Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 rahatsız mısın arkadaşım ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 adam sir+horizon ekolü ile uğraşmaktan bu hale geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Sorma, sabahtan beri bi baş ağrısı, iki tane hapa rağmen hala geçmedi. Bugünlük idare edin. Söz, yarına standart c/p'ci halime dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mendoza said: sg-1 said: Quadrophenia said: Bu adamın gazetedeki köşesi bu kadar mı yoksa Hıncal gibi mi topik topik mi yazıyor? ütopik ütopik yazıyor, yazdıkları yalan yanlış. Evet ondan O gazetede yazıyor, SEN paticik te. adam dalga geçmiş geyik yapmış ama mendoza anlamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 AHAHAHAHHAHAHA koptum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Cok guldum :) Adam butun gun bu tur baglantilar bulmak icin kasiyor sanki, 2 gundur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar