outnumber Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 sahsına munhasır bır gusellıge sahıp bazı bazı turk gruplarıda cıkmıor deıl hanı su ortamlardan.bazı ınsancıkların her ne kadar "bırrak adamım ya turkıyeden nası grup cıkarkı" demelerıne ragmen cokda saglam ablalar+abıler halen mewcudıyetlerını korumaktalar kanaatımce... coldhouse climb n-closer wax poetic
maryjane Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 alternative grubu olarak climb iidir.. metal grupları arasında faworilerimde almora, soul sacrifice,in spite wardır.. hardcore grupları olaraksa missed clown,pickpocket tawsiye edilebilir..[signature][hline]victims aren't we all ¿
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 almora ve comma guzel baya Pentagram bilmeyen tyoktur gene de yazalim :)[signature][hline]Lights out, . As you hit the ground...
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 yulara laço tayfa babazula naapjazz yarkın ritm grubu aklıma ilk gelenler.[signature][hline]nobody said it would be easy...
sadbutTrue Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 benım gıtar hocam naapjazz a gırdı eskı jazz gıtarıstlerı cıkmıs gruptan sanırım.. Solitude u tek gecerım..[signature][hline]Then they summoned me over to join in with them. To the dance of the dead In to the circle of fire I followed them. In to the middle I was led
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Betonarme ve Takoz diye grpğlar var gayet sağlam[signature][hline]Bir sana hasterim, bir de sabah uykusuna... Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... [bu kalp şu tarihde BabacumMostors tarafından sevmekten vazgeçirilmiştir]
Wendigo Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 murat çekem ve mercury[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Bora Uslusoy Band var. (reklamlar... :))[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
-Legendary- Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 pentagram ilk akla gelen yine[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
farewell Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Solitude var. elemanlar iyi thrash çaliyolar , tam 80ler alman thrash i havasini yakaliyorum gayet klaslar.. Asafated , bakırköylü efsane grup death metal i çok başarili bi şekilde icra ediyolar. Kaybolmuş Masumiyet albümüyle patlama yaptilar , Tout va Bien de ise resmen daattilar piyasayi.. Sokak Köpekleri , ankaradan , Punkrock yapan bi grup. kayitlari var elimde. gayet neşeli ve eğlenceli çaliyolar. beğendim tavsiye direk.. Cidesphere var yine ankaradan. Açikça sölemek gerekirse , türk gruplari arasinda bu aralar en beğendiğim grup bu. prodüksiyon mütiş. Müzik tarzi death metal. ama gerçekten çok sıkı çalmiş elemanlar. dinleyince dumurlardan dumurlara koştum. Cenotaph i zaten birçoğumuz biliyoruzdur. Türkiyenin grind efsanesi. yeni albümü piyasaya çikti. Hazy Hill , heavythrash efsaneleri. zamaninda Mayhem ile beraber izmirde konser vermişti bunlar. izleyemedim tabi ben.. Kokmuş Ayak , bu herifler de türkiyenin hemen hemen bilinen ilk punk grubuydu. exploited ı andiriyodu tarzlari epey.. daaldilar tabi zamanla.. şimdilik bunlari söliyim dedim. zamanla daha çok grup ve bilgiyle doldururum burayi..[signature][hline]%108 alcoholocaust! bir insanlik ayibiyim bu alemde..
Bone Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 said: BabacumMostors, 07 February 2004 19:49 tarihinde demiş ki: Betonarme ve Takoz diye grpğlar var gayet sağlam MUHAHAHAH AHAHAHAH AHAHA :lol: AHAHA MUHAHAHA HAHAHA EHEHEH AHAHAH HHAHA HAHAHA :lol: ulan naptın ya sandalyeden düştüm ah kıçım..[signature][hline]Kenderleme, 01 February 2004 00:29 tarihinde demiş ki: öyle rezalet yüzsüz vatan haini insanlarız yani biz..
green_martian Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2004 wax poetic'in sadece lead elemani olan Ilhan Erashin turk, digerleri yabanci ama cok guzel grup o ayri.. babazulanin son basisti(eski bulutsuzluk ozlemi uyesi) de benim bi sure bas hocamdi oho[signature][hline]-->Four String Magic<-- [buraya cok karizmatik bi imza girin]
klavye Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 replikas[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye.
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 kurban, zardanadam, bulutsuzluk özlemi, duman, KNIGHT ERRANT... ve yukarda sayılanlar tabiki...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 8, 2004 solonor hayırdır? bora uslusoy neden reklam???[signature][hline]nobody said it would be easy...
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 radical noise'u da unutmamalı...[signature][hline]doğum acıdır yaşam acıdır ölüm acıdır aslında hepsi aynıdır... icQ:320006868 :rock:To LiVe iS To Die:rock:
Fiercewind Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 In Spite Solitude Courtyard Consume Solitude hariç izmirli gruplar izmir zengin yerli grup açısından haftaya bi konser var mesela kafadan bi 12 grup çıkıyo :)[signature][hline]Sergen, 06 November 2003 14:07 tarihinde demiş ki: Cinin basına piskopat bir adamın gecmesini bekliyorum. Yasasın Cin!
-banShee- Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 kirli çoraplar, sokak köpekler, cemiyette pişiyorum, lesh gibi (rashit kadar salak olmıan) punk grupları var. yeni flört die bi türk grubu çıkmış cemiyette pişiyorum die sarkı yapmışlar, ismi direk calıntı rashitin de sarkılarının yüzde doxanı calıntı. mesela istanbul die bi şarkıları var, orjinali 'rockapella - istanbul not constantinople' eski albümlerindeki niye böylü sarkısı da calıntı, orjinaline niye böyle yerine 'boil boil' dio..[signature][hline]
Llama Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: Fiercewind, 15 February 2004 23:52 tarihinde demiş ki: In Spite Solitude Courtyard Consume bunları hgıc duymadım lem ben ızmırde[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
homerJSimpson Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 bulutsuzluk özlemi ihtiyaç molası kesmeşeker mavisakal ayrıca metal gruplarından da courtyard acrimony abraxas tabiki :)[signature][hline]In Rock We Trust!!
Solonor Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: horacegoesskiing, 08 February 2004 17:47 tarihinde demiş ki: solonor hayırdır? bora uslusoy neden reklam??? bora uslusoydan ders alıyorum da ondan ya. :)[signature][hline]Don't Cause any Trouble. TTnet yetkilisi Owner Ravenloft'un "net ne zaman gelicek" sorusuna cevap olarak demiş ki: Beyfendi elimizden gelen bişi yok. Tüm yurt'ta bu böyle. Sypro, 02 January 2004 23:30 tarihinde demiş ki: alayinizi operek uyandirayim..
jankis Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2004 said: klavye, 08 February 2004 09:51 tarihinde demiş ki: replikas heh aynen :)[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Moğollar MFO Yeni Türkü tabii sizin müzik zevkinnize pek uymuyo galiba??:)[signature][hline]"127*625+3 işleminden elde edilen sayının 5 tabanındaki eşitinin rakamlarının toplamının 10 tabanındaki değeri kaçtır?"(Yaşasın ÖSS!) Aşağıdakilerden hangisi en aşağıdadır?(Long live ÖSS!) Gel vatandaş beleş 3.5 ed.e geeel
zeyir Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 Mesaj tarihi: Şubat 17, 2004 abi radical noise var en sağlam ı hiç kimse aksini idda edemez heralde..[signature][hline] Nice boys don't get girls pregnant !
Öne çıkan mesajlar