Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine adres sorcam ben.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
BAĞDAT TURKCELL KUR.SAT. VE DAĞ.Hİ.A.Ş. -

BAĞDAT CADDESI NO:404 D:1 SUADİYE
216/3607487

Bana epeyce yakin sanirim ama Suadiye neresi tam bilmiyorum. Google map ustunde falan gosterebilir misiniz ? Ya da goztepe parkina gore tarif edebilir misiniz ?
Mesaj tarihi:
Oha bizim mekan. Havelkanın karşısında sayılır mesela canım benim ehehe :)

Göztepe parkından çık bostancıya doğru yürü. Baya bi yürü. Şaşkınbakkal'a geleceksin işte Boyner olacak senin sıranda o tarafa yürürken sağında kalacak. Geç devam et biraz daha git. Sağdaki dükkanları kontrol et. Kocaman Turkcell var işte :)
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
çok canın sıkılıyo galiba nilep :)
ama boynerin ters yönüne yürümen gerek

Berk bulusayim mi sence nilep'le ? Bi terslik falan olur mu ? Basima is gelir mi ? =P hehe
Mesaj tarihi:
di said:
mulgear6 said:
çok canın sıkılıyo galiba nilep :)
ama boynerin ters yönüne yürümen gerek

Berk bulusayim mi sence nilep'le ? Bi terslik falan olur mu ? Basima is gelir mi ? =P hehe

var ya
çok

iyi

dir nilep

bişey olmaz rahat ol :P

Mesaj tarihi:
nileppezdel said:
Ahahaha esas terslik olsa Berk'ten olur besen çok yanlış kişiye soruyosun :D

ahah benden erkeklere zarar gelmez sorun yok dfg

di said:
Evet onlardan. Sehir disi durumum olacak 1 hafta kadar. O yuzden lazim feci sekilde.

çok pahalı yanlız onlar
msn için filan iyi de onun dısında baya pahalıya geliyo
Mesaj tarihi:
Sagolasin. Yakindan tanidigim ve cok yakinim olan biri degildi kaybettigimiz kisi ama gitmemek de olmaz. Bir de ordan da ailemin yanina gecicem bi. Senede ya da 2 senede bir goruyorum. Kusuyorlar sonra =)
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
çok pahalı yanlız onlar
msn için filan iyi de onun dısında baya pahalıya geliyo

evet maalesef ama mecbur birazda. telefon geldiginde o anda net'e girebilmem lazim. dag bayir dolasacagimdan internet bulmam imkansiz neredeyse gidecegim yerlerde. taksit secenekleri bakip ona gore karar vericem o yuzden.

vodafone'un falan guzel kampanyalari var ama okudugum yorumlar genelde turkcell'den sasma seklinde oldugundan turkcell'e bakicam ilk.
Mesaj tarihi:
mulgear6 said:
niye kussunlar ki?
eheh
başın saolsun bu arada yeni gordum topici :(

sagol. tr karakter yazamiyorum yine. eheh noktali u olcak o. kusmak degil yani =P
Mesaj tarihi:
O Turkcell baya büyük zaten her işi halledersin. Benim de gitmem lazım ki oraya. Eve de en fazla 15 dakka. O kadar da yok aslında :D

Ama üşeniyorum işte.

Ayrıca ne olursa olsun Turkcell'den şaşma derim, evet belki kazığı sokuyorlar ama adabıyla sokuyorlar
Mesaj tarihi:
Tesekkur ederim Gerge. Gerci ucretsiz rehber bulmustum ama =)

Yalniz simdi harita ustunde gorunce farkettim. Aksamlari boyner'e kadar gidip gelince neden yoruluyorum diyordum. Epeyce varmis o yol be.
Mesaj tarihi:
gideceğin yerlerde vodafone doğru düzgün çekiyorsa(oralarda tanıdıklarına sor) onunkinden al.Ben laptopu ilk aldığımda babamın işleri için alacaktım turkcell'den,çok fena kazık gelmişti.Daha sonra yandaki cafe'ye wireless ağ koydular öyle hallettim ,hayatımızıkurtardı =)

kısacası türksel kazık
Mesaj tarihi:
vodafone'un kampanya ile sagladigi usb stick 3g'yi desteklemiyormus kutulu. bir de kendimi 12 ay boyunca vodafone'a baglamak istemiyorum.
  • Yeni Oluştur...