thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 arka arkaya dory ve tuncanın aynı targetı belirlemesinden çok kıllandım. ayrıca tuncanın da kendi dediği gibi birileri ölmeden ak göt kara göt belli olmayacak. eğer masumsan affet beni tunca. LYNCH VOTE: TUNCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 oha yalniz tuncayı korumak icin soylemiyorum kesinlikle ama, legbra bi anda VURUN olyına cevirdin olayı yandaslarin da hemen atladi gibi. penthi mantikli buluyorum, suclayana celik ayna cekmesi mantikli ama penthi koruyup karsi tarafa bok atan bi mafya birligi var. belki karsi taraflarsiniz ve ikiniz de mafyasiniz bilmiyorum eger oyleyse yiyin birbirinizi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Dory, savunman cok mantiksiz cunku Tunca'ya giden 3 oyun sonuncusu legbra'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 valla öyle çelik ayna çekilcek olsa Baluuya çekmiş olurdum şimdiye ilk linç oyunu bana verdi ortada birşey yokken ama ben gözlemlemeye devam ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Açıkçası mafyanın daha ilk günden bir hedef belirleyip kimse oy kullanmadan bir anda ona yükleneceğini sanmıyorum. Önce birilerinin oy vermesini bekleyip ardından sadece "destek" çıkmak çok daha az şüphe çekecek bir yöntem zira. Fakat işler ters gider de mafyadan birisi suçlanırsa da, ilk günden kayıp vermek yerine manipülasyonla şüpheyi tehdit altındaki üyeden kaydırıp başkasına yüklenmek daha mantıklı olurdu. tunca ve dory'nin ortaklaşa çalıştığını düşünmüyorum fakat diğer taraftan penth'in korunduğu gibi bir izlenim oluştu benim gözümde. Bu nedenledir ki ben fikrimi LİNÇ OYU: Penthesilea şeklinde belirtmek istiyorum. Penth'in suçsuz çıkması durumunda, şu anda onu savunduğunu düşündüğüm kişiler de temize çıkacaktır. Fakat Penth'in suçlu çıkması ve gece de (2. linci atlatabilirsem) benim öldürülmem durumunda bütün şüpheler malum kişilere yoğunlaşacaktır sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 penth ile ortak mısın dory? aklım iyice karıştı, oyumu çekebilirim diğer insanların hareketlerine göre.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra said: arka arkaya dory ve tuncanın aynı targetı belirlemesinden çok kıllandım. ayrıca tuncanın da kendi dediği gibi birileri ölmeden ak göt kara göt belli olmayacak. eğer masumsan affet beni tunca. LYNCH VOTE: TUNCA eğer senin de amacın rastgele birilerini indirmek olsaydı çoğunluğa uyardın. penth'e bir şey demiyorum kendisine karşı oy kullananlardan birini suçlaması normal. ama senin mantığın ve kullandığın oy tutarsız. birileri penth'i korumaya mı çalışıyor acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 iyi diyosunda burada herkes sadece birbirinden şüphelenen ve bazılarını ise çok iyi masum rolü yaptıklarından korumaya çalışan insanlarda olabilir. Açıkçası daha öncede dendigi gibi 2 tane yanlış ölüm sonucunda gece 2 kişi daha kaybedicez tabi bu 2 kişi kötüler tarafından da olabilir. Demek istedigim sadece biri ölsün diye oyunu yönlendirmek çok saçmadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Gün 1 - Sabah amma oy degistiriyorsunuz ya... Son Durum: 4 oy Penth (Baluu, Dory, Tunca, Asteroth) 1 oy Elesso (Kitana) 3 oy Tunca (Penth, Luriel, thelegbra) 1 oy Linç YOK (Elesso) Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 yanlış saymışsın ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 daha update etmedim. sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 pardon agality. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 tunca said: thelegbra said: arka arkaya dory ve tuncanın aynı targetı belirlemesinden çok kıllandım. ayrıca tuncanın da kendi dediği gibi birileri ölmeden ak göt kara göt belli olmayacak. eğer masumsan affet beni tunca. LYNCH VOTE: TUNCA eğer senin de amacın rastgele birilerini indirmek olsaydı çoğunluğa uyardın. penth'e bir şey demiyorum kendisine karşı oy kullananlardan birini suçlaması normal. ama senin mantığın ve kullandığın oy tutarsız. birileri penth'i korumaya mı çalışıyor acaba ? tunca ne desen haklısın, baştan üçüncü gözden bakıyorum, öyle gözüküyor. dory ile arka arkaya mesaj atmanızdan gereksiz derecede kıllanmışım. LYNCH OYU GERİ ÇEKME: TUNCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Azmodai said: Gün 1 - Sabah amma oy degistiriyorsunuz ya... Son Durum: 5 oy Penth (Baluu, Dory, Tunca, Asteroth, sesu) 1 oy Elesso (Kitana) 2 oy Tunca (Penth, Luriel) 1 oy Linç YOK (Elesso) Linç için gereken oy sayısı: 7 Bi sayip tamamlamama izin verin aaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Asteroth said: Açıkçası mafyanın daha ilk günden bir hedef belirleyip kimse oy kullanmadan bir anda ona yükleneceğini sanmıyorum. Önce birilerinin oy vermesini bekleyip ardından sadece "destek" çıkmak çok daha az şüphe çekecek bir yöntem zira. Fakat işler ters gider de mafyadan birisi suçlanırsa da, ilk günden kayıp vermek yerine manipülasyonla şüpheyi tehdit altındaki üyeden kaydırıp başkasına yüklenmek daha mantıklı olurdu. tunca ve dory'nin ortaklaşa çalıştığını düşünmüyorum fakat diğer taraftan penth'in korunduğu gibi bir izlenim oluştu benim gözümde. Bu nedenledir ki ben fikrimi LİNÇ OYU: Penthesilea şeklinde belirtmek istiyorum. Penth'in suçsuz çıkması durumunda, şu anda onu savunduğunu düşündüğüm kişiler de temize çıkacaktır. Fakat Penth'in suçlu çıkması ve gece de (2. linci atlatabilirsem) benim öldürülmem durumunda bütün şüpheler malum kişilere yoğunlaşacaktır sanırım.efendi sen kendinle celisiyorsun. senin mantigina gore sehir karsiti olsam durup dururken birine yuklenmem, oysa ki tunca'ya ilk oyu veren benim. ben korunuyorsam herhangi bir sebeple, bu da manipulasyon olamaz mi? ki yanlis anlasilmasin bunu soylememin sebebi kimseye namluyu dogrultmak degil mantik hatasini gostermektir. Her sey bir yana, korunandansa, koruyan asil niyetini belli eden degil midir? Ha bence, niyetini simdiye kadar belli eden tek bir kisi vardir o da Tunca'dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 penth annem ağzın çok güzel laf yapıyor. insanlar birbirine oy verdikleri zaman "bunlar aynı takımdan değil" düşüncesini tamamen kafamdan çıkardım. önce birbirine oy verip düşman görüntüsü verip geceleyin iş çevirebileceğinizden şüphelenmeye başlamadım değil :/ çok pis aklım karıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Penth'in suçluları ortaya çıkarmak için masumların ölmesine göz yumabiliriz teorisine katılmamamla beraber, tuncanın ona linç oyu vermesinden sonra oyunu tunca'dan yana kullanması dikkatimi çekti. Hem bence sıradan halk insanı olsaydı bu kadar rahat bir şekilde masumlar güme gidebiliriz diyemezdi. Bu nedenlerden dolayıdır ki oyumu Penth'e veriyorum. LİNÇ OYU: Penthesilea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Ben mantığımı tekrar açıklama gereği duydum. İlk günün sabahından kimin ne olduğunu kestirmek imkansız, sizin de dediğiniz gibi sayısız komplo dönüyor olabilir. Bunu bildiğimden dolayı ilk gün rastgele oy kullanacağımı en başından beri biliyordum. Eğer birileri ilk adımları atmazsa günlerce bu anlamsız tartışmanın devam edeceğini de biliyorum. Penth suçlu olabilir ya da olmayabilir, başta sadece çoğunluğa uyup ilk fazı atlama mantığıyla penth'e oy vermiştim ancak şu an penth'in korunduğuu gibi bir izlenim oluştu. doğru olabilir veya olmayabilir, eğer penth masumsa şansıma küserim ama daha fazlası değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Penthesilea said: efendi sen kendinle celisiyorsun. senin mantigina gore sehir karsiti olsam durup dururken birine yuklenmem, oysa ki tunca'ya ilk oyu veren benim. ben korunuyorsam herhangi bir sebeple, bu da manipulasyon olamaz mi? ki yanlis anlasilmasin bunu soylememin sebebi kimseye namluyu dogrultmak degil mantik hatasini gostermektir. Her sey bir yana, korunandansa, koruyan asil niyetini belli eden degil midir? Ha bence, niyetini simdiye kadar belli eden tek bir kisi vardir o da Tunca'dir. Laf. Durup duruken vermedin ki sen oyunu bir kişiye, 2 oy aldıktan sonra -ki toplam 3 oy olduktan sonra- verdin. Senin yerine başkası verseydi sana oy verenlerin yerine, muhtemelen senin yanında o da şüpheli durumuna düşecekti. Suçlanan kişiyi korumak bana göre akıllıca bir manipülasyon yöntemi değil, zira suçlanan kişiyi koruyan, en az suçlanan kadar şüphelidir benim gözümde. thelegbra'nın oyunu tunca'dan çekmesi de bu bağlamda akıllıca bir harekettir gözümde. Dediğim gibi, ilk gün neredeyse körlemesine bir seçim yapıyoruz fakat benim şu ana gördüklerim arasında en sağlam temele oturtabildiğim suçlama sana karşı olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 evet, ilk gün tabiki körlemesine olacak çoğu oy, ama ben ne kadar mantığa dayandırabilirsem o kadar içim rahat olacak. masum birine oy verirsem her ne kadar oyun olursa olsun gece uyuyamam. çok vicdanlıyım öyle böyle değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sesu said: Penth'in suçluları ortaya çıkarmak için masumların ölmesine göz yumabiliriz teorisine katılmamamla beraber, tuncanın ona linç oyu vermesinden sonra oyunu tunca'dan yana kullanması dikkatimi çekti. Hem bence sıradan halk insanı olsaydı bu kadar rahat bir şekilde masumlar güme gidebiliriz diyemezdi. Bu nedenlerden dolayıdır ki oyumu Penth'e veriyorum. LİNÇ OYU: Penthesilea Vatandas, Daha birkac sayfa onceki bu sozleri hatirlatirim sana: Penthesilea said: tunca said: Arkadaşlar, bu kadar tartışmanın üstüne hala daha kendini göstermemiş olan Penn Duick ve Cuce arasından oyumu şimdilik Cuce'ye karşı kullanmaya karar verdim. kendisini göstermesi durumunda oyumu geri alıp Penn Duick'e verebilirim. şimdilik: LINC OYU: CUCEEfendiler, iste bahsettigim bu zihniyettir. Cuce veya Penn Duick, belki de su an cocuklariyla balik avlamaya veya kiliseye gittiler. Ama, Tunca icin farketmiyor. Kan dokulecek olmasi hosuna gittiginden, kendini en koruyamayacak olani, sessiz kalani seciyor. Hizli hareket etmekten yana degilim, biraz daha bekleyecegim cunku attigimiz her yanlis adim, bizi sonuca goturecek olmasina ragmen, bu vahsilere yarar da saglayabilir. Ama, su laflari soyleyen zihniyet bizim dusmanimizdir. Ben, bu sozlerinden sonra Tunca kararini aklimda olusturmaya basladim. En basindan beri de, saldirgan profil cizenlerin dusmanimiz oldugunu dusunmekteydim, her dokulen kan bir sekilde onlarin yararina olacagi icin, zaten istedikleri kan. Tunca'ya oyumu, bana oy verdikten sonra retaliate etmek icin vermedim yani. Tam tersine, Tunca'nin benim konusmalarim uzerine iyice saldirganlasmasi ve hedefi bana dogrultmasi, benim gozumde sucunu kanitlar nitelikteydi, bu sebeple Tunca'ya linc oyu verdim. Icim sonuna kadar rahat. Daha once de dedigim gibi bu yolda kurunun yaninda yanacaklarin da sehit olacagini dusunuyorum, o yuzden kimseden bir korkum yok. Sadece bir ricam var, o da dusunerek ve mantik cizgisinden uzaklasmadan hareket edilmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Asteroth said: Penthesilea said: efendi sen kendinle celisiyorsun. senin mantigina gore sehir karsiti olsam durup dururken birine yuklenmem, oysa ki tunca'ya ilk oyu veren benim. ben korunuyorsam herhangi bir sebeple, bu da manipulasyon olamaz mi? ki yanlis anlasilmasin bunu soylememin sebebi kimseye namluyu dogrultmak degil mantik hatasini gostermektir. Her sey bir yana, korunandansa, koruyan asil niyetini belli eden degil midir? Ha bence, niyetini simdiye kadar belli eden tek bir kisi vardir o da Tunca'dir. Laf. Durup duruken vermedin ki sen oyunu bir kişiye, 2 oy aldıktan sonra -ki toplam 3 oy olduktan sonra- verdin. Senin yerine başkası verseydi sana oy verenlerin yerine, muhtemelen senin yanında o da şüpheli durumuna düşecekti. Suçlanan kişiyi korumak bana göre akıllıca bir manipülasyon yöntemi değil, zira suçlanan kişiyi koruyan, en az suçlanan kadar şüphelidir benim gözümde. thelegbra'nın oyunu tunca'dan çekmesi de bu bağlamda akıllıca bir harekettir gözümde. Dediğim gibi, ilk gün neredeyse körlemesine bir seçim yapıyoruz fakat benim şu ana gördüklerim arasında en sağlam temele oturtabildiğim suçlama sana karşı olan.Ve o suclama nedir tam olarak? Saldirgan kisiler potansiyel dusmanimizdir demek mi? Karadenizli muteahit arkadasim, bu derece temellere dayandirmaya merakliysan, benim 2 oydan sonra verdigim 1 oyu temellere oturturken, bana ortada hic oy yokken verilen 2 oyu imar affindan yararlanmis mi sayiyorsun nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Efendiler, Golgelerin ustumuze geldigi en zor zamanlarda, gunesin dogusuna binlerce kez sahit olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Penthesilea said: Ve o suclama nedir tam olarak? Saldirgan kisiler potansiyel dusmanimizdir demek mi? Karadenizli muteahit arkadasim, bu derece temellere dayandirmaya merakliysan, benim 2 oydan sonra verdigim 1 oyu temellere oturturken, bana ortada hic oy yokken verilen 2 oyu imar affindan yararlanmis mi sayiyorsun nedir? Her şeyden önce saygılı bir üslup takınmanı öneririm. İkinci olarak, senin verdiğin oy Tunca'ya verilen ilk oydu. Sana verilen 2 oy ise, önceden verilmiş bir oyun üzerine verilmişti. Yani kısacası "Ortada hiç oy yokken" gibi bir durum söz konusu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Linç Oyu: Kitana şöle kenardan alakasız birine oy veriyimde mafya olduğum anlaşılmasıncılık oynuyor kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar