eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 İNdiksiyon yoluyla gerilim üretme konum yardımlarınızı bekliyorum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hadi bi yardım yaw bulamıorum çok önemli en önemli 2. ders teknik okuldayım eğer yapamzsam biterim[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla netten 2 gun once donem odevi aramis biri olarak, bunun imkansiz oldugunu gordum, kasma sende bosuna, s*ke s*ke benim gibi kitap alicaksin :)[signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ewt maalesef böle olcak galiba[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 belki işe yarayabilir: www.gencbilim.com baya geniş bi ödev bankası var,gerçi o konuyla alakalı varmı bilmiyorum ama 7 tane ayrı ayrı polinom ödevi çıktı arattığımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 niye kitap alıyosunuz ki gidin bi kütüphaneye bi ton kaynak bulursunuz =)[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 walla üniversiteden önce netten ödev bulduğumu hatırlamam. gerçi ne kadar vardı oda ayrı konu ama. mesela şimdi biz bilgisayar mühendisliği olarak "Google Engineering" diye yeni bi bölüm kurmayı düşünüyoruz.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. [Bu mesaj Ra_d tarafından 03 Nisan 2004 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Bu indiksüyon, böyle bi borunun içine bi tel parçasını sok çıkar yaparak akım üreten sapık bişey değil miydi? Yanlış ı hatırlıyorum?[signature][hline]move thougtfuly but fast as well from heaven through the world to hell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 oh ya herkes de dönem ödevini paticik üzerinden yapiyor.. "bunlari siz yapasiniz, siz çalisasiniz, siz emek veresiniz diye veriyorlar size kaardesim..." pff keske lisede olsaydim da dönem ödevi yapsaydim.. söyle tutum anime tanitimi felan yapardim.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar