Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2008 unac said: Ferrero said: taksim'e çok uzak :( kadıköy'e zaten uzak :( suadiye'de ev var, orda oturursam derslere gidemem. beşiktaş'ta arkadaşla eve çıksam okul uzak kalır. okul tikky doludur ayrıca. taksim kadıköy amele mekanı napcan nerde amele yokki. bakırköy de mi takılıcam abi? mecburen 2sinden birine ulaşmam lazım.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 wlla diş hekimiyim billa diş hekimiyim :D
Sir Clexcier Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 sdeceokuyangenç said: wlla diş hekimiyim billa diş hekimiyim :D tebrikler : )
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aquila said: daha degilsin. poff =(
Chastise Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Yıldız Teknik Üni, İktisat. İyi lan yine.
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 hayırlı olsun hepinizin yeni ünisi. paticik kocaeli kanadına dahil olacaklar da var gördüğüm kadarıyla. elkt. mh. gördüm bi tane, allah kolaylık versin. öyle 4 sene falan düşüğnme sağlam kasmicaksan, bi 7 sene falan. aquila said: neyse, itu cevre muhendisliginin olayi nedir, bilen var mi? daha geçen çevre mh. tanıtımı yaptıydık, sörç lütfen.
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Xaenin said: Bu serilerde chain rule olayını bana anlatanı avrupa turuna çıkarırım. Bi de taylor polynomiallarını. çok kolay lan bunlar omurgama yerleşti benim artık beyinden bile değil yani, o taylor açılımının ne yiğitleri çıktı benim karşıma diferansiyel denklemleri hermitleştirip serileri o cinslerden açmalar falan oy anam oy haluk bekerle fizik 325 rın rın rın efsane adam ya
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2008 aquila said: neyse, itu cevre muhendisliginin olayi nedir, bilen var mi? ITU'nün içersinde kız olan nadir mühendisliklerinden olması gibi bir özelliği var
irin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Chastise said: Yıldız Teknik Üni, İktisat. İyi lan yine.gel gel bol tiki kiz'eglence dolu insanlar otturen dersler'hayirli olsun @yeto davutpasa kraldir olum icinde kaybolunabiliniyor mesela yolu cektiriyor bir adama,seveceksin biliyorum ehah
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 ya konuyu takip etmedim,kocaeli kazanan var mı hiç :)
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 aferim lan marmara işletmeye gelen yok.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Greeny said: aferim lan marmara işletmeye gelen yok. sadasdasfa Gördüğüm kadarıyla ekonometri de yok. Halbuki revaçta son senelerde nedense.
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2008 Greeny said: aferim lan marmara işletmeye gelen yok. az daha geliyodum ben ingilizce işletmeye de son anda vaz geçtim iyi mi yapmışım?
byzasz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 PassivE_KesH said: hacettepeli yokmu hiç?zamanında bn öle çalışcam böle çalışcam dye hava atıyordun aristokratı oynuyordun, şimdi 2. 3. sınıfta ağlarkenki msjlarını okumayım eğer buralarda olursam fena ezerim.. hayırlı olsun yeni okulun bide bölümün.. bide müh değil, bölüm kazanmışsın tam hayırlı olsun.. kardeşimde yıldız mak. kazandı, böylece ablamda dahil bütün aile yıldızlı oldu, bunu da araya sıkıştırıyım ( havam batsın :D )
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 gezerken aklıma geldi keske topakin sonuna /heeall yeahh yazsaydım
yav Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 marmara çok mu kötü yav? istanbul-marmara-ytü'yü peşpeşe sıralamayı düşünüyorum hacettepeden sonra uluslararası ilişkiler için vakti gelince. sona bi de akdeniz eklicem. galiba yani..
irin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 byzasz said: kardeşimde yıldız mak. kazandı, böylece ablamda dahil bütün aile yıldızlı oldu, bunu da araya sıkıştırıyım ( havam batsın :D ) boyle bısı var ya yıldız da.kıllanmıyor deılım,sadeet zinciri gibi okul anlamadım gıttı
byzasz Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 irin said: byzasz said: kardeşimde yıldız mak. kazandı, böylece ablamda dahil bütün aile yıldızlı oldu, bunu da araya sıkıştırıyım ( havam batsın :D ) boyle bısı var ya yıldız da.kıllanmıyor deılım,sadeet zinciri gibi okul anlamadım gıttıaslında şans oldu bizimki, ben itü diye hazırlanmıştım, ablam odtü, bir tek kardeşim yıldız mak istiyordu.. ama hepimiz yıldız mezunu olduk yada olacaz..
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 said: gel gel bol tiki kiz'eglence dolu insanlar otturen dersler'hayirli olsun yorumundan sonra bi sıkıntı bastı beni böyle bi.
irin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 2, 2008 niye basıyor yahu.tiki kız muhendis tayfanın hayalidir.senin dibin de olacaklar.deersler desen kastırıcı evet ama isteyerek yazdıysan seviyorsun demektir.o zmn da eglenceli oluyormus ha bir de butun bunlar gozlemlerim ben bir iktisatcı değilim
Chastise Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Tiki kız benim kabusumdur. İsteyerek yazdığım söylenebilir de söylenemez de ama yatay geçiş deneyeceğim evek. Neyse.
senko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2008 oha tiki kızdan kabus mu olur nan!! tikilerimizi sevelim arkadaşlar lüften...
Öne çıkan mesajlar