maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pati olaylarına yatıcam şimdi, sevdiricem size paticik'i :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Fly said: beygirgücü alınmış ama zaten hay aksi en son bir patiye aitti beygirgucu.com ama kimin üstünde şu anda bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kodaman.com olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 işi bilmiosunuz. paticik değil bu sitenin adı. patıcık. türkçe karakter dolayısıyla paticik oluo url. bi anlamı yok patıcık'ın da varsa da ben bilmiyorum evet ben böyle saklıyorum :( ama en azından oha gay gibi bir saldırıya maruz kalmadım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 pepelege degil de ultimatr gunlerine donsek aslinda ne guzel olurdu. bir arsiv sitesi acilsa, belirli tarihler arasindaki ultimatr forumu aynen oyle kalsa, gidip baksak felan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ractamainus said: Fly said: beygirgücü alınmış ama zaten hay aksi en son bir patiye aitti beygirgucu.com ama kimin üstünde şu anda bilmiyorum. şirket adına gözüküyor turkdns mi neydi unuttum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paticik iyidir.Ki artık elim öyle alışmışki herşeyden daha hızlı yazıyorum paticik =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 patrick de olabilir babam patrick diyor hep görünce paticik de diyemiyorum dsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben valla hayvanların sitesi diye gelmiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 zaman zaman içinde hayvan barındırdığı da görülmüştür aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 aritra said: ben valla hayvanların sitesi diye gelmiştim :) ovvvvvv. büyük itiraflar:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hayvan sitesi dicektim. çok özürlü bi mesaj olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 patijikh.com olsun. emo tarzı karışık bişey yapalım ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 paticik güzel bence! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 biz yeniyiz sanki ondan pepelek garip geldi :D ama paticikteki o cik eki bi gaylik katmıyo da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 hepimiz patiyiz hepimiz gayiz! (bkz:gay = neşeli) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar