Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2008 Tuncay ne zaman teknik yaptı bu kadar yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Of abi Middlesbrough her hafta gol atıyo kendi kalesine. Bu haftaki talihlimiz Hoyte :D 1-1 oldu az önce Stoke city 10 kişi bu arada. Middlesbrough penaltı kaçırdı bi tane Downing çatala vurdu 1-0'ken hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 GOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL Tuncaaaaay!!!! 2-1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 ahaha tam maça bakim dedim tuncay gol attı yaw ayrı bi sevindim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Oh be bitti 2-1 Tuncay kurtardı takımı helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 IM WEST HAM TILL I DIE !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Hani Liverpool'luydun dfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 çaktırma :PPPPPP green street hooligans ın bünye üstündeki etkisi bu. bide 90 da 2 gol attı west ham :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ben Manchester, Middlesbrough ve MK Dons desteklerim. Manchester'ı tutarım daha doğrusu desteklemek diyemem direk red devilim :) Manchester derken tabii ki de United yani karışmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 West Ham - Liverpool - Hereford. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Maçın ilk dakikasında Arsenal'in buz gibi penaltısı verilmedi. Coloccini fena transfer olmuş. Sürekli hatalar yapıyor. Demin de adamı bildiğin biçti ama hakem görmedi sanırım :S Arsenal - Newcastle maçı bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 arsenal championship e pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arsenal attı bi tane penaltıdan. Gol Van Persie 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Ceza sahası içinde bu kadar rahat paslaşan takım yok ya Nasri harbi cuk oturmuş, Denilson taktı 3-0 Arsenal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arsenal yönetiyor valla Fenerliler sevinişti ama sakat iş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arsenal değişik bir futbol oynuyor ya yıllardır , iyi kötü yorumlanır ama diğer tüm devlerden daha farklı bir oyun yapısı var.Kendi oyuncusu da rakibi de zorlanıyor bu oyun tipine adapte olana kadar. Çok kısa alanlarda deli gibi pas trafiği yapıyorlar , LA Lakers gibiler valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2008 Arsenal'de görev futbolu hakim. Bu sebeple farklı gelmiş sana sanırım. Örneğin bir Barcelona'da eskiden Ronaldinho serbest oynar oradan buradan top dağıtırdı. Milan'da aynı şeyi Kaka yapıyordu. Manchester'da Ronaldo sağ kanat olmasına rağmen forvet arkası, sol açıkda da sürekli takılıyordu zaten. Ama Arsenal'da bir oyuncu neredeyse o hep oradadır. Orta sahanın ortasında Fabregas varsa o orada kalır. Pas atar. Görev bölgesi riske edilmez. Bu sebeple de top çevrimi fazla olur. Zaten bu takımı genel olarak takım adıyla anarız. Yani bireysel olarak Arsenal'li futbolcuların diğer büyük takımlar kadar konuşulmadıkları açıktır. Belki Henry'de bu durum sekteye uğradı ama onun da zaten takım ruhu içinde pek yer aldığını sanmıyorum. Geçen sene Van Persie, "O gittikten sonra takım oyununu daha iyi oynamaya başladık." türünden bir açıklama yapmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 chelsea 1 - 1 tottenham. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Tuncay napmis oyle helal. Gol olsa degeri +1m pound olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 nileppezdel said: Ben Manchester, Middlesbrough ve MK Dons desteklerim. Manchester'ı tutarım daha doğrusu desteklemek diyemem direk red devilim :) Manchester derken tabii ki de United yani karışmasın :D milton ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Seviyorum :D FM'den ısındım, topçularını ezbere sayardım da unuttum artık, değişti de. Sitelerinden takip ediyodum bi ara. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Cantona said: Liverpool'un forması 45 dolar. Hatta forma, şort artı çoraplar toplam 73 dolar. http://store.liverpoolfc.tv/products/footballkit/homekit/homeadultkit Galatasaray'ın sadece forması 70 dolar. http://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=1950 Yorum yok. pound o dolar değil, biraz gec olacak ama. 120 ytl'den fazla ediyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 belletti gol filan atıyor omg bu arada formalar dünyanın heryerinde aynı fiyat ülkeler için. yani atıyorum adidas forma; Türkiyede 75 ytl ise, avrupada da 75 euro. 1 birim üzerinden düşünüyorlar hep bu işi. kurlara bakmıyorlar. 75 birime atıyorlar atıyorum. ayrıca ingilterede o kadar ucuz değil formalar. bu arada fiyatlarıda gs koymuyor yani en az şu kadar sat diye bişey demesi lazım adidasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2008 oha tuncay'ın ki gol olsa yeni bergkamp adada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar