la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 işyerindeki bilgisayar için acil lazım oldu. elimizde windows xp cd si yok (zaten bilgisayarda cd rom da yok :P) usb den de boot yapamayacak kadar eski bir bilgisayar. bir yardımcı oluverirseniz çok sevinirim... biraz da acele tarafından... teşekkürler. ;)
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Başka bir sistem ile boot etmeden alamazsın. Harddisk'i başka bir bilgisayara takma şansın varda ordan SAM dosyasını alıp kırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir linux live cd işini fazlasıyla görür.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şöle bişiler var ama işe yarar mı bilemiyorum? umarım işini görürler.. :( http://www.kellys-korner-xp.com/win_xp_passwords.htm
di Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 aquila said: cd rom yok İşte ben de o yüzden diyorum ki, alsın başka, cd-rom'u olan bir bilgisayara takıp linux live cd ile boot etsin.
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 http://trinityhome.org/Home/index.php?wpid=5&front_id=12 trinity rescue kit'i usb ye kur boot et, dökümantasyonunda şifreyi nasıl resetleyeceğin yazıyor.
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 eyer bir PC daha varsa onunla gost yapabilirsin çalışanı bozuk olanın üsütüne kur ... dikkat et cünkü ben yanlış kopyalama yapmıştım zamanında bozugu sağlama kopyalamamıştım ...
Karag8z Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bildiğim kadarı ile başka bir kullanıcı adı ile hesap açabiliyorsun xpde. eski kullanıcı adını bu şekilde pas geçebilirsin.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Anaaa bilmiyo musunuz hiç biriniz bunu? Bu kadar donanım yazılıma takılan tip çözümü bilmiyo haha... Xp yüklenmeden F4 e basıyosun paso, mod seçme ekranı çıkıyor dostan, güvenli mod da açıyorsun windowsu, o zaman pas geçiyorsun admin passwordu. yeni bi admin yetkili kullanıcı yaratıp normal açıyosun sonra pc yi.
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Koymadigin password'u mu pas geciyosun ? E aferin de hepimiz yapabiliyoruz onu. Lakin adam akilli kurmussan sistemini o sifre kapi gibi duruyor orada. Bos birakip gecemiyorsun.
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 admin yetkileri konulmuşsa SAM'le uğraşmadan geçmek zor.. formatsız diyorum tabii ^_^
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Bende marvelous a katılıyorum öyle oluyor diye hatırlıyorum.Güvenli mod yeni kullanıcı hesabı.Bu sene az girmedim kaçak kaçak.
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: Koymadigin password'u mu pas geciyosun ? E aferin de hepimiz yapabiliyoruz onu. Lakin adam akilli kurmussan sistemini o sifre kapi gibi duruyor orada. Bos birakip gecemiyorsun. denedin de mi konuşuyosun ya? başka bi şifresiz admin user görünüyor güvenli moddan girince, onunla login olunca şifre istemiyor
di Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Hayir denemedim. Sirf muhalefet olsun diye gotumden uyduruyorum.
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 di said: Hayir denemedim. Sirf muhalefet olsun diye gotumden uyduruyorum. Hehe.Bu da iyiymiş.
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bi keresinde şey denemiştim. nerde okuduysam, sanırım ikinci bi kullanıcı ile girip screensaver'ı cmd.exe olarak deiştirmiştim. bi 10 dakka sonra falan screensaver yerine cmd gelmişti ordan komut yazmıştım. ama işe yarayan yöntem bu muydu hatırlamıyorum xD
Öne çıkan mesajlar