Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 8 eylülde açılıyormuş vay be yazık günah çocuklara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 liseyi özledim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iyi htrlattın bizim okl ne zmn açılıo ki acep.. bi bakmak lazım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 o ne ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ha bi sn ama aklıma şey geldi benim lisenin sitesinde yazıyordu da, 1 hafta mı ne erken açılıyordu, ama öte yandan kurban bayramı da varmış bir ara eylülde, kafam karıştı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 mulgear6 said: o ne ya :( LOL :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 liselim derdim de saat müsait değil. her an topik patlayabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hehe bak şimdi okuyunca bende sevindim.en az 2 ayı vardır daha ooooh ist. üni ne ara açılıo bilen varmı üşeniyorum bakmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Fly said: 8 eylülde açılıyormuş vay be yazık günah çocuklara 15 indede benimki acılıo lisede olmadıgıma mı yanayim üniversiteyi dışardan anlatanların anlattıklarına mı anayım hei? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 BURN ENERGY DRINK diyebiliyorum sadece, aklıma bir şey gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 6 ekim de açılacakmış ilk hafta kafadan bizim fakülte de ders olmaz etti mi ayın 13 ü.. ama eylül de gidecüün buralardan evimi özledim ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bizim 10 ekimde mi ne açılıyo diye söylentiler vardı (bayâ bayâ lan) bakalım görücez kaçında açılıyo. hatta dur bi bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 NE 10 EKİMİ YA olamaz olmamalı ahanjakmöe23456uı bizimki hep geç açılıyor diğer ünilerden sömestrda 1 hafta tatilcik verdiği için ama 29 eylül diyor. NE BİÇİM ADALET BU YA OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 10 ekim ne arkadaşım. açılmayın daha iyi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 October 06 2008 CLASSES COMMENCE October 13 2008 LAST DAY FOR LATE REGISTRATION oouuvvv yeaa 13 üne kadar vakit var demektir üzgünüm fly gg :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 asdfsagha hatirlatmayin laeeaaan >-< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 okuyun adam olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 lise gibisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bizim okul da 8 eylül de açılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Kirpikleri,kaşı kara, gözü kara Gerdanı benzerdi kara,beyaz kara Buluşurduk ara sıra,ara sıra Liseli vardı ya ah o liseli Liseli vardı ya ah o liseli Kısacık etekli dar elbiseli Liseli vardıya ah o liseli Lisenin en şirini o en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bizimki 22 eylül gayet ideal güzel. 1 hafta okul sonra 1 hafta tatil. sonra yine okul iyidir böyle. kurbanla güz tatilini birleştirmişler birleştirmeselerde ayrı ayrı olsaymış güzel olurmuş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 benim okul 21 agustosta aciliyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar