Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CE Closed Beta Bonus...

Gangren

Öne çıkan mesajlar

evet ben de cok seviyorum bu muhabbeti, insanlar cildiriyor flm, ama sahiden acsalar bi oyunu gormek isterim ben de ama ztn burda 2-3 gunde iner o oyun dosyasi 9 gb ise ztn cumartesi amerikaya donuyorum direk ordan us alip onu indirip 2 saatte onu oynarim yani daha mantikli. fakat eu da acilir en gec pazartesi open betaya bence
Sosyal ağlarda paylaş

orada bir yerde sadece US için olduğuda yazıyor :)

kfg said:
abi warhammeronline.com'da pre-order bonus'larda 15 agustosta acc. acıp key'inizi gireceksiniz yazıyor... war-europe update oldu, halen open beta acıldıgında key'inizi gireceksiniz yazıyor, belli bir tarih yok europe sitesinde, ki ertesi gun acılacaksa eu sitesinde tarih olmaması komik bi durum... sırf us icin olacak yarın ki beta bence de...
Sosyal ağlarda paylaş

az once okudugum, ama simdi arayip bulamayacagim bir yerde de :

- open beta, headstart su bu EU icin tam zamaninda US ile beraber baslayacagini soyluyor.

sadece bizim site yenilendiginden felan yazilmamis olmali.

bu arada baska bir yazi okudum.

GOA yani eu war la ilgilenen arkadaslarin bile haberi yokmus US ce cilerin closed beta ya alindigindan, arada bir iletisimsizlik olmus. Herseyi ayin 15ine gore ayarliyorlarmis. mismismismismismis
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bence kesinlikle bu gece ya da yarın öğlen open beta keylerimizi girceğimiz kısım açılacak.Ve yarın bu saatlerde cleinti download edio olcaz:)

Gerçi ben Us beta clientini download etmeye calısıorum su anda beta acıldıgında bi ihtimal daha az şey downloat ettirirler umuduyla:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...