Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İlk kez saat takıyorum, görünümü çok hoşuma gitti dayanamadım bende alıverdim. Artık saat için telefona bakarak cebelleşmiyorum, güzel bi hismiş. Ve yeni aşkım Lorus LumiBrite Quartz Watch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 çok hoşmuş ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hayırlı olsun. Ben ultra inca bilekli bi insan olarak bileğime uyan saat bulamıyorum. Hani uyduruluyolar da güzel durmuyolar. Güzel duran var şu an takıyorum. Mutluyum :) Ama hala bi saate 10000 dolar vermenin dünya üzerindeki en büyük enayilik olduğunu düşünüyorum ve bunu piyasa yapıp para kıran Rolex yetkililerinin zekalarına hayranım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 25€ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu var bende de, ince hafif. http://www.tamba2.org.uk/pix/2006/sk116.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Masteis said: 25€ çok da uygunmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abooov, çok şekşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 PhysX said: Masteis said: 25€ çok da uygunmuş :)25 cent dememiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu gösterdiğiniz saatler güzelmiş, ben de bu tür bişey alıp iliştireyim koluma artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim vardı ama hepsi parçalanıyor kırılıyor sonunda takmamaya karar verdim.daha güvenli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 güzel saat. fiyat da uçuk değil. bi casio nun naylon saati 20ytl zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kayışı hem güzel hem de deil böyle karışık bişey gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 evet evet, saat. iyi hatırlattın. alacaktım bak.. 2 saat de güzelmiş bu arada. güle güle kullanın. kolunda saatiyle devamlı gülen bir adam tasvir ettim bir an, psikopatlık derecesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 koluma saat taksamda artık telefona bakmaya o kadar alışmışım ki elim direkt telefona gidiyor saate bakmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 zevktir bişi diyemem...amma ve lakin eğer öğrenciysen kopya çekmek için o saat koldan çıkarılacak sınav zamanları! saate bakma bahanesiyle az kopya çekmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 aquila said: bu var bende de, ince hafif. http://www.tamba2.org.uk/pix/2006/sk116.jpg hayatta takmam bunu, ilki takılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 gittigidiyorda şöyle bişey var.çok hoşuma gitti: http://urun.gittigidiyor.com/RAKETA-ilginc-KATYUSA-24-saat_W0QQidZZ11763335 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar