JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Güzel bir ilişkim var şu an . Bana yazan bi kızın sevgilimden beni görsel olarak daha çok tatmin edeceğini farkettiğimden beri iki kız arasında gidip geliyorum daha doğrusu biliyorum bu ilerde başka kızlardada olcak sevgilim çirkin bir kız değil yanımda taşıdığımda bu benim sevgilim diyebiliceğim birisi ama yani hani buna gözsel açlık mı dersiniz olgunlaşmamışlıkmı dersiniz bilmiyorum ama bu ikilemden kurtulmam lazım napmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 tüm sesleri sustur kalbini dinle,oha ne diyorum ben,hangisi taşsa ona git evet bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ya bu tip konular insanin ozeli olmali bence. Yakin es dost arkadas ile konusulmali anca. Yanlis yapiyorsunuz diye dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya öyle yapıcam 3-4 ay sonra o kızdanda güzel bi kız çıkcak bu böyle böyle gide gide ben mutsuz ölcem gibime gelio =( @di ya yakınımdan fln zaten sorunuma çözüm bulabilseydim. =( biraz düşünceleri öğrenmek istiyorum bu konularda insanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aldatıp şerefsiz olucağına,aldatılıp boynuzlan. boynuzlar başka bir kızda düşer ama şerefsizlik bir leke olarak kalır üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 piskologa git o zaman, ya da iliskilerin ilerlemicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sadakatsizlik deniyor senin o olaya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Nasıl buna bi son vericem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gittiği yere kadar götür.ne kadar giderse kardır.sora yenisini bulursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yaşın 20yi geçmediyse büyüyünce geçebilir ama geçtiyse bir sorun tabi bir ihtimalle şu an birlikte olduğun hanfendiyi gerçekten çok sevmiyorsundur çünkü gerçek sevgi yanında bağlılığı da getirmeli. eğer öyle bişey varsa da kızcağızı çok bağlama kendine sonra ayrılma kararı verirken daha az baskı yaşar, daha az üzersin en azından.. ne bileyim aklıma bunlar geldi işte, burdan ahkam kesmesi kolay tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yaş 20 ama ne biliyim sanki bi göz doymuşluğu eksik hafiften ya dış görünüşle dönmez bu işler ama hani şey vardır ya nası diyim işte hani böle hayalindeki kız tarifi vardır abi boyu şu olsun gözü şu olsun fln filan hani bu dediklerimi o kızda gördüğüm için çelişki yaşıorm =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Gerçekten seven bir kişi sevdiği kişiyi çok güzel bulur bence. Diğer güzel kızların güzelliği estetik açıdan dikkatini çeker ama, gerçekten sevdiğinde, başka bir güzel uğruna sevgilisini terk etmek aklının ucundan bile geçmez, çünkü olay yalnızca güzellik değil, aynı zamanda kişilik ve o kişilikte yakalanan frekanstır bana kalırsa. Senin sevgiline duyduğun sevgi yalnızca güzellik odaklı ise, tabii ki daha güzelini gördüğünde biter, ve senin de söylediğin gibi bunun sonu yok, çünkü her güzelden daha güzeli vardır illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vala şimdiki kız arkadaşınla ciddi bi geçmişin var ve böle bi sebepten ayrılırsan harbi yuh derim sana. ama yok bişiler daha tam oturmamışsa ve gönlün başkasına kayıyosa düşünülebilir şimdi çıktığın kızı kırmadan yapabiliyosan... not: bizim jenerasyonda yaşanılan şeyler bunlar çağın gerektirdiği şekilde cevap vermeye çalıştım :) + yok hayır hayatta böle bi saçmalık yapmazdım. bana alaturkasın hatta antikasın diyen çok oldu haklılar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sen sanki görüntüsü için, kızla çıkmak için değil de etrafındakilerden +rep almak için "çıkma" eyleminde bulunuyosun gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sana yazdığını düşündüğün kıza yakınlaş daha 20 yaşındasın o yaşlarda bazı şeyleri yaşamazsan ilerde yaşamak isteyeceksin. Karşıdakini üzmemek için kendini üzme devrinde değilsin henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ilişkine sadık kal ve sahip çık göz bu kayar ama kalbini ve aklını yerinde tutmasını bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kiz arkadasina durumu anlat en kotu ihtimal sana iyi bi ders verir en iyi ihtimal nice threesomelar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İkisini birden idara et çeşit olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kız arkadaşıma bunu anlatamam çünkü kız benle evlenmek istio orası olmaz =( yani bu işi kendimde bitirmem lazım sanırım yani ne biliyim düşündükçe ilerde iş çok boka sarcakmış gibi o yüzden kısa bir süre içinde halletmem lazım yarın össler açıklanıomuş benim hatun bakalım 2. girişi artık kazanır die düşünüorm yanıma gelebilirse herşey daha kolay olcak sanırım.(evet bir şehirlerarası ilişki daha) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 off daha 20 ama evlenme planlarımı daha neler yaa bırak abi sen bu hatunu bırak walla acaip boka sarcak mesele bencede sana yazılan kıza koş hemen koşş çabuuuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karray Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Şehirler arası ilişkiler yaş.Evlenme falan diyosunuz yaş yirmi daha elli defa fikiriniz değişir.Zemin uygun ikisini birden idare et başka şehirdeler madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ya şey düşünüyorum yarınki öss de benim yanıma gelemezse hafiften yol vericem yani işkence çekmeye zaten gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 20 yaşında ne sadık kalması ve baglılıgı yahu.adam gidicek kıza sadakatini sunucak.5 ay sora kız sıkılcak ayrılcak.noldu sadakat :) bırak baglılılı falan.bak eglencene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hocam bizim yaşlarda sadık kalınabilen tek şey nasırlı eller oluyo :D ama kızıda üzme bence yani dürüst ol anlat derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 baglı kalma oranı 20 senede 1 olmalı bence :) 23 yaşındayım.1 kere sadakatimi ve baglılımı gösterdim.yeter daha evlenen kadar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar