ÖRÜMCEK SOKTUGUNDA YUMURTALARINI BIRAKIYOR VE IÇTEN IÇE ETINIZI YEMEYE DEVAM EDIYOR. NOT: ANKARA'DA BU TÜR VAKALARA RASTLANMIŞ iğrençti değil mi ALINTIDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 korkunç bişey buu..off içim kalktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ankaraya gitmem bidaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 spoiler içine koysaydın bari fotoları? ayrıca acılı ezmeye benziyor 9. gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yuh içim kötü oldu. insanın suratını ısırsa kimbilir n'olur. şerefsiz hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 şerefsiz hayvan ne demek ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tamam ben okulu birakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 off çok fena oldum zaten böcek fobim var, gördümmü dayanamıyorum resmine fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ananınanaına bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Koymayın şöyle resimleri yahu , şahsen kaldırılmasını talep ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 of feciymiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Horizon said: Koymayın şöyle resimleri yahu , şahsen kaldırılmasını talep ediyorum. horizan bana karşı bi gıcıklığın falanmı var her açtığım konuyu bişey buluyosun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 paranoyak yaptı örümcek beni off bilgisayar masasının altına falan bakmaya başladım acaba burda olur mu diye =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 thedevourer said: Horizon said: Koymayın şöyle resimleri yahu , şahsen kaldırılmasını talep ediyorum. horizan bana karşı bi gıcıklığın falanmı var her açtığım konuyu bişey buluyosun B)- yok yahu , nickname ini bile hatırlamıyorum. Resimler çok kötü o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Komürlükte mi odunlukta mı ne yetişiyomuş bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ehehe brs çok kolay bulunmuyor bizde.. total 4cm falan çapa sahipmiş (ayaklar dahil) mini mini kendisi de yaptığı kötü işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thedevourer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bende 1 karış oldğnu falan okudum ama tam bilgi bulan olursa yazsın madem... Horizon said: thedevourer said: Horizon said: Koymayın şöyle resimleri yahu , şahsen kaldırılmasını talep ediyorum. horizan bana karşı bi gıcıklığın falanmı var her açtığım konuyu bişey buluyosun B)- yok yahu , nickname ini bile hatırlamıyorum. Resimler çok kötü o bakımdan. tamam o zaman sorun yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu örümcek 1 karış olamaz ufak bişey tarantula yaptınız 2 dakkada hayvanı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 As indicated by its name, this spider is not aggressive and usually bites only when pressed against the skin, such as when tangled up within clothes, bath towels, or in bedding. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 böle bşi olmaz ya ne lan o adamın kemiği görüküo sora tedavi olmuyo mu o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ınanılmaz ırenc bısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ankaradaysa bu meret hakketen uzak durmak lazım angaradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 tedavi edilmesine rağmen mi bu 9. gün haline geliyor ısırdığı yer ilk resimlerdeki ne öle ya krater olmuş resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ayy bu neee fena oldum beaa komple ısırsa ölcen dimeh böğyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar