Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NTV kamerasından G.Osetya'da Türk gazetecilere saldırı anı

Horizon

Öne çıkan mesajlar

Greeny said:
MrMarvelous said:
Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar.

dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi.

yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum.

Şu cevaba koptum , konu başlığı adabına uymayarak kusura bakmayaın lol.

Mrmarvelous , ön cama mermi yiyorsun bunun sonucunda direk sana ateş edildiğini anladığında arabayı durdururmusun yoksa kaçarmısın ? , bu şuna benziyor.

Biyerde dururken kafanı sıyırarak bir ok geliyor ve yanındaki ağaca saplanıyor , ne yaparsın ? Başına elma koyup abi şu elmayı da vur mu dersin , yoksa kaçıp saklanırmısın. Komik olmayın lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

Beyler lütfen yok uyarı ateşi yapmışlar kaçtıklarından vuruldular kaçmasalar bişi olmazdı gibi yorumları yazmayın. İlk atış direk ön camdan öldürme amaçlı geliyor. Kaçmak en mantıklı haraketleri. Geri kaçmasalardı muhtemelen hepsi şu an ölmüş olurlardı.
Ama içerdkileri takdir etmek lazım cidden kendini kaybeden falan yok sakin kalmayı becerebilmişler.
Sosyal ağlarda paylaş

direk en iyisini yapmışlar, adamların emri neyse ne sallamadan shoot to kill e geçmişler zaten. birisi kafasından vurulmuş daha ötesi olamaz adam hala yaşıyo, direk korkunç bi olay. gördüğümde tüylerim diken diken oldu benim de. cama sıralı bi şekilde kurşun izleri gelio nası başarmışlar kaçmışlar...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız şoföre ayrı helal olsun abi. tekrar tekrar izledim, arabayı kullanan adam lastikler patladıktan sonra arabayı hareket ettirmeye çalişmiyor "araba zaten gitmiyor, geri gitsem tarayacaklar abi." t-shirt'ü çikarip sallama olayı falan. hakkatten çok soğukkanlılar ya, o durumda fikir falan üretip durumu atlatmaları büyük olay. her baba yiğidin harcı falan da değil. burda götünüzün üstünde oturupta "ilk mermiden sonra dursaymış" , yok "PİRESS zuahaha" imiş falan demek kolay. çoğu kişi paniğe kapılıp arabadan falan atlamaya çalişabilirdi, arabadan tshirt falan sallamadan çiktiği anda da hepsini kevgire çevirirlerdi. çok büyük olay atlatmışlar valla geçmiş olsun yine hepsine, sağ salim döndüler bu durumdan, helal olsun..
Sosyal ağlarda paylaş

abi felaket bişey ya. hani pires mires benim de gülesim geldi bazı yerlerde ama yani dehşet bi durum cidden. şoförün resmen başını sıyırıyo yav kurşunlar. helal olsun iyi soğuk kanlı davrandılar ama. bi tanesi tecrübeli gerizekalı fln filan diyen. onun direktifleriyle biraz da paniğe kapılmıyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

Horizon said:
Greeny said:
MrMarvelous said:
Bi mermi atıyolar, bizimkiler de tırsıp geri geri gitmeye çalışınca tarıyolar.

dursalar orda halbuki kesmişti ruslar ateşi.

yaa di mi halbuki sen olsan napardın acaba. birine sheep atıp öbürüne pom pyro mu atardın nedir. abi şaka gibisiniz kusura bakmayın da yani hiç bişi demyorum ya. sen bu kafayla insan içine çıkıo musun hakkaten merak ediyorum.

Şu cevaba koptum , konu başlığı adabına uymayarak kusura bakmayaın lol.

Mrmarvelous , ön cama mermi yiyorsun bunun sonucunda direk sana ateş edildiğini anladığında arabayı durdururmusun yoksa kaçarmısın ? , bu şuna benziyor.

Biyerde dururken kafanı sıyırarak bir ok geliyor ve yanındaki ağaca saplanıyor , ne yaparsın ? Başına elma koyup abi şu elmayı da vur mu dersin , yoksa kaçıp saklanırmısın. Komik olmayın lütfen.

Hangi dünyada yaşıyosunuz siz cidden ya şaka gibi...

Sokakta yürürken psikopatın teki sana ateş açarsa durmaz kaçarsın.

ama savaş bölgesinde uyarı ateşi açan askere durursun kardeşim laf mı.

o kadar darbe olağanüstü hal gördü bu ülke, kaç kişi vuruldu askerin dur ihtarına uymayarak.

bunları bilmiyomuş gibi düz mantıkla konuşup haz mı duyuyosunuz cehaletinizden
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...