MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 burgerkingde 4 tavuk burger 1 buyuk boy kola 1 buyuk boy patates...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Burger'da: Crispy Chicken menü Mc'te: McChicken ve Double Cheeseburger menü kapışır. Özellikle geceleri bar çıkışı Cheeseburger harika oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 1 tavık burger menu yanına 2 tavık burger daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hayvan leşi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 burger king e giris yaparım cumle hep aynıdır.. double whooper menu en heybetlisinden olsun..icecek sprite icinde buz olmasın ayrıca yanına tek tavuk burger istiyorum 2 tane ranch sos 2 barbeku sos..buyrun 12 ytl =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 BÖRGIRIN SARIMSAKLI MAYONEZİNİ YİRİM YİRİM !!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 burger kingin cift gelen menusu var bi tane tavuk burgerli tavuk sandvicli iki ufak kola iki ufak patates şeklinde guzel o sevdim onu ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Buger King - Big King ultra mega süper boy kola ve patates, Soğan halkaları, Chicken Tenders. Sos olarakta Ranch sos. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Özellikle Ranch sos çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 evet sarımsaklı mayonezi süper 3 patates 2 chicken fries üstüne 2 ketçap 8 mayonez söylemiştim gözüm döndüğü bi ara bir daha yaparsam iki olsun dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ben daha çok kfc den yerim. tek olduğumda extreme meal menüydü sanırım ismi 10 YTL olan, 2den fazla kişi olduğumuzda kova menü yaptırıyoruz ortaya karışık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 sesu said: cheeseburger!!!!! bunla tavukburgeri 3-4 tane tek atıyorum .yani ya onu ya tavuğu =) whopper jumbo değil o halk dilinde öküz boy. ben de öküz boy seviyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 acim lan. yapmayin. yazmayin soyle konulara, asagida kalsin bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Lahmacun söyledim. Geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Allah ne verdiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 daha demin KFC yedim. favorim ; 8li hotwings 2 acılı but coselaw salata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ve kitana acılı fast food yemekten hemoroid olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 İlk ve son hamburgerimi 8 sene kadar önce yemiştim. Patide hamburgerden nefret eden yegane kişi olarak title istiyorum. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 ÖL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Masquerade said: İlk ve son hamburgerimi 8 sene kadar önce yemiştim. Patide hamburgerden nefret eden yegane kişi olarak title istiyorum. (:P) ben de kola'dan hoşlanmam.. senede 3-4bardak max. (bazen seçme şansı olmuyor) pizza hariç amerikanvari fastfood (hamburger, hotdog vs) de çok az.. ne varsa kokoreç, dürüm, tekirdağ köfte vs'de var.. adapazarı ıslama köfte falan.. nefiss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 big king XXL jumbo seçim + chicken wings barbekü sos, 2xmayonez, acı sos, hardal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 burger king: whopper with cheese menu + onion rings (+ patatese mayonez, o.rings'e ketçap) mc donalds: quarter pounder menu + onion rings (+ patatese mayonez, o.rings'e ketçap) domino's: neywork pizza (ama mutlaka cheddar dublex) + kola + çikolata sufle marmaris büfe: az soslu chesseburger + dilli kaşarlı tost (sosisli de olar) + havuç-portakal kfc: yeteri kadar parça tavuk + patates püresi + coleslaw + biscuit casita: feraye (1.5) + kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 tam bir bayan menüsü örneği şunlar he. erkek menüsü için bakınız : burger king: double whooper menu + tek whooper + onion rings + jumbo kola patates mc donalds: mega mac menu + tavuk burger + jumbo kola patates kfc: bir adet kova + elma dilim patates + 2 litre kola + bir somun ekmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Mumu said: kfc: bir adet kova + elma dilim patates + 2 litre kola + bir somun ekmek. bir erkeğin menüsü di mi bu? bi grup erkeğin menüsü de olabilir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar