Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çantaya Düşme

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
on=@login
src.cantayahop

[function cantayahop]
src.newitem i_cantayaduseceksey
src.act.bounce
src.sysmessage Cantaniza bir cantanizaduseceksey dustu![signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Mesaj tarihi:
Komut ekleyip sonra bir de komut tanimlamaya ne gerek var? En iyi script ayni isi en ekonomik yapandir :)

on=@login
src.newitem i_hede
src.act.bounce
//src.sysmessage Cantaniza bir dustu!
//buna gerek yok, zaten sysmsg gibi bisey veriyor sphere bunun icin, ama illa yapacaksaniz act.name kullanin rahat olur[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org
Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor
Email: [email protected] | Icq: 5100111
Mesaj tarihi:
her login oldugunda düşücek mi yoksa bir kereligine mi ?
eger bir kere düşmesini istiyorsan adamın cantasında o item varmı diye sorgulat veya flagında o itemi alıp almadıgını sorgulat.[signature][hline]Lost Land Owner .
Bullet Proof Lost Land
www.Lostland.gen.tr
Mesaj tarihi:
Bunun Herzaman Düşmesi Lazım Çünkü Bu item her zaman silinior + ben bunları yaptıgım zaman degişik bir şekilde düşüyor ben mesela .add i_robe yazıp adamın üstüne tıklamak istiyorum Ör:// .add i_biitem Yazıp Bir Playere Tıklayacam Bunu Otomatik olarak yapmak istiyorum her girişte olcak Saolun..
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 01 Nisan 2004 22:49 tarihinde demiş ki:
Komut ekleyip sonra bir de komut tanimlamaya ne gerek var? En iyi script ayni isi en ekonomik yapandir :)

on=@login
src.newitem i_hede
src.act.bounce
//src.sysmessage Cantaniza bir dustu!
//buna gerek yok, zaten sysmsg gibi bisey veriyor sphere bunun icin, ama illa yapacaksaniz act.name kullanin rahat olur

ne bilim arkadaş komut fln demiş ondan öyle dedim ..
birde ben genellikle bu tür şeyleri komutla kullanırım çünkü sonra on=@login'e birsürü komut eklemek zorunda oldugun (event, vs) için karışmamasını sağlamış olurum ..
Yada ben başak burcuyum çok kıl ve takıntılı bi insanım :D[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Mesaj tarihi:
yok allahtan naz, kapris gibi huylarım yoktur öyle huyları olan insanlardanda direk uzaklaşırım ama düzene çok önem veririm login triggerında yaptıgım gibi =)
ayrıca kız da değilim has be has erkeğim :-P[signature][hline]karakedi, 31 Mart 2004 16:48 tarihinde demiş ki:
ehe serverı bozdum
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 02 Nisan 2004 21:16 tarihinde demiş ki:
said:
Black1ce, 02 Nisan 2004 16:27 tarihinde demiş ki:
ben başak burcuyum çok kıl ve takıntılı bi insanım :D

Muhtemelen, nitekim kizlari oyle oluyor, memnun etmek de mumkun degil, bir kapris bir naz :)

bunu en iyi ben bilirim :(

hehe
  • Yeni Oluştur...