DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Melaba ya bu konuyu nereye açıcamı bilemedim aslında bu bir oyun da oyun yerinde yok böle bir bölüm. Ben yeni bashlıyorum da acaba beni aydınlatacak birileri varmı die şey ettircektim. Yani kısaca bu oyunu shu an oynayan varmı? hı?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Patik Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Oyun kotu dıye duydum ben. Ama benım pek bılgım yok oyun hakkında.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 yooo grafikleri cok hoş da biraz karıshık siteyi de oku oku bitmio yane elimden tutacak birini arıodum ben =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Durlag Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Ev arkadasin ne ise yariyo ? hehehe :)[signature][hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM ..........
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 uyuyo artı gundusleri calısıo ve gece gelio ne ara sorcam Mehmet efendi?[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Benim accountum hala aktif cok abarti bi sekilde oynamadim hala pek isinamadim ama hala arada giriyorum :P lvllenmek falan istiorsan yada bildigim kadariyla gosteririm :)
Wendigo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: Invulon, 02 Nisan 2004 13:07 tarihinde demiş ki: Benim accountum hala aktif cok abarti bi sekilde oynamadim hala pek isinamadim ama hala arada giriyorum :P lvllenmek falan istiorsan yada bildigim kadariyla gosteririm :) uygun bi zamanda benide lvlle kuytularda anam :)=[signature][hline]smthng about sx&drt :: profocio hosting
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 senin levellik zamanin geci abi :p senden bu zamandan sonra bisi cikmaz iih
Norak Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bu oyun kötü, tavsiye etmiyorum onun yerine lineage 2 ye girin :) bu amcalar oyun çıkmadan sitelerindeki bazı ssler üstünde oynadılar daha güzelmiş gibi göstermek amacı ile, soradan çok tepki görünce sildiler o resimleri falan. bunu yapan şirket oyun çıkınca neler yapmıştır kimbilir :)[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oyunu aldim horizons.istaria.com dan acc actim char yaratamadim server secemedi mcunku us sitesinden eu serverian girmiyor horizons.eu.istaria.com da bende acilmiyor kisacasi bos yere aldim oyunu oynuyamadim bile[signature][hline] Mystry
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Invulon Hangi serverdasınki? Thalion un charları İce da bende orda actım. Ya ben kedi kızım zaten scout olmak istedim de herkez nie bu kadar negatif yahu bu oyuna.[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hmm benim kullandigim accountla eu serverlarina giremiyorum ne yazikki usa da box olarak aldim keyde ona gore geldi. herkez ters cunku envoriment disinda grafikler detayli degil herkez ayni tip gezio ve phat lewt (unique) yok. bide hafifden bayik team playi tamane oldurmusler crafting tamamen dengesiz falan ben zamaninda boyle bi topic acmisdim oyunla ilgili tavsiyem lineage2 su anda :p eu serverlarina baglanamiyorum zaten :)[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Neyse ben takılim bir süre o kadar parasını ödedik. Lineage mineage da alamam zaten shu an. Daoc a mı dönsem ne? =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 betada zaten bahane :P daoc zaten rezil, AO ya bekleriz hem alien invasionda cikio yakinda[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Eternal Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Amma multi oyun cıkmaya basladı ya.. ao uo muo falan yeter be yalnız bırakın artık bizi :Pp[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b]
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 5 ay oynadım ben AO martial artistim vardı ama cok sıkıldım ben futuristic oyunları sevemedim 1 turlu[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 bilmem kac sene uodu suydu buydu derken bende medival zamani gecen oyunlardan bikdim. :) hala memnunum ao dan[signature][hline]you will see when you are blinded by darkness,darkness unending...
Szasstam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Yok valla aoyu oynarken oyunu yapanların beni kıl etmeleri sonucu bıraktım dönmedim bir dahada. Nanomage sux Nt daha suxdı o zamanlar.
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 hehe nerfler olmasa oyunun tadi kalmaz ozellikle en cok nerflenen proff oldugum icin ben alisdim su anda NT lerde en abarti dmg dealerlardan zaten 4-8k lik nukeler var hos baya
dominic Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Horizons maceralarimi anlatsam sonu gelmez, telefon trafigine kadar suruklenmis bir account acma, akabinde 2 dakika gezip kapatma ile son bulmustur. Derim ki, keske almadan once bir sorsaydin.
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Almadımki Arda verdi. Bende 1 aylık acc aldım sadecene[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... happiest woman in the world: BonePart's wife
Sin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 ya ben acc açtım char ayratamadım ya horizons cok salak bir sisteme sahip bir oyun ya abi web sitesinden char yaratma felam off pufft[signature][hline] Mystry
Invulon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 valla diyorum ben hala AO sufer :p dom benim gazimla baslamisdi ama gene yok oldu
Afterdeep Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 said: DiaBLeSSe, 02 Nisan 2004 16:46 tarihinde demiş ki: Neyse ben takılim bir süre o kadar parasını ödedik. Lineage mineage da alamam zaten shu an. Daoc a mı dönsem ne? =oP DAOC 4thewinz. Ama baydı artık. WoW'u bekliyorum. Accountumu dün gece kapattım.[signature][hline]Sungur - Scout Necrocks - Necromancer Olcayto - Infiltrator Alaattin -Sorcerer
Öne çıkan mesajlar