Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bounen no Xamdou / Xam'd: Lost Memories

Kaede

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Beklemeye dayanamayıp izlemeye başladım. Beklediğim gibi, konu pek belli değildi ama karakterlerin sağlamlığından olsa gerek pek umursamadım ve altı bölümü de bir çırpıda izledim.

Ama yedinci bölümün HD release'i nerde? Demonoid'de 704x384'lük yedinci bölüm Salı günü yayınlanmış, o günden beri zor tutuyorum kendi indirip izlememek için.
Sosyal ağlarda paylaş

Sıkı durun acayip yüzeysel bir yorum geliyor (sadece ilk bölümü izledimde);

Yahu özellikle şehirdeki büyün tasarımları sevdim, uçan alette tamam (severim 2. dünya savaşı bombardiman uçaklarını, onların yandan yemişi diyelim özellikle kokpit kısmı için). Günlük döngüsü güzel şehrin, aile-ev-otobüs falan çok hoşta.

Şu beyaz herif, hani değişen. Çok abest, orantısız, itici bir çizim dünyaya? Birde niye ille lise öğrencileri böyle olur, sonunda memleketi (hatta dünyayı, evreni... Bazen birçok evreni aynı anda vs.) kurtarır? Tamam lise geyiğinden geçtimde şu beyaz hilkat garibesinin çok beter bir tasarımı var, özelliklede kafa ve eller bakımından.

Neyse az bir daha az yüzeysel ikinci bir yorumu ikinci bölümü seyredince yaparım artık.
Sosyal ağlarda paylaş

Düşündüklerimi spoiler vermeden anlatmam zor da şöyle diyelim. İlerde partial transformation yapabiliyor xam'd ve gayet kickass gözüküyor.

Hedef kitlesi lise öğrencileri olan animeler genelde lise öğrencileriyle dünya kurtarır zaten. Burda önemli olan ciddi animeyse kendi içindeki tutarlılığa bakmaktır. Ha yok sana toptan ters geliyorsa anime senin için uygun bir medium değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Cowboy B. + steam boy + bişi daha.. çıkaramadım hangisiydi diye kıvranıyorum.

Çok beğendim seriyi, giriş müziği süper, ambience süper. Karakter tasarımları çizim anlamında harika, içsel tinsel daha pek belli değiller gerçi.

Anime nin manga alt yapısı var mı? Lore u okuyabileceğimiz herhangi bir kaynak var mı?

GR
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:

Hedef kitlesi lise öğrencileri olan animeler genelde lise öğrencileriyle dünya kurtarır zaten. Burda önemli olan ciddi animeyse kendi içindeki tutarlılığa bakmaktır. Ha yok sana toptan ters geliyorsa anime senin için uygun bir medium değil.

Yok, ters değilde çok tekrar oluyor belli bir noktadan sonra. Yani şu her filmde olan film klişeleri gibi. Ama piyasa/müşteri bu diyorsan evet adamlarda haklı ona laf söyleyemem, ne de olsa hayrına çizmiyorlar bunları...
Sosyal ağlarda paylaş

Kaede said:
3. sü Eureka 7 olucak :>

Xam'd orjinal bir hikaye, adaptasyon değil. Ayrıca daha Japonya'da gösterime girmedi bile. Bizim izlediklerimiz hep Amerika PSNinden alınma. O yüzden daha derinlemesine bilgi veren bir kaynak yok >:

Cahilliğime verin, USA Playstation Network neden japonca yayınlıyor seriyi :)

Cidden merak ettiğim için soruyorum.

GR
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...