Afush Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maelstrom said: obsesifik said: kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..anam izmir kızı :P Desteği de diğer bi izmir kızından o zaman. Yürü be obsesifik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 İZMİR İN KIZI DENİZ,DENİZİ KIZ,SOKAKLARI HEM KIZ HEM DENİZ KOKAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 böyle tipleri var ya durup durup döveceksin. sonra durup bir daha döveceksin. gavurmuş. ulan tek gerçek Türk İzmir kaldı utanmadan kalkıp gavur diyor ya. Türklükle İslamı aynı kefeye koyan zihniyetin ben var ya ben. öf sinirlendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obsesifik Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Afush said: maelstrom said: obsesifik said: kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..anam izmir kızı :P Desteği de diğer bi izmir kızından o zaman. Yürü be obsesifik yürü be afush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 olayı nasıl lanse ettiğini bize bilemiyorum ama şöyle söylim. dükkan önüne tabi ki araba koyamazsın. dükkanı geçtim , istanbul bostancı'da balıkçıların önüne arabanı çek bak bakalım ne oluyo . onun dışında herif sataşmıştır , aksi bir şey demiştir , pislik çıkarmıştır tabi oralara girmiyorum , bilemiyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bir İzmirli olarak tayyip müminse (oğluna gemicikler, yandaşlarına paracıklar aktarmakla mümin olunuyorsa) gavur olmayı yeğlerim. yarın ahirette kim mümin kim değil görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar. -- bu gibi durumlarda araban çok yeni değilse öndekinin tampona vura vura çıkabilirsin. gavur olayına gelince, söylecek söz bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 said: dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar. zor kırarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vivendi_Color Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yav said: çat diye koyardım kafayı orda valla izmir sevsin seni diyip al benden de o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Turkiye'de en sevdigim yerler Bodrum, Foca, Izmir, aslinda tum Ege bolgesi. Cok seviyorum ya, beni Bodrum'a gomun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 @fastreloader: arabanı koyucaksın , bir esnafın ağzını burnunu kıracaksın ve onlar da seni izlicekler =) bir dene bostancı balıkçılara buyur koy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 oha 40dk beklemiş mi harbi :) izmirli harbi sabırlı oluyormuş demek ki :D başka herhangi biri olsa direkt çekici vs çağırırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Fanatiklik değil filan demişsiniz de ''her yerde kendimizi belli edelim, yürüyün be, of süperiz'' içerikli mesaj dolu burası, olay amcamın dağlı olmasıydı, İzmir'in ve İzmir'linin süper olduğu değil. Fanatiksiniz işte, gidin. fanboilardan iğreniyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 İzmirli Gavur? .. Sorsaydın o dangalağa ve onun gibi düşünenlere İŞGAL ALTINDA DÜŞMANA İLK ATEŞ NEREDE açıldı. Gavurmuş... onun aklı gavur ha hoş gerçe aynı güç içinde ilk hatay ,antepde sonrada izmirde açıldı . ama genede ilk müdafa nın başladıgı andır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 humeyni hayrani, ataturku sevmeyen hanim kizimiza gore ilk ates kadinlarin basortusune uzanan elleri durdurmak icin k.marasta sutcu imam tarafindan acilmistir. bilmeden konusma. ne o oyle isgale karsi, izmir'de oldu filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Hiç alakası yok G.uydurma saçmalık o . okudum ben imam amcamızda çok başarlı bir savaş veriyor ama Bu İlk direniş döneminden EPEY sonra. Bu herifler kafanızı bulandırmasın. Kesin ve net ilk ateş açan antakya sonra antep izmir (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar