Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Forum Mafia Wars: Sezon 2 (Bitti, Yoruma Açık)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
5 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick)
3 oy Tunca (Penth, Luriel, Baluu)

Ben oyumu değiştirmeden evvel durum 6 ya 2 idi, 6 oy gelmişti, bu 6 oyun gelmesi demek, aramızdaki bazı hainlerin de Penth'in katliamını kabul etmesi demekti. Arkadaşlar, şimdi Penth'e oy vermiş olan Kasabalımızı bu yanlış seçiminden vazgeçmesi için ricada bulunuyorum, ve bir çok şeyi daha rahat açıklığa kavuşturabilmek için Tunca'nın katliamını kullanabileceğimizi bu şekilde ya Dory ve Asteroth ikilisinden ya da Penth ve Luriel ikilisinden emin olabilir, 4 kişi'nin kimliğini bir anda ortaya çıkarabiliriz, uyuma kasabalı, oylar tunca'ya !
Mesaj tarihi:
sürüye uyup penthe oy versemmi diye düsünüyorum ama içimden bi seste diyoki bu adam direk kendi üzerine dikkat çeken bi giriş yaptı konuşmalara. halbuki bi yamuk durumu olsa çok daha dikkatli bi giriş yapardı demiyo değilim.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Ben oyumu değiştirmeden evvel durum 6 ya 2 idi, 6 oy gelmişti, bu 6 oyun gelmesi demek, aramızdaki bazı hainlerin de Penth'in katliamını kabul etmesi demekti. Arkadaşlar, şimdi Penth'e oy vermiş olan Kasabalımızı bu yanlış seçiminden vazgeçmesi için ricada bulunuyorum, ve bir çok şeyi daha rahat açıklığa kavuşturabilmek için Tunca'nın katliamını kullanabileceğimizi bu şekilde ya Dory ve Asteroth ikilisinden ya da Penth ve Luriel ikilisinden emin olabilir, 4 kişi'nin kimliğini bir anda ortaya çıkarabiliriz, uyuma kasabalı, oylar tunca'ya !

Kısacası her durumda sen masumsun yani?
Mesaj tarihi:
HATIRLATMA: Gün 1 - Sabah
Son Durum:

6 oy Penth (Dory, Tunca, Asteroth, sesu, Pen Duick, thelegbra)
1 oy Elesso (Kitana)
3 oy Tunca (Penth, Luriel, Baluu)
2 oy Kitana (Cuce, Elesso)

Linç için gereken oy sayısı: 7
Mesaj tarihi:
Hadi bakalım bir görelim kim neymiş.

Linç Oyu Geri Alma : Tunca

Linç Oyu : Penth

Penth suçlu çıkmaz ise, bazı arkadaşlar yandı.

edit : boldlamayı unutmusum.
Mesaj tarihi:
Oh oh çok güzelmiş vallahi.

Penth'in asılması durumunda "Suçlu bunlar olacak" diye hemen 4 kişiyi mimle, Penth'in niye asılmaması gerektiği konusunda propaganda yap, ondan sonra gelen ilk mesajdan sonra oyunu Penth'e çevirip kendini akla.

Çok kebapmış yahu.
Mesaj tarihi:
Kalabalık sabah boyunca yaptıkları tartışmaları sürdürüp kimsenin uyumasına izin vermemişti. Saatler geçtikçe tartışmalar alevlendi ve bir anda halkın arasından 7 kişi penth'in üstüne atlayip onu hemen yakındaki denize atmışlardı... can çekişirken akıntıda boğulup ölen Penth'in cesedi karaya vurduğunda ise bedenini arayan köylüler şoke olmuştu... çünkü penth basit bir Townie idi.

Halkın paranoyası masum bir köylünün ölümüne yol açmıştı... artık öğlen olmuştu ve hiç birşey eskisi gibi olmayacaktı.

PENTH öldürüldü ve bir KÖYLÜ olduğu ortaya çıktı. Öğlen oldu ve linç için gereken oy sayısı 6 ya düştü.
Mesaj tarihi:
Baluu said:
Halka da gerçekleri göstermek için.

Halka gerçekleri göstermek için masum birine oy veriyorsun yani?

2 kere söylediğim gibi, giden her masum kişi inanılmaz büyük bir önem taşırken suçlarından emin olduğun iki kişi varken masum birine oy veriyorsun yani?

Bu kadar mantıksız bir önermeye mi inanalım, yoksa Penth'in asılması ve masum çıkması durumunda kendini aklamaya çalıştığına mı?
Mesaj tarihi:
ruhu şaadolsun. kitanayı mimlemiştim ama şimdilik askıya alıyorum çünkü bazı şeyler netleşmeye başladı. odaklanmamız gereken penthin asılmasını isteyenler ve oyları çoğalınca dikkat çekmemek için bi oyda ben veriyim diyenler bence.
  • Yeni Oluştur...