Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 mulgear6 said: Balık burcunun ünlüleri; Albert Einstein Aydan Şener Beyazıt Öztürk Ercan Saatçi Galileo Galilei Ferhan Şensoy Seray Sever Suna Yıldızoğlu Vivaldi Marlon Brando Ursula Andress Elizabeth Taylor Frederic Chopin Rosa Luxemburg Georg Friedrich Handel Ornella Mutti Suna Yıldızoğlu Füsun Önal Victor Hugo Salvador Dali Mihail Gorbaçov Paolo Pasolini Michelangelo Sibel Turnagöl Ercan Saatçi Ferhan Şensoy Seray Sever Naşide Göktürk Recep Tayyip Erdoğan Aydan Şener Beyazıt Öztürk 12 mart dogumgunumu degistiricem mahkemeyle dfgdfg abi benim ki daha beter :[:[:[ Bülent Ersoy ile aynı burcu paylaşıyorum, Bursalıyım ve albümdeki resimlerim.. off :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Tahmini ana rahmine düşme tarihin 28 Temmuz 1985 Bizimkiler Eylül'de evlendi ama =[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 abi bu ne be: Dogum gününüze göre hangi hayvansın? (Maymun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 çok hoşuma gitti güzelmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 bu siteden deil de başka yerlerden bakmıştım, titanikin battığı ve da vinci'nin doğduğu gün benim doğumgünü. Bi de burdan bi patinin de aynı gün ayrıyetten. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çok basit bir etkinin her zaman işe yaraması inanılmaz derecede şaşırtıcı olsa bile basitlik ve sadeliğin her zaman sonuca götürdüğünün de en büyük kanıtıdır. keza barnum etkisi daima 4,2 çıkmaktadır. ve insanların bazıları bu basit etkiyi hiçe sayıp kendisine sunulan bu aldatmacayı gerçekmiş gibi bir kabulle savunmaktadırlar. çok komik ama tamamen gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 barnum milleti geleceğini okuduğunu söyleyerek kekleyen, sirkte çalışan bir medyum. forer diye bi arkadaş bu adamın dediklerine benzer şeyleri kullanarak deneyler yapıyor. bu deneyler defalarca tekrarlanıyor ve sonuçlar hemen hemen hep aynı çıkyor. seneler boyu tekrarlansa da hep 4,2civarı sonuç çıkıyor. uzun uzun anlattım aslında ama sildim sonra. yazılmış kitaplar dolu konu hakkında. nasıl milleti keklediklerini gösteren. aratın barnum effect diye falan. çıkar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 sağol dasaaa, ilginç bi olaymış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 biraz kasarsanız acaip iyi el, kahve, tarot falı bakabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=barnum+etkisi baya ilginçmiş hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar