burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 avcunu yalarsın şüphesiz ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kitana said: BALDIR VAR DEDİLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 öm genciyim ben her hatuna bi öm çakmışlııım wardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dikkat et de pati ahalisi(adam olanları) sana çıkışta bişey çakmasın (yanlıs anlasılmasın sdfdsf ) tokat tekme filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sdeceokuyangenç said: öm genciyim ben her hatuna bi öm çakmışlııım wardır yalana gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 oha sendemi hatunsun 30 saniyesi war geliyo öm...ztn yazdım biyere c/p yapıorm...aa sölemicektim lan bunu :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ne içtin lan sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuzseven Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ĞĞAAAĞĞĞ HAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çileeek :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 BeIlow said: Eternalus said: işte gerçek tepki budur abi! topağı açan arkadaşı tebrik ediyorum. bakın samimi olacam. kaynak söylemeyeyim, geçenlerde bi patinin bi resmini gördüm. ben direkt o anda bi şekilde iletişim içinde olduğum başka bir patiye, "OHAAAAAAAA ABİ HATUN MÜKEMMELMİŞ OHARAHARAHA!" dedim, çünkü hakikaten çok güzeldi. yani şimdi garbıçta da görüyorum, ama nedir ki? yavşasam, o beni maymun etse iyi mi olur? sadece internet ortamında gördüğüm için, kendimi sakinleştirdim ve o pati arkadaşıma dedim ki, "tanrı onu kutsasın ve sahibine bağışlasın" dovett dimi doovet miydi yada neyse işte anladınız değil. hem o fake değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hyr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 patideki kızların bekçisi thelegbra aman he birine asılacaksanız bu şahısdan izin alacaksınız ilk önce dfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 karpuzseven said: ĞĞAAAĞĞĞ HAHAHAHA soğuk vişne suyu ftw ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ayıp be canım çekti :( Tang olsa da içsek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 shuTdoWnX said: patideki kızların bekçisi thelegbra aman he birine asılacaksanız bu şahısdan izin alacaksınız ilk önce dfgd he asıldığını kabul ediyorsun yani? ayrıca bir takım asıldığın insanların sana yol verdiğini anlayamadığın için bazı arkadaşlar senin için bu mesajı açık dile döküyorlar, anlayıp uzayasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 shuTdoWnX said: patideki kızların bekçisi thelegbra aman he birine asılacaksanız bu şahısdan izin alacaksınız ilk önce dfgd çok hızlı çoğalıyorlar yalnız. asgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Vay be patide kız varmış. sfdjşlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Nerde nerde asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Slm asl ? Seviyeli bir sohbete ne dersin bayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ya tamam konu kapandı, kotorun tüm sonlarını gördüm zaten son 24 saatte. çok pis oynadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 hatun dediğine yazılır. yazamayan gayler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 bu arkadas nedense bu gunnerde bole sacma topiclerde parliyo ama hayirlisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 "yüz verince şımarıyolar hemen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 DoruK said: hatun dediğine yazılır. yazamayan gayler utansın. dgdsg dfd (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar