Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Serdar demek istedim ben de typo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Aziz Yıldırım'ın karakterini bakış açısını ve tanrı kompleksini ve GS'yle sidik yarıştırma kompleksini hiç sevmem. Ama Fenerbahçe'ye çok fazla şey kattığı takımı adeta 4-5 gömlek büyüttüğü bir gerçek. O yüzden politikalarını eleştirmek pek mantıklı değil. Belki eski politikaları eleştirilir, Ortega dönemi ya da tek yıldızla takımı coşturma sevdası vs. Ama o zamandan bu yana çok şey öğrenip düzelttiği ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 aziz zamanında steviç,simao,dimas,lorant,beskasnichmıydı neydı oyle adamlarıda almıstı. ama son zamanlarda süper işler başardı. yalnız bu sezon çok dandik transferler yaptı. burak emre guiza luis. aşırı paralar verildi. fener ya aragonesi gonderır ılk yarı bıtmeden, yada lig sonunda uefa ya katılma mücadelesine girer. yine fenerliler sırf savunmak için luisi ve futbolcuları göklere çıkartacaklar biliyorum :) balık baştan kokar misali, taktikten-futbolculara kadar herşey yanlış bu sene fenerde ... 4 ay önce şl de yarı finali zorlayan takım, dün gece ilk yarıyı partizan karşısında en az 4-0 kapatacak durumdaydı. yedek kaleci serdar, kezman ve zico yok sadece fenerde. serdar ile kezman hadi neysede fener bu sene hem zicoyu hemde taktiğini çok arayacağa benziyor fenerin bu 4-5 maçı sonrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 bence partizan fenerbahçeden ilk maçta çok daha iyi oynadı biraz daha şanslı olsaydılar ilk yarı 3-0 4-0 olacak maçtı ilk yarının son dakikasında çok acemice bir penaltı yaptılar ve demoralize oldular. ama çok iyi kontra adamları var partizan burda gol veya goller bulup şampiyonlar ligine katılır. galatasarayda steauaya karşı iyi oynamamasına rağmen 2-2 berabere kaldı gs birde fizik kondüsyon açısından hazır değildi. kayseri denizli maçları ile gs daha hazır olacak linderoth kewell de sanctis gelecek. gs herkesi şaşırtıp rahat bir galibiyetle şlye kalır. katılırsınız katılmazsınız ama benim düşüncem herkesin beklentisinin tam tersi olacağı yönünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Mendoza said: DeathLord said: O zaman Fenerbahçe'nin bir de kaleci alması gerekir çünkü Aziz Yıldırım'ın politikaları sayesinde yedek kaleci de yok şuan takımda o yüzden Volkan'a mahkum FB dua edin düzelsin. Fener bu sene küme düşse ben yine takımımın arkasındayım çünkü o aziz yıldırım politikaları dediğin şey fenerin son 10 senedir yaptığı, büyük takım olma yolunda ilerlemenin bir göstergesidir bence. Biz bjk gibi her isteyene maaş zammı yapmadık. Bakın bakalım avrupanın büyük klüplerine, oyuncuların aldığı maaş bellidir, ilk başta biçilen fiyat neyse o verilir. Sonradan ben iyi oynadım, ben vazgeçilmez oyuncuyum, bana mecburen artış yapıcaksınız diyemez oyuncular. Türkiyede futbolcular/menejerler çok bi havalandı son senelerde. Serkan Aurello bunun en güzel iki örneği. Yolları açık olsun fenerim büyük olsun gerisi boş. Ben bazı konularda yöneticiliğini çok beğeniyorum Aziz Yıldırım'ın çünkü iş bitiriyor ama çok büyük bir egosu var ve bu takıma zarar vermeye başladı. Bana göre Zico'nun gönderilmesi yanlıştır tarihindeki en büyük başarıyı yaşatmış teknik direktörü sırf egon için kovarsan eleştiririm. Tuncay'ın gidişi bir yönetim hatasıdır.Mehmet'in gidişi ise yine bir ego savaşıdır takımda en çok mücadele eden Alex ile birlikte en büyük katkıyı sağlayan oyuncuydu taraflı tarafsız herkesin görüşü bu yöndeydi(en azından benim çevremdeki insanların) Emre Belözoğluna o kadar para verilirken Mehmet'in istediği 3 kuruş parayı vermemek otorite değildir bana göre elindeki sözleşmeye fazla güvenmektir zaten sonuçları da ortada. Umarım Fenerbahçe gerçekten çok iyi bir orta saha oyuncusu transfer eder de benim haklılığım göze batmaz yoksa Mehmet'i ve ona verilmeyen paraları çok arar fenerbahçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 bazı şeyleri bilmeden mi konuşuyorsunuz yoksa cidden bildiğiniz halde saçma sapan yorumlar mı yapıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum bazen. Yahu sen orelyonun maaşına zam yaparsan,bundan 1-2 sene önce son dakikalarda kapıdan dönen alexe de yapmak zorundasın,bu senenin kurtarıcısı deivide de zam yapmak zorundasın,e defansta ki 2 göbek oyuncu bizim başımız kel mi diyerekten onlarda da isyan bayrağı açılacak,al bakalım sana sadece maaşlardan bi tane mehmet orelyo parası gitti. Madem beğenmiyor çekti gitti,yerine emre geldi şimdilik bu kadar basit. Ayrıca ilk yarı 4-0 olabilirdi diye konuşanlar 1 yarı izleyerek maç yorumu yapmış gazetecilere benziyorlar. Yahu ikinci yarıda volkan topa kale vuruşuyla bile dokunmadı be,varsın ilk yarı 4-0 olsun. ikinci yarı 2-2 den sonra fenerbahçe oyunu rölantiye aldı,futbolu bilmeden tek bildiğim şey hücum ve goldür diyerekten gelip buraya futbol biliyorum bik bik muhabbeti yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2008 e yapsınlar abi herkese zam, parası var nasıl olsa kulubun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 öyle takımın parasını düşüncesizce harcarsan galatasaray gibi aç kalır takım sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 ee verilen para cok diyince "size ne para bizim paramız istedigimiz gibi harcarız" demesini biliyosunuz ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2008 O yedikleri kazığı sindirme politikası boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 hehe forumda buldum, ribery gs forması ile. fotoşop sanırım :D hiç avrupanın en iyi orta saha oyuncularından, fransanın göz bebeği birisi gs de oynar mı ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 fotoshop olan kız bence. kız mı ki o? erkek de olabilir. cıkaramadım tam. uykum geldiginden midir nedir, baya bi hortlak gormus gibiyim su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2008 müslüman olmasını sağlayan eşi o sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar