dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eha baya bi noob oldugumdan klasikle basladim tek basima ne kadar ilerletirim bilmiyorum ama surasi cok işe yaradi http://www.chordbook.com/guitarchords.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yok nooblukla alakası ya. elektro, klasik gitar birbirinden ayrı zaten :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 doğru diyosun klasiği allah gibi çalan , elektro çalamaz zaten. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Her zaman için akustik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: gitar ogrenmeye basladim bugun bi tane sarkiyi biraz calabiliyorum nerde bulcam 3 topu Gitar güzeldir evde var ama pek uğraşamıom.Bi ara ciddi ciddi gidiyodum hocaya ama ilk dersten fıs. Arpej ler falan,çok uğraştırıyo.E hem iş hem kurs.Vaktim olduğu zaman başlıcam.Seneyede sahilde çalarım artık. Akdeniiiz akşamlarıı bir başka oluyorrr.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 müzik hakkında önüne gelen konuşunca böyle oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 (bkz. sahilde gitarını alıp kayahan çalan erkek türü) xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 party go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: (bkz. sahilde gitarını alıp kayahan çalan erkek türü) xD Öyle demeyin,O yazlıkda ki kuzenlerin biri cok iyi keman çalıyo.abisi de gitar.Bide ben çalsam,tamam parayı kırdık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 valla ben sifirim gitar konusunda. keyboard falan bi yere kadar calabiliyorum ama, gitar hic yok neyi calan neyi calar bilemiyorum. asil istedigim bas oğrenmek ama suan hem maddi hem de sosyal kosullardan dolayı bu mumkun degil. ankaraya gidince ev arkadasimin kardesinden dersler almak icin yalvarmayi, ona yemek pisirmeyi dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 asıl olay bateride de onu alıp sahile inmek yalan : / gitar çalan "cool genç" devri kapandı dsasad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yalniz GH3 oynarim kapisalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne kac yasindaydin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Masquerade said: asıl olay bateride de onu alıp sahile inmek yalan : / gitar çalan "cool genç" devri kapandı dsasad Oha sahne falan kurman lazım sahile.Öyle ateşin etrafında elinde gitar daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 dory said: yalniz GH3 oynarim kapisalim. benle kapisamiyon ki sen daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: 0ne kac yasindaydin sen 87 liyim,hayırdır niye sordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nota Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 efendim klasikde de bas çalıyormuş gibi yapabilirsin, canın sıkılırsa al gitarı eline en kalın iki teli ile herhangi bir parçaya uydurmaya çalış kendini. her ne kadar fakrlı deselerde sonuçta hepsinde perde var ve mantık aynı. klasiğin tadı farklıdır ayrıca ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 GH3 turnuvasi yapalim ama gitar lazim klavye rezillik asfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 klavyeyi ters çevirip gitar olarak hayal ediyorum ben naapalım olanaklar bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 thelegbra said: dory said: yalniz GH3 oynarim kapisalim. benle kapisamiyon ki sen daha legbra eks akşım 1.si sen hayvan gibi klavye kullanıyosun 2.si oyuna benden once basladin 3.su de kolum kadar elin var NASIL KAPISABILIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 roket adam said: klavyeyi ters çevirip gitar olarak hayal ediyorum ben naapalım olanaklar bu kadar f1 f2 f3 falan eha eet aynen biz de oyle oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 0ne said: thelegbra said: 0ne kac yasindaydin sen 87 liyim,hayırdır niye sordun? resimi gördükten sonra merak ettim. 16lık çıtır gibi gözüküyon da, ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 kol kadar el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 oha afsd ahaha OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 expertte perfect One çalarım gh'de. duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar