porsuk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 antivirüs tavsiyesi lazım arkadaşlar yanlız gerçekten silsin virüsü
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masticore said: bitdefender Lisansli halini kullaniyorum, mutluyum. Lisansli kullandigim sureler boyunca hic basimi agritmadi. Crack falan da ugrasmayin hic cunku hemen hepsi trojanli cunku. edit : Sadece antivirus olanini degilde Total Security paketini kullanirsaniz epeyce rahat edersiniz. Sadece antivirus iceren paket ucretsiz halde de var. Elimde hala 1 senelik Total Security key'i bulunuyor bu arada. Satabilirim belki.
hoccemama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ESET nod32 antivirus bilgisayarı kasmıyo ayrıca virusu bulma ve silme konusunda sıkıntı yaşamadım
PhysX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 üşenmedim aradım buldum http://forum.paticik.com/read.php?62,3398841,page=1
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Kesinlikle Avira Antivir.Ücretsiz versiyonu var en iyi antivirüs programlarından bir tanesi. Boşuna Eset(nod32)'e para dökmeyin.. (fix de kullanmayın pc de kalıcı sorunlar yaratabilir )
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Is antivirus ile bitmiyor iste. Spy'i icin falan da cozum lazim. En guzeli toplu paketler. Birbiri ile cakisma, sorun yaratma riski de olmuyor.
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kaspersky 2009 internet security
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 açıkcası nortn internet security 2008 de ödüle doymadı ve eskisi gibi sistemi kasmıyor ben kullanıyorum şiddetlede tavsiye ederim. Şuan NIS 2009 beta var bir dene istersen gayet güzel.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 avg 8.0 hakkında çok iyi şeyler okumadım. major geeks falan gibi forumlarda kullanmasanız daha iyi olur diyorlardı sanırım. nod32'de (ben de kullanıyorum) eh işte.. sistem iyi ise kaspersky, bitdefender.. avira da olabilir tabi. ama kaspersky bitdefender daha bi iyi.. ancak yine de spylar için de farklı şeyler ile arada taratmakta fayda var.. panda,trend ve norton 3lüsü için fikrim hiç değişmedi. çok kötü ürünler bence! gerçi onlarında yaptıkları çok değişmedi. hâlâ çok yere karışıp çok az şey yapıyorlar.. gerçi symantec endpoint çok kötü değil gibi,hakkını yememek lazım..
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 BitDefender'in Total Security paketiyle birlikte spy ve spam derdiniz de kalmiyor. Biliyorum cok ovdum ama hakkatten guzel. edit : defrag, parental control, registry cleaner, duplicate remover gibi bir suru ivir zivir tool'u da var bu arada.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yalnız bitdefender 50$falan sanırım. kaspersky internet security (içinde av 7.0'ı da var tabi) 35$ ama ikisinin de 1yıllık kutusuzu var mı bakmak lazım bi..
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Abi 3 kisi anlasip 3'lu paketi aliyosunuz 69 dolara, senelik 23-24 dolara geliyor tek kisi icin. Gayet uygun. Ben oyle yaptim. Bir serial duruyor hatta hala elimde.
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 vivavale said: avast! tan şaşma derim. Abicim yapmayin etmeyin. Dandikligi su goturmuyor artik avast'in. Gecin artik sunu. Iyi bir cozum degil gercekten.
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: vivavale said: avast! tan şaşma derim. Abicim yapmayin etmeyin. Dandikligi su goturmuyor artik avast'in. Gecin artik sunu. Iyi bir cozum degil gercekten. düşüncene saygım var.fakat ben memnunum avast! tan.benim hoşuma giden tarafı makineyi kasmıyor.bende öneri olarak sundum.
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Eheh, eyvallah. Sevindim saygi duymana da bu goreceli bir kavram degil ki saygi duyasin =) Sadece aklinda bulunsun cok iyi bir cozum degil.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: Abi 3 kisi anlasip 3'lu paketi aliyosunuz 69 dolara, senelik 23-24 dolara geliyor tek kisi icin. Gayet uygun. Ben oyle yaptim. Bir serial duruyor hatta hala elimde. nod32 3kişi girdik bizde (kurbanlık mı bunlar yahu) 6ayı falan var daha ama bitince bitdefendera girebiliriz ortak.. avast konusuna da +1
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bende bitdefender kullanıyorum 2 yıldır felan. blackliste girmedim eger bi gün girersem orjinal alabilirim. çok başarılı program.
Karamelabonbon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 kaspersky 2009 çok rahat ediyorum saten iyi oldugunu bilinen bir antivirüs bilgisayarı hiç kasmaz varmı yokmu anlamassın ve bütün güncel virüsleri otomatik olarak bünyesine upload eder yane dün virüs çıktıysıa ertesi gün dbsinde bulunur tavsiye ederim.
oper Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 ESET 51. VB100 ödülünü aldı. bilmem artık sen ne kurmak istersin. :D
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 di said: Eheh, eyvallah. Sevindim saygi duymana da bu goreceli bir kavram degil ki saygi duyasin =) Sadece aklinda bulunsun cok iyi bir cozum degil. Katılıyorum, Avast yüklüü iken pc de olan virüsü bulamamıştı 1 kez,AVG yükleyip bulup silmiştim virüsü ama pc yi kasıyor şuanda Nod 32 kullanıyorum, pc yi kasmaz ve oldukça iyi yakalayamadığı şeyde yok şuana kadar.
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 vivavale said: di said: vivavale said: avast! tan şaşma derim. Abicim yapmayin etmeyin. Dandikligi su goturmuyor artik avast'in. Gecin artik sunu. Iyi bir cozum degil gercekten. düşüncene saygım var.fakat ben memnunum avast! tan.benim hoşuma giden tarafı makineyi kasmıyor.bende öneri olarak sundum. Garip olanda o, birşey yapmıyorki makineyi kassın! Güncellemeler ile Virus programlarını övmeyin. Bir virus çıktıgı 2. günü bütün antiviruslerce tanınıyor zaten. Önemli olan ilk gun içinde tanımlayıp guncellemesi.. Norton 2003 den sonra hayal kırıklığı oldu pek guvenemiyorum artık hiç bir sürümüne. ( belki önyargı ) Panda bir ara çok iyidi ama oda yerinde saymaya başladı teknoloji olarak. Karpersky her ne kadar iyi olsada herhangi bir işlemde Ram imi fazlasıyla sömürdüğü için 2.gün silmiştim. Birdefendir hiç kullanmadım ama kullanan herkesi memnun görüyorum. Son 2 yıldır Esetten şaşmadım. ( Nod32 ) >> Eset 3.0 Antivirus + Smart Security
aramil Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Ben de yaklaşık 1.5 yıldır bit defender kullanıyorum, çok memnunum ve uzun bir süre daha kullanacağım gibi görünüyor.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 ram varsa az biraz bitdefender veya kaspersky ama ram çok yoksa nod32.. yalnız avg 8.0 için hiç iyi şeyler duymadım..
Öne çıkan mesajlar