nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Abi o boş zamanı yaratır gezerim, arkadaşları çağırır içer eğlenirim. WoW'u napiim :D Get a life! (:P) İntahar ediyorum ama sayenizde cinayet süsü vericem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rainfall Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nileppezdel said: Abi o boş zamanı yaratır gezerim, arkadaşları çağırır içer eğlenirim. WoW'u napiim :D Get a life! (:P) İntahar ediyorum ama sayenizde cinayet süsü vericem :Dbas teokap ı kalp krızı sanarlar yada dıgoksın :) saka yapıyorum bunlar adamı adamı oldurmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 wowda da arkadaslarin olabiliyor, cok sacma konusuyosunuz bazen kusura bakmayin da =] evet rl sorunlardan kaciriyor, cunku rlla alakasiz bi ortamdasiniz. ama asosyellesmek degil olay. ben her aksam raid zamanini iple cekiyorum, cok eglenceli geyikler donuyor cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bu raid dedikleri şey ne yav? wowla alakam yok. sinek falan mı öldürüyosunuz oyunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 dory said: wowda da arkadaslarin olabiliyor, cok sacma konusuyosunuz bazen kusura bakmayin da =] evet rl sorunlardan kaciriyor, cunku rlla alakasiz bi ortamdasiniz. ama asosyellesmek degil olay. ben her aksam raid zamanini iple cekiyorum, cok eglenceli geyikler donuyor cunku. eha bu yani olay nilep :) güzel yazmış. ama işte rl'de okulun yanı sıra başka zaman alan bir uğraşığınız varsa (tiyatro, müzik vs) oyun mecburen gg oluyor :[ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: bu raid dedikleri şey ne yav? wowla alakam yok. sinek falan mı öldürüyosunuz oyunda? evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masquerade said: dory said: wowda da arkadaslarin olabiliyor, cok sacma konusuyosunuz bazen kusura bakmayin da =] evet rl sorunlardan kaciriyor, cunku rlla alakasiz bi ortamdasiniz. ama asosyellesmek degil olay. ben her aksam raid zamanini iple cekiyorum, cok eglenceli geyikler donuyor cunku. eha bu yani olay nilep :) güzel yazmış. ama işte rl'de okulun yanı sıra başka zaman alan bir uğraşığınız varsa (tiyatro, müzik vs) oyun mecburen gg oluyor :[ nilep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nileppezdel said: Abi o boş zamanı yaratır gezerim, arkadaşları çağırır içer eğlenirim. WoW'u napiim :D Get a life! (:P) İntahar ediyorum ama sayenizde cinayet süsü vericem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oper said: bu raid dedikleri şey ne yav? wowla alakam yok. sinek falan mı öldürüyosunuz oyunda? ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sinek işte hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shuTdoWnX Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masquerade said: sinek işte hacı siz şimdi sabahtan akşama kadar bunumu öldürmeye calışıyonuz dfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nileppezdel said: Ben wow oynamıyorum. Benim bi hayatım var. lol tbr brv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yav eğlenceli geyikler döner tabi dory de aşırı zaman geçirmemek lazım bence wow başında. Çık gez, hava al, arkadaşlarını eve çağır takıl cidden yanında olsunlar geyik yap ama yanındayken yap :) @saeros: Abi sen de sırf bana karşısın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 saerosakayavuzthebapsilerinenkralilolololmujkaxor'uma laf yok. ayrica butun gunumu gecirmiyorum artik atlattim o donemi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ahahahahahahahaahhahahaah...başlıga bittim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Masquerade said: dory said: wowda da arkadaslarin olabiliyor, cok sacma konusuyosunuz bazen kusura bakmayin da =] evet rl sorunlardan kaciriyor, cunku rlla alakasiz bi ortamdasiniz. ama asosyellesmek degil olay. ben her aksam raid zamanini iple cekiyorum, cok eglenceli geyikler donuyor cunku. eha bu yani olay nilep :) güzel yazmış. ama işte rl'de okulun yanı sıra başka zaman alan bir uğraşığınız varsa (tiyatro, müzik vs) oyun mecburen gg oluyor :[o senin için öyle. bir sürü kişide ise oyun için tiyatro, müzik vs dediklerinden ödün veriyorlar. arkadaşı çağırınca raidden çıkmıyor evet dövmek istiyorum wow oynayan arkadaşlarımı zaten aradaki farkı wowu bıraktıktan sonra anlıyorsunuz bu arada nilep ne ya :D led diin şu adama bari valla ben uyuz oluyorum burda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben olmuyorum nilep diyebilirler. Eskiden nil derlerdi uyuz olurudm. Hala diyen var da severim patileri ne derlerse desinler bana ne :D Ayrıca evet WoW'dan çıkabiliyorsanız ne güzel ona lafım yok da çıkamayanşlari raid var abi gelemem diyenler, işte işlerini hobilerini WoW için aksatanlar, bence normal değiller. Sorry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 şişt toparlak (nile dedim madem hoslanıyosun) naber? dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 maç izliycem gelemem den ne farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Sparkcaster said: maç izliycem gelemem den ne farkı var Maç 90 dakika sürüyo raid bitmiyo. Şu bana toparlak diyen uyuzdan biliyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 girls are temporary epics are soulbound arkadasım banane :D ayrıca 90dk da biter raid istersen ama progress vardı senin sansına hep sunwellde eheh yağni maç biter dostluk kalır dostluk biter raid bitmez dfgdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 LOL Yarın kızlar varken de raide gir onlar kedi kendilerine içsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 nileppezdel said: LOL Yarın kızlar varken de raide gir onlar kedi kendilerine içsinler :D KEDİMİ KARIŞTIRMA!!!!!11!11!1! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Of basamıyorum tuşlara çok yetersizim :( Ayrıca kedin bigün sen raideyken açık unuttuğun balkon kapısındna atlayıp ölecek evet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar