Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

windows xp admin şifresini nasıl atlatabilirim?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
işyerindeki bilgisayar için acil lazım oldu.

elimizde windows xp cd si yok (zaten bilgisayarda cd rom da yok :P) usb den de boot yapamayacak kadar eski bir bilgisayar.

bir yardımcı oluverirseniz çok sevinirim... biraz da acele tarafından... teşekkürler. ;)
Mesaj tarihi:
Başka bir sistem ile boot etmeden alamazsın. Harddisk'i başka bir bilgisayara takma şansın varda ordan SAM dosyasını alıp kırmayı deneyebilirsin. Herhangi bir linux live cd işini fazlasıyla görür.
Mesaj tarihi:
eyer bir PC daha varsa onunla gost yapabilirsin çalışanı bozuk olanın üsütüne kur ... dikkat et cünkü ben yanlış kopyalama yapmıştım zamanında bozugu sağlama kopyalamamıştım ...
Mesaj tarihi:
Anaaa bilmiyo musunuz hiç biriniz bunu? Bu kadar donanım yazılıma takılan tip çözümü bilmiyo haha...

Xp yüklenmeden F4 e basıyosun paso, mod seçme ekranı çıkıyor dostan, güvenli mod da açıyorsun windowsu, o zaman pas geçiyorsun admin passwordu. yeni bi admin yetkili kullanıcı yaratıp normal açıyosun sonra pc yi.
Mesaj tarihi:
Koymadigin password'u mu pas geciyosun ? E aferin de hepimiz yapabiliyoruz onu.

Lakin adam akilli kurmussan sistemini o sifre kapi gibi duruyor orada. Bos birakip gecemiyorsun.
Mesaj tarihi:
di said:
Koymadigin password'u mu pas geciyosun ? E aferin de hepimiz yapabiliyoruz onu.

Lakin adam akilli kurmussan sistemini o sifre kapi gibi duruyor orada. Bos birakip gecemiyorsun.

denedin de mi konuşuyosun ya?

başka bi şifresiz admin user görünüyor güvenli moddan girince, onunla login olunca şifre istemiyor
Mesaj tarihi:
bi keresinde şey denemiştim. nerde okuduysam, sanırım ikinci bi kullanıcı ile girip screensaver'ı cmd.exe olarak deiştirmiştim. bi 10 dakka sonra falan screensaver yerine cmd gelmişti ordan komut yazmıştım. ama işe yarayan yöntem bu muydu hatırlamıyorum xD
  • Yeni Oluştur...