Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla kilolar vs

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

kilo vermek için spor çok yetersiz hatta bana kalırsa gereksiz bi yöntem. spor, vücudunu şekillendirmeye yarar. ama bu kadar fazla kilo durumu varsa, her türlü yemeyi keseceksin.

kural 1: bol bol su. her zaman zırt pırt su.

kural 2: yağlı, şekerli, unlu, 3 beyaz, hede, höde yemeyi keseceksin. zaten bişeye bakınca hemen onun yenebilir olup olmadığını anlarsın. kısaca: çok güzel görünüosa, yeme.

kural 3:
en önemli kural. aç yat. sabah güzel bi kahvaltı, öğle ızgara-salata akşam sırf salatalık ve aç karına uyku.

çözüm budur.
Sosyal ağlarda paylaş

- Su iç
- Spor yap
- Diyetisyenden uzak dur. Diyetten çıktığın an kilo alırsın.
- Aç yat
- Az ye. Ciddiyim. İnsan önündeki tabağa bakarak doyuyor düşüncesine göre değil.Miden büyüyüp küçülebiliyor. Onu küçült.
- Daha da su iç.
- Çoook kilo aldıysan yağlı yemeyi bırak bol bol sebze yemeye başla. Hem sağlı bir olay ^^
- Alkolü azalt.Bunu mutlaka yap çünkü yoksa yukarıdakiler direk iptal oluyor.

Bu kadar.Verirsin zaten yaparsan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

aç kalmana hiç gerek yok,
sporda harcadığın kalori kadar yemek yesen (misal 2000 kalorilik spor yaptın, 2000 kalori değerinde yemek tüket tabi öğünler halinde) yeter sana.
az nasıl yiceksin? öğünleri çoğaltarak. 1-2 haftaya alışıyor bünyen zaten.
Ve günde kesin yarım saatlik bi koşu+yürüyüş yap.
Sosyal ağlarda paylaş

Dynun said:
penth duyuyon mu hareket edicen. öyle yok oturduun yerden kilo vermek.
spor konusunda problem olmucak 3 gun sora abd'ye gidince, antrenor esliginde 2 ay cardio, sonra body cakarim o kolay.

yemek olayimi duzene koymam gerekiyordu, su an harika gidiyor. aslinda bildigin acim su an, ama sonucu guzel olucak ondan hic uzulmeden yapiyorum.

dun yediklerim:

kahvalti: 1 bardak cay, kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir, 1 domates, az havuc ve salatalik.

ara ogun olarak uzum

ogleyin: evde yemek yoktu kirciceginden tavuk bonfile izgara siparis ettim. yarisini yedim ogleyin. yaninda coke zero soyledim ama 1/4'unu falan ictim, 0.2kcal yazdigini farkettim cunku uzerine yuh 200 kalori bu mu zero dedim ehuehu

ara ogun: uzum (kislik evdeydim de bigunlugune o yuzden hicbisey yoktu evde)

aksam (6:30 civari aksam dedigim): tavuk bonfilenin geri kalani ve bi kase yogurt.

her ogunden once 2 bardak, sonra 2 bardak (0.33 luk kola bardaklari) su ictim. gunde 5-6 maden suyu tuketiyorum zaten ona da devam ettim, icine limon sikarim hatta hep, tuzsuz churchill gibi :) )

tek problem aksam yazliga gelince babannem bitme yapmis, baktim kadin uzulecek bi tane yagsiz bos bitme yedim aksam 9 civari, bu 3 gun boyle ara sira teklemeler olacak millet orda yemek yiyemicem sanip harasslicagi icin onla bunla, olsun o kadar da olur :)

aksam mangal yapicaz, et olarak bi adet tavuk gogus istedim, superim lan cok mutluyum hehe
Sosyal ağlarda paylaş

sebzeye aban. domatesti, salatalıkdı, havuçtu.. bunlardan bi zarar gelmez. şeker ihtiyacını da karpuzla gider. dğer meyvelerden az ye, yiceksen.

ayrıca üzüm ben tavsiye etmiorum pek. çok şekerli. onun yerine 7-8 badem ya da fındık ya da karışımı hem daha faydalı hem de daha az kalorili olur.

ağzın boş durmasın. kışın havuça yazın salatalığa aban.
Sosyal ağlarda paylaş

tüm postlar ekmek yeme sakın temalı olmuş, katılmıyorum.

2 haftadır pro diyet uyguluyorum ve günde 7-8 dilim ekmek var.

normalde aman ekmek yeme aman yağ koyma aman aman aman diye diye aç kalarak yaptığım kendimce çözümlerde günde max 100 gr ya veriyordum ya vermiyordum, o da spor var diye. şimdikinde öğlenleri ufak çapta bir iskender yememe rağmen gnlük 500/600 gr gidiyor.

diyetisyene gidecektiysen düşün derim. evet 3 öğün dominos vs yedirip kilo verdirecek kadar fantastik bir şey sunmayacaklardır da, hem doyup hem kilo verebileceğin bir şeyler sunabilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:
tüm postlar ekmek yeme sakın temalı olmuş, katılmıyorum.

2 haftadır pro diyet uyguluyorum ve günde 7-8 dilim ekmek var.

normalde aman ekmek yeme aman yağ koyma aman aman aman diye diye aç kalarak yaptığım kendimce çözümlerde günde max 100 gr ya veriyordum ya vermiyordum, o da spor var diye. şimdikinde öğlenleri ufak çapta bir iskender yememe rağmen gnlük 500/600 gr gidiyor.

diyetisyene gidecektiysen düşün derim. evet 3 öğün dominos vs yedirip kilo verdirecek kadar fantastik bir şey sunmayacaklardır da, hem doyup hem kilo verebileceğin bir şeyler sunabilirler.
onu nasi yapiyosun bi detay verir misin?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...