Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sen İzmirlisin gavursun zaten.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
maelstrom said:
obsesifik said:
kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..
anam izmir kızı :P

Desteği de diğer bi izmir kızından o zaman.
Yürü be obsesifik
Mesaj tarihi:
böyle tipleri var ya durup durup döveceksin. sonra durup bir daha döveceksin. gavurmuş. ulan tek gerçek Türk İzmir kaldı utanmadan kalkıp gavur diyor ya. Türklükle İslamı aynı kefeye koyan zihniyetin ben var ya ben.

öf sinirlendim.
Mesaj tarihi:
Afush said:
maelstrom said:
obsesifik said:
kabul ediyorum bunlar gibi müslüman bunlar gibi türk olacağıma gavur olurum.. evet.. izmirliyim.. gavurum..
anam izmir kızı :P

Desteği de diğer bi izmir kızından o zaman.
Yürü be obsesifik

yürü be afush
Mesaj tarihi:
olayı nasıl lanse ettiğini bize bilemiyorum ama şöyle söylim.
dükkan önüne tabi ki araba koyamazsın.
dükkanı geçtim , istanbul bostancı'da balıkçıların önüne arabanı çek bak bakalım ne oluyo .

onun dışında herif sataşmıştır , aksi bir şey demiştir , pislik çıkarmıştır tabi oralara girmiyorum , bilemiyorum .
Mesaj tarihi:
Bir İzmirli olarak tayyip müminse (oğluna gemicikler, yandaşlarına paracıklar aktarmakla mümin olunuyorsa) gavur olmayı yeğlerim. yarın ahirette kim mümin kim değil görücez.
Mesaj tarihi:
dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar.

--

bu gibi durumlarda araban çok yeni değilse öndekinin tampona vura vura çıkabilirsin.
gavur olayına gelince, söylecek söz bulamıyorum.
Mesaj tarihi:
said:
dükkan önüne araba koyarsın bal gibi, sokaktır belediyenindir. oraya park yapamazsın diyen esnafın ağzını burnunu da kırabilirsin. çünkü sokak umuma açıktır. ha adam koydurmak istemez, mal gelcektir falan anlarım. ama yasal olarak hiç bir savunması yok dükkan önüne araba park ettirmenin. ayrıca arabanı falan da çizemezler çünkü kimin çizdiği bellidir ve kan çıkar.

zor kırarsın.
Mesaj tarihi:
Fanatiklik değil filan demişsiniz de ''her yerde kendimizi belli edelim, yürüyün be, of süperiz'' içerikli mesaj dolu burası, olay amcamın dağlı olmasıydı, İzmir'in ve İzmir'linin süper olduğu değil.

Fanatiksiniz işte, gidin.

fanboilardan iğreniyorum lan.
Mesaj tarihi:
İzmirli Gavur? .. Sorsaydın o dangalağa ve onun gibi düşünenlere İŞGAL ALTINDA DÜŞMANA İLK ATEŞ NEREDE açıldı.
Gavurmuş... onun aklı gavur

ha hoş gerçe aynı güç içinde ilk hatay ,antepde sonrada izmirde açıldı .

ama genede ilk müdafa nın başladıgı andır
Mesaj tarihi:
humeyni hayrani, ataturku sevmeyen hanim kizimiza gore ilk ates kadinlarin basortusune uzanan elleri durdurmak icin k.marasta sutcu imam tarafindan acilmistir. bilmeden konusma. ne o oyle isgale karsi, izmir'de oldu filan.
Mesaj tarihi:
Hiç alakası yok G.uydurma saçmalık o . okudum ben imam amcamızda çok başarlı bir savaş veriyor ama Bu İlk direniş döneminden EPEY sonra.

Bu herifler kafanızı bulandırmasın. Kesin ve net ilk ateş açan
antakya sonra antep izmir

(:P)
  • Yeni Oluştur...