Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen İzmirlisin gavursun zaten.

karpuzseven

Öne çıkan mesajlar

olayı nasıl lanse ettiğini bize bilemiyorum ama şöyle söylim.
dükkan önüne tabi ki araba koyamazsın.
dükkanı geçtim , istanbul bostancı'da balıkçıların önüne arabanı çek bak bakalım ne oluyo .

onun dışında herif sataşmıştır , aksi bir şey demiştir , pislik çıkarmıştır tabi oralara girmiyorum , bilemiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar.

--

bu gibi durumlarda araban çok yeni değilse öndekinin tampona vura vura çıkabilirsin.
gavur olayına gelince, söylecek söz bulamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar.

zor kırarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...