Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Olay bir pazar günü saat 20.30 sıralarında gerçekleşti. Yorgun argın işyerinden çıktım ve TEM trafiğini sağlı sollu yararak FSM köprüsüne ulaştım. Aracımda OGS olmadığı için KGS gişelerinde yavaşladım ve kartımı geçirdim. Tam o sırada 34 FSM 25 plakalı beyaz bir mazda nasıl bir zihniyetse motorunu REV lemeye ve uzunlarını yakarak yol istemeye çalıştı. Sağ ve sol şeritte araç olduğu için HAFİFÇE gaz vererek arkamdaki bu şahısa yol verme gafletinde bulundum. Bu arkadaş ise beni geçtikten sonra artık nasıl yaptıysa eksozundan "pat, pat, pat " şeklinde alev ve yanmamış eksoz gazı çıkararak hem beni rahatsız etti(araç cabrio ve o anda üstü açıktı)ve köprü üzerindeki insanların hayatını hiçe sayarak son hızla trafiğin arasına karıştı. Şimdi burada yapmam gereken nedir? Polise şikayet mi edeceğim ? Yoksa suçum İstanbul trafiğinde kırmızı spor araba kullanmak mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 İstanbulda ilk defa trafiğe çıkmış gibi konuşuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahsdgjhvgfsgfsfsdfd tek sucum kırmızı spor araba kullanmak mı kısmına ciddi güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Trafiğe şikayet et, delil olarak da köprü kameralarını göster. İstersen hayatımı tehlikeye attı diyerek mahkemeye ver, uğraş densizle :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 adamı bulup köfte yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 MrMarvelous said: İstanbulda ilk defa trafiğe çıkmış gibi konuşuyosun. Yok ..daha önce neler gördüm de bu öte beyinsizlikti! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Selam, Çarpmasını sağlasaydın, araca bakıp iç çekerdi köfte! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahah matama arkadasiyla beraber kurucesmede trafikte tikanir onde bir ford connect icinde iki tane 15-16 sinda kiz surekli el sallar, yuz vermeyince bu sefer haraket cekerler, ayakalarini arka cama yapistirirlar falan matama bunu sallamaz cunku deneyimlidir :) sonra yana bir bmw gelir icinde 5 tane kiro 1900 kusurlerden kalma bir bmw, paso kontaga girmeye calisir yine matama sallamaz, en sonunda biri cikar ve bagirir abi abi biz kac beygiriz? (burada arkadas arabanin kac beygir oldugunu sormak istiyor) matama arkadasina doner ve olm bence bu herifte uc beygirlik potansiyel var der:) neyse yine normal bir gundur kisacasi alis burasi istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajikal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 araba kırmızı değilde siyah olsa bu sorunlar olmazdı,üstü açık kırmızı araba ha,renginin olayla bi bağlantısı varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 matama said: ahah matama arkadasiyla beraber kurucesmede trafikte tikanir onde bir ford connect icinde iki tane 15-16 sinda kiz surekli el sallar, yuz vermeyince bu sefer haraket cekerler, ayakalarini arka cama yapistirirlar falan matama bunu sallamaz cunku deneyimlidir :) sonra yana bir bmw gelir icinde 5 tane kiro 1900 kusurlerden kalma bir bmw, paso kontaga girmeye calisir yine matama sallamaz, en sonunda biri cikar ve bagirir abi abi biz kac beygiriz? (burada arkadas arabanin kac beygir oldugunu sormak istiyor) matama arkadasina doner ve olm bence bu herifte uc beygirlik potansiyel var der:) neyse yine normal bir gundur kisacasi alis burasi istanbul İzmir'in gözünü seviyim! Ne güzel hayatım vardı, neden bu kadar beyinsiz insanlar var trafikte ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ajikal said: araba kırmızı değilde siyah olsa bu sorunlar olmazdı,üstü açık kırmızı araba ha,renginin olayla bi bağlantısı varmı? Pembe Corvette alıcam o zaman da gay dicekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Valla bende derim :p Şimdi arabayla bağlantısını bende anlayamadım. Yılda 7000 taneden fazla satan sıradan arabamla benimde başıma geliyor böyle şeyler. Çok kez bu tip gerizekalıları fren yaparak ölümden kurtarmışımdır. İki olay var çok net aklımdan çıkmayan. Bir tanesini anlatayım sıkıcı olmasın, Okulun şenliklerine selimpaşaya giderken yine öğrenci olan 2 denyo kapışıyorlar yol 2 şerit ben soldayım hemen sağ tarafımda 1 boy önümde de bir kamyonet var. Arkadan çok yüksek hızla gelen denyo sağ şeride geçti beni sağlamak amacıyla bende geçebilsin diye frene asıldım kamyonla aramızda boşluk açıldı yoksa kasanın arkasına ya güzel bi desen olacaktı yada direksiyonu sola kırıp beni yoldan çıkaracaktı. Var malesef böyle denyolar. Yapacak çok fazla bişey yok bu olayın bi temeli olduğunu da sanmıyorum ki temeline inelim ancak bu tiplerle tek tek ilgilenmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ramocan said: Yorgun argın işyerinden çıktım ve TEM trafiğini sağlı sollu yararak FSM köprüsüne ulaştım. ? Krolugu bı kenara bırakırsak e ıyıde sende bısıler yapmıssın hanı kasınna mod on dıyelımmı buna ? .. Adamda kasımıs ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Abi ben "fermuar" diye tabir ettiğimiz insan evladı gibi şerit değiştiriyorum ki İstanbul trafiğinde bunu yapmazsam hiçbiyere yetişemiyorum ayrıca zaten adamı ilk defa gişelerde farkettim. Çok efendi araç kullanırım ama zivanadan çıktım ezik insanlar sayesinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Ben mi anlayamadım yoksa yazım hatası mı var. Çok efendi fermuar kullanışı nasıl bir şey oluyor bir türlü çözemedim. Şimdi fermuar denildiğinde 2 şey anlaşılır 1-) Motosikletlerin ekip olarak gideceği zaman nizami diziliş formasyonudur ki konu ile alakalı olduğunu sanmıyorum. 2-) 2 şeridin tel şeride düştüğü yerlerde insan evlatlarının bir sağdan bir soldan sıra ile o şeride girmesi işlemidir. Bu zaten giden trafik ile alakalı bir durum değildir. Fermuar gibi gitmekten kasıt hangi şerit boş ise arabalar arasında slalom yapmak ise de bunun efendi gibi versiyonunu ben ne yazık ki bilmiyorum. Ben hiç mi bu şekilde gitmedim, evet bende bir çok sefer böyle kullandım ama efendi gibi slalom yaptığımı hiç iddia etmedim. O zaman bu da olmadığına göre nedir bu fermuar gidişi hiç bir şey anlamadım. Ayrıca revlemek ne demek onu da anlamadım :) Rev lemek den kasıt ara gaz vermek mi? Gideceğin yere yetişmek konusuna gelirsekte, ben çoğunlukla gideceğim yere yetişirim zira çok efendi bir şekilde yola çıkmam gereken saate çıkarım, orada olmam gereken saatte değil. Olayın özü gideceğin güzergahta ne kadar trafik olacağını kestirerek bir miktar da emniyet payı üstüne ekleyip öyle yola çıkmakta. O kadar sürede gidilir mi yapma abi de sakın demeyin, bana kalsa çocuğun doğması için 9 ay 15 günde fazla ama o iş için kaç kadını çalıştırısan çalıştır süreyi kısaltamazsın. Trafik işini de böyle düşünürseniz gideceğiniz yer ile ilgili ulaşım süresini daha düzgün bir şekilde planlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 fedaykin said: çocuğun doğması için 9 ay 15 günde fazla ama o iş için kaç kadını çalıştırısan çalıştır süreyi kısaltamazsın. Trafik işini de böyle düşünürseniz gideceğiniz yer ile ilgili ulaşım süresini daha düzgün bir şekilde planlayabilirsiniz. Bunu imzama koymak istiyorum iznin ile! :D Konuya dönücek olursak slalomun kralı olsan bile tehlikeli abicim: Arkadakinin reflexleri zayıftır, o sırada dikkati dağılır, frenajı zayıftır. Ayrıca sürekli trafiği mega dikkatle okumak mümkün değil buda kazalara yol açabilir! Yani sen ne kadar temiz yaptığını zannetsen bile belki başka bir forumda şuanda biri senin plakanla başlık açmış, sana laf söylüyor olabilir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar