Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://www.warhammeralliance.com http://www.war-rvr.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ZOMG NDA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 henuz kalktigina dair haber yok, nda in ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hemen hemen her oyunun bu ob zamanlari yasanan karmasanin hastasiyim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 maalesef, is guc birakilip, baslaniyor refresh spam lanmaya butun sitelerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 evet ben de cok seviyorum bu muhabbeti, insanlar cildiriyor flm, ama sahiden acsalar bi oyunu gormek isterim ben de ama ztn burda 2-3 gunde iner o oyun dosyasi 9 gb ise ztn cumartesi amerikaya donuyorum direk ordan us alip onu indirip 2 saatte onu oynarim yani daha mantikli. fakat eu da acilir en gec pazartesi open betaya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 orada bir yerde sadece US için olduğuda yazıyor :) kfg said: abi warhammeronline.com'da pre-order bonus'larda 15 agustosta acc. acıp key'inizi gireceksiniz yazıyor... war-europe update oldu, halen open beta acıldıgında key'inizi gireceksiniz yazıyor, belli bir tarih yok europe sitesinde, ki ertesi gun acılacaksa eu sitesinde tarih olmaması komik bi durum... sırf us icin olacak yarın ki beta bence de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 az once okudugum, ama simdi arayip bulamayacagim bir yerde de : - open beta, headstart su bu EU icin tam zamaninda US ile beraber baslayacagini soyluyor. sadece bizim site yenilendiginden felan yazilmamis olmali. bu arada baska bir yazi okudum. GOA yani eu war la ilgilenen arkadaslarin bile haberi yokmus US ce cilerin closed beta ya alindigindan, arada bir iletisimsizlik olmus. Herseyi ayin 15ine gore ayarliyorlarmis. mismismismismismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Amma belirsizlik ::X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 sonra 300-500 bin kişi nasıl indirecek o client i :) bari client i indirmiş olsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Evet en azindan client icin link verilse baslangic icin yigilma sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Merak ettiğim oyunun grafiklerini update ettiler mi yoksa hala iğrenç mi ? En son 3 hafta evvel falan girdim baktım betaya, yoktu bi değişiklik ne content ne grafik..Şimdi üşeniyorum indirmeye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ballad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben walla dl olayını işyerinde yapıcam burda 400-500 kb arası hız var = ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 server lar acilmis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 pre order yeni elime ulaştı şimdi napacam ne edecem? keyleri nereye gireceğim yani age of conanda bi b*k yiyip 2-3 gün oyuna girememiştim şimdi aynı hatayı yapmak istemiyorum joseph joseph oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hangi verisiyonu aldın ? US mi EU mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eu , Aral Game den aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 :D o zaman sende bekleyenler kervanına hoşgeldin heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 en azından bi download veya key girmek için biyer yokmu? çok feci bir heyecanla elime aldım kutuyu fıs oldum sitede hiçbir bilgi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ehehe, o kutu elimde oyle bos bos bekliyorum bi aydır =)... hic bir sey yok beta'yla ilgili eu tarafında su an... ne key'i girecegimiz yer, ne download ne bir sey... cok embesil cıktı bunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ben de kutu içinde beta cd si bekliyodum dsfsdf aoc gibi patlamaz umarım şu an oyunla ilgili bilgilerim "0" tek gördüğüm şey şu orc u mancınıkla fırlattıkları video, bu sefer CE alacam yani boşa gitmez umarım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 heheh millet bu yüzden oyundan soğutu KONUDAN kaçtı :D illet oldu insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ce falan yok elimde ama ben de vazgeçtim oyundan. allah belasını versin o goa'nın, 15'inde açılacak sanıyorduk ne demek ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rdoann Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Arkadaşlar bence kesinlikle bu gece ya da yarın öğlen open beta keylerimizi girceğimiz kısım açılacak.Ve yarın bu saatlerde cleinti download edio olcaz:) Gerçi ben Us beta clientini download etmeye calısıorum su anda beta acıldıgında bi ihtimal daha az şey downloat ettirirler umuduyla:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hiç bir aptal oyunun open betaya geçeceği gün client vermez tüm oyunlar yapımcıları hep 1-2 gün en kötü ihtimalel verdi bunlar sadece şerefsizlik olsun diye böyle yapıyorlar ama o aldığım CE alırsam şerefsizim bende OB oynayıp normal alacağım o da alırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar