Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mumu said: yok artık. çok fazla kelime var değişmiş ve heleki günümüzde amerikada konuşulan ingilizce iyice internet diline dönüşmüş vaziyette. kelimelerin telafuzları birbirinden apayrı ve en önemlisi de aksan tamamiyle değişiyor. ingilizler herşeyi uzatmaya bayılır. Böyle ama diziler, internet, filmler sayesinde ingiltere giderek amerikanlaşıyor. Çocuklarının aksanı bir arada kalmış bu aralar biraz. Bazen en azından. Ama edebi dilde farklı öğretmek gerekecek kadar farklılık yok. Sadece bazı kelimelerin yazılışı değişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 iskoç aksanı tam çingene ABE DAVULLAR ÇALINSIN VİSKİLER İÇİLSİN BEYAV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 carsle castle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 turkiye'de gidecegin kurstaki tek fark laast yerine leest, kaant yerine keent demek falan olacaktir. Bi de colour yerine color, honour yerine honor falan. aksanli ogretmek istiyorsan yerinde ogreneceksin. aklin varsa ingiliz aksani ogreneceksin tabi, avustralya aksani da ayni olcude seksi tabi. irish karizma, scottish ise bildigin ingilizce bilmeyen bi turke ingilizce yazi okutuyomussun gibi les Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Irish kral, çok seksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
buðra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Aksan olarak Amerikan kulağa daha düzgün gelir. İngilizler biraz yuvarlıyor. Ama İskoç görürseniz onu konuşturun ve sadece dinleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Amerikan - İngiliz Amerika - İngiltere . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 desmond aksani varsa ona gidin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 fatih terim aksanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lippa Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 İngiliz aksanı, İngiltere'de yaşamadan kolay öğrenilecek bir aksan türü değildir fakat Amerikan aksanının öğrenimi daha rahat ve kolaydır. Aynı zamanda Amerikan aksanı daha rahat anlaşılır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manowerkin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 küçüklüğümden beri ingiliz aksanı ile eğitim gördüğüm için abd ingilizcesinde zorlanmaktayım..fark çok kanımca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ingiliz akasnı avratlarda sexy... ama konuşma dili olarak amerilan ingilizcesini tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 sesu said: ingiliz aksanı(tu) brilliant mate (td) damn brit :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Ben de eskiden sevmezdm de İngiliz aksanı da hoş be :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 yaw genelde izledigimiz diziler amerikan dizileri oldugu için amerikan aksanına daha bi yatkın hale geliorz. ingilizler her zaman biraz daha kuralcı biraz daha sert gelirler bana o yuzden amerkan kulture gidiorm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 İngilizler burnu havada dolaşıyolar zaten, Amerikanlar candır can :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o da bi yere kadar canım yani. amerikalı zencileri konusurken anlamak cok zor oluyo...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 o amerikan aksani degil ebonics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 nedanko said: desmond aksani varsa ona gidin.. iskoç değil mi desmond'un aksan? BROTHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 bide nigger english var ki onu toffle için falan öğreniyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 kingpin said: nedanko said: desmond aksani varsa ona gidin.. iskoç değil mi desmond'un aksan? BROTHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Irish olmasi lazim.. bu arada seceneginiz varsa ingiliz aksani ogrenin bence.. amerikan aksanini zaten cozuyosunuz filmlerden tv den falan.. ben avustralya tv si filmi izledigimde %90-95 her kelimeyi cikariyorum, %75-80 amerikan filmlerinde hic amerikan aksani gormememe ragmen, ingiliz show u programi izledigimde bu %60 a dusuyor.. konuyu anliyosunuz tabii hepsinde ama bi native gibi her kelimeyi cikarmak zor aksanlar arasinda.. ingiliz aksani en guzeli bence zaten.. amerikan aksani biraz koylu gibi geliyo ingiliz aksaninin yaninda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Penthesilea said: turkiye'de gidecegin kurstaki tek fark laast yerine leest, kaant yerine keent demek falan olacaktir. Bi de colour yerine color, honour yerine honor falan. aksanli ogretmek istiyorsan yerinde ogreneceksin. aklin varsa ingiliz aksani ogreneceksin tabi, avustralya aksani da ayni olcude seksi tabi. irish karizma, scottish ise bildigin ingilizce bilmeyen bi turke ingilizce yazi okutuyomussun gibi les iskoç aksanı hakkındaki görüşlerinin değişmesi tek iskoç kızla tanışmana bakar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 desmond iskoç brotha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Glasgow, Scotland, UK Desmond Hume Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 nedanko said: kingpin said: nedanko said: desmond aksani varsa ona gidin.. iskoç değil mi desmond'un aksan? BROTHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa Irish olmasi lazim.. bu arada seceneginiz varsa ingiliz aksani ogrenin bence.. amerikan aksanini zaten cozuyosunuz filmlerden tv den falan.. ben avustralya tv si filmi izledigimde %90-95 her kelimeyi cikariyorum, %75-80 amerikan filmlerinde hic amerikan aksani gormememe ragmen, ingiliz show u programi izledigimde bu %60 a dusuyor.. konuyu anliyosunuz tabii hepsinde ama bi native gibi her kelimeyi cikarmak zor aksanlar arasinda.. ingiliz aksani en guzeli bence zaten.. amerikan aksani biraz koylu gibi geliyo ingiliz aksaninin yaninda..her seyi gectim acayip karizman oluyo abi, ingiliz aksani konusanlarin agzina bakiyolar bildigin. ilkokul haric hep amerikan aksani ogrendim ben ama ilkokuldaki ingilizce hocam Ingiliz bi kariydi, sonrasinda da Ingiltere'ye yaz okuluna gitmistim, ondan kalan bikac aliskanlik var bazi kelimelerde hala. Bigun Amerika'da hamburgerci kiz Ingiltere'den mi geldin, begendin mi buralari falan dedi gotum kalkti euhehu. Ugrasip Ingiliz aksani yapmak lazim ama asiri zor sonradan o tur seyler =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar