di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 BAĞDAT TURKCELL KUR.SAT. VE DAĞ.Hİ.A.Ş. - BAĞDAT CADDESI NO:404 D:1 SUADİYE 216/3607487 Bana epeyce yakin sanirim ama Suadiye neresi tam bilmiyorum. Google map ustunde falan gosterebilir misiniz ? Ya da goztepe parkina gore tarif edebilir misiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oha bizim mekan. Havelkanın karşısında sayılır mesela canım benim ehehe :) Göztepe parkından çık bostancıya doğru yürü. Baya bi yürü. Şaşkınbakkal'a geleceksin işte Boyner olacak senin sıranda o tarafa yürürken sağında kalacak. Geç devam et biraz daha git. Sağdaki dükkanları kontrol et. Kocaman Turkcell var işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Boyner'i biliyorum evet =P Boyner'i gecince ne kadar yuruyorum nilep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 az bir ışık bile diil snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hmmm. 100-200 metre arası bişey heralde. Buluşalım Boyner'in önünde beraber gidelim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 çok canın sıkılıyo galiba nilep :) ama boynerin ters yönüne yürümen gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Oluuur. Su connect kart'lari sorcam. Vardir heralde orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ne alaka işte Boyner'i Bostancı'ya doğru 100-200 metre geçince sağında kalacak Turkcell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mulgear6 said: çok canın sıkılıyo galiba nilep :) ama boynerin ters yönüne yürümen gerek Berk bulusayim mi sence nilep'le ? Bi terslik falan olur mu ? Basima is gelir mi ? =P hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 laptopa baglanan haltlar? hani telefonu modem olarak kullandıgın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: mulgear6 said: çok canın sıkılıyo galiba nilep :) ama boynerin ters yönüne yürümen gerek Berk bulusayim mi sence nilep'le ? Bi terslik falan olur mu ? Basima is gelir mi ? =P hehe var ya çok iyi dir nilep bişey olmaz rahat ol :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet onlardan. Sehir disi durumum olacak 1 hafta kadar. O yuzden lazim feci sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Ahahaha esas terslik olsa Berk'ten olur besen çok yanlış kişiye soruyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: Evet onlardan. Sehir disi durumum olacak 1 hafta kadar. O yuzden lazim feci sekilde. Ha o mobil cihazlardaki konudan dolayı mı? Başın sağolsun ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 nileppezdel said: Ahahaha esas terslik olsa Berk'ten olur besen çok yanlış kişiye soruyosun :D ahah benden erkeklere zarar gelmez sorun yok dfg di said: Evet onlardan. Sehir disi durumum olacak 1 hafta kadar. O yuzden lazim feci sekilde. çok pahalı yanlız onlar msn için filan iyi de onun dısında baya pahalıya geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Sagolasin. Yakindan tanidigim ve cok yakinim olan biri degildi kaybettigimiz kisi ama gitmemek de olmaz. Bir de ordan da ailemin yanina gecicem bi. Senede ya da 2 senede bir goruyorum. Kusuyorlar sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 niye kussunlar ki? eheh başın saolsun bu arada yeni gordum topici :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mulgear6 said: çok pahalı yanlız onlar msn için filan iyi de onun dısında baya pahalıya geliyo evet maalesef ama mecbur birazda. telefon geldiginde o anda net'e girebilmem lazim. dag bayir dolasacagimdan internet bulmam imkansiz neredeyse gidecegim yerlerde. taksit secenekleri bakip ona gore karar vericem o yuzden. vodafone'un falan guzel kampanyalari var ama okudugum yorumlar genelde turkcell'den sasma seklinde oldugundan turkcell'e bakicam ilk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mulgear6 said: niye kussunlar ki? eheh başın saolsun bu arada yeni gordum topici :( sagol. tr karakter yazamiyorum yine. eheh noktali u olcak o. kusmak degil yani =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Buyur: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 O Turkcell baya büyük zaten her işi halledersin. Benim de gitmem lazım ki oraya. Eve de en fazla 15 dakka. O kadar da yok aslında :D Ama üşeniyorum işte. Ayrıca ne olursa olsun Turkcell'den şaşma derim, evet belki kazığı sokuyorlar ama adabıyla sokuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Tesekkur ederim Gerge. Gerci ucretsiz rehber bulmustum ama =) Yalniz simdi harita ustunde gorunce farkettim. Aksamlari boyner'e kadar gidip gelince neden yoruluyorum diyordum. Epeyce varmis o yol be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 mini pati bulusması yapabilirdik ama ben karsıdayım malesef :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 gideceğin yerlerde vodafone doğru düzgün çekiyorsa(oralarda tanıdıklarına sor) onunkinden al.Ben laptopu ilk aldığımda babamın işleri için alacaktım turkcell'den,çok fena kazık gelmişti.Daha sonra yandaki cafe'ye wireless ağ koydular öyle hallettim ,hayatımızıkurtardı =) kısacası türksel kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vodafone'un kampanya ile sagladigi usb stick 3g'yi desteklemiyormus kutulu. bir de kendimi 12 ay boyunca vodafone'a baglamak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar