Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

öss sonucları aciklandi!!!(evet)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
unac said:
Ferrero said:
taksim'e çok uzak :(
kadıköy'e zaten uzak :(
suadiye'de ev var, orda oturursam derslere gidemem.
beşiktaş'ta arkadaşla eve çıksam okul uzak kalır.
okul tikky doludur ayrıca.

taksim
kadıköy amele mekanı napcan

nerde amele yokki.
bakırköy de mi takılıcam abi? mecburen 2sinden birine ulaşmam lazım.
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun hepinizin yeni ünisi. paticik kocaeli kanadına dahil olacaklar da var gördüğüm kadarıyla. elkt. mh. gördüm bi tane, allah kolaylık versin. öyle 4 sene falan düşüğnme sağlam kasmicaksan, bi 7 sene falan.

aquila said:

neyse, itu cevre muhendisliginin olayi nedir, bilen var mi?

daha geçen çevre mh. tanıtımı yaptıydık, sörç lütfen.
Mesaj tarihi:
Xaenin said:
Bu serilerde chain rule olayını bana anlatanı avrupa turuna çıkarırım. Bi de taylor polynomiallarını.

çok kolay lan bunlar omurgama yerleşti benim artık beyinden bile değil yani, o taylor açılımının ne yiğitleri çıktı benim karşıma diferansiyel denklemleri hermitleştirip serileri o cinslerden açmalar falan oy anam oy haluk bekerle fizik 325 rın rın rın efsane adam ya
Mesaj tarihi:
Chastise said:
Yıldız Teknik Üni, İktisat.

İyi lan yine.
gel gel bol tiki kiz'eglence dolu insanlar otturen dersler'hayirli olsun

@yeto davutpasa kraldir olum icinde kaybolunabiliniyor mesela yolu cektiriyor bir adama,seveceksin biliyorum ehah
Mesaj tarihi:
PassivE_KesH said:
hacettepeli yokmu hiç?
zamanında bn öle çalışcam böle çalışcam dye hava atıyordun aristokratı oynuyordun, şimdi 2. 3. sınıfta ağlarkenki msjlarını okumayım eğer buralarda olursam fena ezerim..
hayırlı olsun yeni okulun bide bölümün.. bide müh değil, bölüm kazanmışsın tam hayırlı olsun..

kardeşimde yıldız mak. kazandı, böylece ablamda dahil bütün aile yıldızlı oldu, bunu da araya sıkıştırıyım ( havam batsın :D )
Mesaj tarihi:
marmara çok mu kötü yav? istanbul-marmara-ytü'yü peşpeşe sıralamayı düşünüyorum hacettepeden sonra uluslararası ilişkiler için vakti gelince. sona bi de akdeniz eklicem. galiba yani..
Mesaj tarihi:
byzasz said:

kardeşimde yıldız mak. kazandı, böylece ablamda dahil bütün aile yıldızlı oldu, bunu da araya sıkıştırıyım ( havam batsın :D )

boyle bısı var ya yıldız da.kıllanmıyor deılım,sadeet zinciri gibi okul anlamadım gıttı
Mesaj tarihi:
irin said:
byzasz said:

boyle bısı var ya yıldız da.kıllanmıyor deılım,sadeet zinciri gibi okul anlamadım gıttı
aslında şans oldu bizimki, ben itü diye hazırlanmıştım, ablam odtü, bir tek kardeşim yıldız mak istiyordu.. ama hepimiz yıldız mezunu olduk yada olacaz..
Mesaj tarihi:
niye basıyor yahu.tiki kız muhendis tayfanın hayalidir.senin dibin de olacaklar.deersler desen kastırıcı evet ama isteyerek yazdıysan seviyorsun demektir.o zmn da eglenceli oluyormus ha bir de butun bunlar gozlemlerim ben bir iktisatcı değilim
  • Yeni Oluştur...