Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 5 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick) 3 oy Tunca (Penth, Luriel, Baluu) Ben oyumu değiştirmeden evvel durum 6 ya 2 idi, 6 oy gelmişti, bu 6 oyun gelmesi demek, aramızdaki bazı hainlerin de Penth'in katliamını kabul etmesi demekti. Arkadaşlar, şimdi Penth'e oy vermiş olan Kasabalımızı bu yanlış seçiminden vazgeçmesi için ricada bulunuyorum, ve bir çok şeyi daha rahat açıklığa kavuşturabilmek için Tunca'nın katliamını kullanabileceğimizi bu şekilde ya Dory ve Asteroth ikilisinden ya da Penth ve Luriel ikilisinden emin olabilir, 4 kişi'nin kimliğini bir anda ortaya çıkarabiliriz, uyuma kasabalı, oylar tunca'ya ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 penthle benim ne alakam var yau. nasıl bagladın bizi aynı kişiye oyumuz var diye mi o zaman diger 5lide şirket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 thelegbra da oyunu verdi penth'e ve Penth'in masum olduğundan emin oldum böylece, Penth masumdur, masum bir insanın ölümünden sorumlu olmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 baluu eğer penth öldüğünde kötü adam çıkarsa, bu rican senin ölümünü getirir biliyosun dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 baluu önce ayak yaptı penth e oy verip alakası yokmuş gibi şimdi var gücüyle savunuyor. yemezler, baluuyu da penthin yanında asalım bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bence kurtadamlar 1ini mafya digerini asmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 sürüye uyup penthe oy versemmi diye düsünüyorum ama içimden bi seste diyoki bu adam direk kendi üzerine dikkat çeken bi giriş yaptı konuşmalara. halbuki bi yamuk durumu olsa çok daha dikkatli bi giriş yapardı demiyo değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Baluu said: Ben oyumu değiştirmeden evvel durum 6 ya 2 idi, 6 oy gelmişti, bu 6 oyun gelmesi demek, aramızdaki bazı hainlerin de Penth'in katliamını kabul etmesi demekti. Arkadaşlar, şimdi Penth'e oy vermiş olan Kasabalımızı bu yanlış seçiminden vazgeçmesi için ricada bulunuyorum, ve bir çok şeyi daha rahat açıklığa kavuşturabilmek için Tunca'nın katliamını kullanabileceğimizi bu şekilde ya Dory ve Asteroth ikilisinden ya da Penth ve Luriel ikilisinden emin olabilir, 4 kişi'nin kimliğini bir anda ortaya çıkarabiliriz, uyuma kasabalı, oylar tunca'ya ! Kısacası her durumda sen masumsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 HATIRLATMA: Gün 1 - Sabah Son Durum: 6 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra) 1 oy Elesso (Kitana) 3 oy Tunca (Penth, Luriel, Baluu) 2 oy Kitana (Cuce, Elesso) Linç için gereken oy sayısı: 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Bu soru benden çok senin şüpheli olduğunu gösterir kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Hadi bakalım bir görelim kim neymiş. Linç Oyu Geri Alma : Tunca Linç Oyu : Penth Penth suçlu çıkmaz ise, bazı arkadaşlar yandı. edit : boldlamayı unutmusum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bold pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bazı arkadaşlar? sen yanmayacak mısın yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Oh oh çok güzelmiş vallahi. Penth'in asılması durumunda "Suçlu bunlar olacak" diye hemen 4 kişiyi mimle, Penth'in niye asılmaması gerektiği konusunda propaganda yap, ondan sonra gelen ilk mesajdan sonra oyunu Penth'e çevirip kendini akla. Çok kebapmış yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Güzel tarzınızı sevdim, ben Penth'in masum olduğundan eminim ve şuan sesu ve asteroth'un aynı grupta olduğundan da eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Yani kısacası demek istediğin, Penth'in suçsuz olduğundan ve sesu'yla benim suçlu olduğumuzdan emin olduğun? O zaman rica ederim cevap ver, NEDEN HÂLÂ OYUN PENTH'TE? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Halka da gerçekleri göstermek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ya evet bu çok saçma oldu ayrıca asteroth la benim nasıl bir yandaşlığımı gördün de bu sonuca vardın onu anlayabilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 bi insan hakkinda eger bi fikriniz yoksa oturup sirf kan akasin diye kasmayin penth bile olsa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Kalabalık sabah boyunca yaptıkları tartışmaları sürdürüp kimsenin uyumasına izin vermemişti. Saatler geçtikçe tartışmalar alevlendi ve bir anda halkın arasından 7 kişi penth'in üstüne atlayip onu hemen yakındaki denize atmışlardı... can çekişirken akıntıda boğulup ölen Penth'in cesedi karaya vurduğunda ise bedenini arayan köylüler şoke olmuştu... çünkü penth basit bir Townie idi. Halkın paranoyası masum bir köylünün ölümüne yol açmıştı... artık öğlen olmuştu ve hiç birşey eskisi gibi olmayacaktı. PENTH öldürüldü ve bir KÖYLÜ olduğu ortaya çıktı. Öğlen oldu ve linç için gereken oy sayısı 6 ya düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 hassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Baluu said: Halka da gerçekleri göstermek için. Halka gerçekleri göstermek için masum birine oy veriyorsun yani? 2 kere söylediğim gibi, giden her masum kişi inanılmaz büyük bir önem taşırken suçlarından emin olduğun iki kişi varken masum birine oy veriyorsun yani? Bu kadar mantıksız bir önermeye mi inanalım, yoksa Penth'in asılması ve masum çıkması durumunda kendini aklamaya çalıştığına mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 silin bunu ya şaka yaptım gidiyorum azmo kızmaz inş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 ruhu şaadolsun. kitanayı mimlemiştim ama şimdilik askıya alıyorum çünkü bazı şeyler netleşmeye başladı. odaklanmamız gereken penthin asılmasını isteyenler ve oyları çoğalınca dikkat çekmemek için bi oyda ben veriyim diyenler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2008 linc oyu: Baluu ben böle katakulli görmedim valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar