rLx Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 MeSh said: Privhunter said: Kendim denedim işe yaradı(sağlıksızdır) 1) Sabahla (zaten gece bişey yiyesim gelmiyodu) 2) Kahvaltıyı pas geç (zaten akşamüstüne doru uyanıyosun) 3) Bol bol sigara iç (ki iştahın kapansın) 4) Akşam yemeğini çok abartma 5) Acıkınca bi meyve/meyva ye sonuç olarak 1 ayda 7 kilo verdim. Sıfır ekzersiz. bu diyeti(!) bende yaptım. sonuç çok olumlu valla. 96 kilodan 3 ayda 81 kiloya düştüm. 1 yıl geçmiş 15 kilo vereli, 5 kilosunu geri almışım. 1-2 hafta kasıp yine 81-82 olcam şimdi. ya bildiğin etkilendim ama sigara kullanmıyorm. napsam başlasammı ^^ edit: bu diyeti son 7-8 yıldır uygulayan arkadasım var. Başladığında iskeletti hala öyle.. cidden iyi olabılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 kolayı ve ekmegi biraktim 1 haftada 3 kilo verdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oha abi nasıl bi bünye var sizde. kola ekmek bırakıyosun 1 haftada 3 kilo O.o aşırı derecede ekmek ve kola mı tüketiyosun yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yemek yedikten sonra ve önce (yani tüm günden bahsediyorum, sabah ve akşam ölçmek arasında) kilo farkları bile 1-2 kilo çıkabiliyor dolayısıyla ölçüm işini titizlikle yapmadınız mı +-2 kiloya kadar hata yapmanız olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 yemeyerek verdiğiniz kiloyu, kas kaybıyla sağlıyorsunuz büyük ölçüde. yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 ebru salli kelebekte soylemisti bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 oper said: oha abi nasıl bi bünye var sizde. kola ekmek bırakıyosun 1 haftada 3 kilo O.o aşırı derecede ekmek ve kola mı tüketiyosun yoksa? ben zaten ekmek yemiyordum sadece kolayı bıraktım şu an 1 ay oldu 11 kilo vermişim düşün artık nası içtiğimi =) göbek baya eridi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Anelor said: ebru salli kelebekte soylemisti bunu doğru söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B-ownz Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Salatalık ye hakkaten tok tutuyo spor falan bahanne sürekli ye saatte 1 bi tane tuzsuz ama tuz yok kesinlikle günde 3 kere tualete girip yeşil dışkı bırakmaya başladıktan sonra hızla atıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2008 abi on torso dediğin hareketler farklıki.Bodybuilding.com da tüm hareketlerin nereyi çalıştırdığı var gir bak bilader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 oper said: oha abi nasıl bi bünye var sizde. kola ekmek bırakıyosun 1 haftada 3 kilo O.o aşırı derecede ekmek ve kola mı tüketiyosun yoksa? kolayı biraz fazla tuketiordum sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2008 endomorf yapıdaki insanlarda yağdan ziyade karbonhidrat kilo yapar. eğer öylelerse kola ve ekmek gibi devasa karbonhidrat kaynaklarını kesmek kilo verdirecektir. huh diyetisyen olcak adamım be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar