DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Abi adamlar direk on cama ates ediyorlar. Surucuye nisan almislar belli. Nasil uyari atesi bu?? Uyari atesi dedigin havaya atilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Birde aptal aptal "soyle yapsalardi, niye boyle yapmislar" gibi yorumlar yapmayin, adamin asabini bozmayin. O an orda olsaniz bir tarafiniz ucuklar, oturdugunuz yerden akil vermek size mi dustu be! Asabimi bozdu bu video gece gece. Korkunc bir olay korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi ağzım bir karış açık izledim ya, cidden büyük şans ordan çıkmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kanım dondu valla. arabanın içinde kim olduğuna bakmadan takatuka tarıyolardı. acayip şans eseri kurtulmuş bizimkiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Bu kadar rezillik olmaz, ya gazeteciler ölseydi arabada? abd'nin muhabiri fln olsaydı, adamların başına yıkardı orayı- bahane arıyorlar zaten-. Daha uzamadan biter inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 kimsenin umrunda olmadılar.o kadar büyük tepki toplayamadılar. türkiye'de gazetecilere verilen değer de ne yazik ki medyaya verilen değerle aynı ki böyle olmaması lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Greeny said: MrMarvelous said: Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar. dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi. yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum. Şu cevaba koptum , konu başlığı adabına uymayarak kusura bakmayaın lol. Mrmarvelous , ön cama mermi yiyorsun bunun sonucunda direk sana ateş edildiğini anladığında arabayı durdururmusun yoksa kaçarmısın ? , bu şuna benziyor. Biyerde dururken kafanı sıyırarak bir ok geliyor ve yanındaki ağaca saplanıyor , ne yaparsın ? Başına elma koyup abi şu elmayı da vur mu dersin , yoksa kaçıp saklanırmısın. Komik olmayın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aritra Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 valla aramızda savaş psikolojisini yaşamış bi sürü gazi varmış. adam kendisine saldıran şeyden işin son saniyesine kadar uzaklaşma çabası içinde olucak tabi ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Tüylerim diken diken oldu resmen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ucuz atlatmislar gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Beyler lütfen yok uyarı ateşi yapmışlar kaçtıklarından vuruldular kaçmasalar bişi olmazdı gibi yorumları yazmayın. İlk atış direk ön camdan öldürme amaçlı geliyor. Kaçmak en mantıklı haraketleri. Geri kaçmasalardı muhtemelen hepsi şu an ölmüş olurlardı. Ama içerdkileri takdir etmek lazım cidden kendini kaybeden falan yok sakin kalmayı becerebilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ben de onaa gerçekten inanamadım . herkesin yapacağı şey değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
octopus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 direk en iyisini yapmışlar, adamların emri neyse ne sallamadan shoot to kill e geçmişler zaten. birisi kafasından vurulmuş daha ötesi olamaz adam hala yaşıyo, direk korkunç bi olay. gördüğümde tüylerim diken diken oldu benim de. cama sıralı bi şekilde kurşun izleri gelio nası başarmışlar kaçmışlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 sonra ne oldunu çözemedim ben ? teslim oluyorlar press diye bağırıyorlar .ee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Askerler bunları yayan olarak yollamışlar herhalde veya hastaneye eşlik etmiş olabilirler. En korkunç gelen an adamın yaralı oldugunu farketmemesi, arkadaşının omuzundan vurulmuşun diyince ben mi demesi be birde artık öldük diye duaya başlamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Adamlar eğilmeişken camda bir mermi deliği gördüm. sonra eğildiklerinde ön cam resmen eleğe döndü. adam geri geri kaçarken radyatör lastik falanda gitti. araba stop etti. ben ddedim eyvah öldü bunlar allahtan pislik herifler ateşi kesti. ama baya tartakladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 yalnız şoföre ayrı helal olsun abi. tekrar tekrar izledim, arabayı kullanan adam lastikler patladıktan sonra arabayı hareket ettirmeye çalişmiyor "araba zaten gitmiyor, geri gitsem tarayacaklar abi." t-shirt'ü çikarip sallama olayı falan. hakkatten çok soğukkanlılar ya, o durumda fikir falan üretip durumu atlatmaları büyük olay. her baba yiğidin harcı falan da değil. burda götünüzün üstünde oturupta "ilk mermiden sonra dursaymış" , yok "PİRESS zuahaha" imiş falan demek kolay. çoğu kişi paniğe kapılıp arabadan falan atlamaya çalişabilirdi, arabadan tshirt falan sallamadan çiktiği anda da hepsini kevgire çevirirlerdi. çok büyük olay atlatmışlar valla geçmiş olsun yine hepsine, sağ salim döndüler bu durumdan, helal olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 abi felaket bişey ya. hani pires mires benim de gülesim geldi bazı yerlerde ama yani dehşet bi durum cidden. şoförün resmen başını sıyırıyo yav kurşunlar. helal olsun iyi soğuk kanlı davrandılar ama. bi tanesi tecrübeli gerizekalı fln filan diyen. onun direktifleriyle biraz da paniğe kapılmıyolar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Horizon said: Greeny said: MrMarvelous said: Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar. dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi. yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum. Şu cevaba koptum , konu başlığı adabına uymayarak kusura bakmayaın lol. Mrmarvelous , ön cama mermi yiyorsun bunun sonucunda direk sana ateş edildiğini anladığında arabayı durdururmusun yoksa kaçarmısın ? , bu şuna benziyor. Biyerde dururken kafanı sıyırarak bir ok geliyor ve yanındaki ağaca saplanıyor , ne yaparsın ? Başına elma koyup abi şu elmayı da vur mu dersin , yoksa kaçıp saklanırmısın. Komik olmayın lütfen. Hangi dünyada yaşıyosunuz siz cidden ya şaka gibi... Sokakta yürürken psikopatın teki sana ateş açarsa durmaz kaçarsın. ama savaş bölgesinde uyarı ateşi açan askere durursun kardeşim laf mı. o kadar darbe olağanüstü hal gördü bu ülke, kaç kişi vuruldu askerin dur ihtarına uymayarak. bunları bilmiyomuş gibi düz mantıkla konuşup haz mı duyuyosunuz cehaletinizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ihtar mermisi adamın gözünü çikarmiş nerdeyse.. bu mu ihtar mermisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İhtar falan yok ortada direk ateş açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 çook çok ucuz kurtarmışlar, camda ard arda kurşun delikleri beliriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 büyük şanss ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 osetyalı milisler buldugunu vuruyo zaten. gürcü bi kadın muhabiride kolundan vurmuşlar. hatta show haber miydi neydi onun bulundugu alanda da havaya ateş açmışlardı. silah var.. savaş var.. e hedefte bunlar olsun bari diye takır takır veriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 de onu çok net vurmuşlar yani o uyarı atışı..direk keskin nişancu vurmuş elden.. dün akşam izlerken bu olayları inanılmaz kötü oldum. hele kelime-i şehadete başlıyınca bittim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar