Baggio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2009 CD mi kaldı yauv, mümkün tabi. Tam linkler vermiştim çalışmadılar, mecburen genel link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2009 yeni versiyon cikti gecen ay sanirim v3.0 bunda media display otomatik calismiyor. herkes bu konudan sikayetci. yeni bir fix gelecekmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2009 Teamspeak hedeside çalışmıyor v3.0 yüklenince :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Yeni versiyonu cikmis deneyen varmi? Indiriyorum suan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2009 Media Display fln duzeltilmis birde baska birsey getirmisler ama algilayamadim ne oldugunu yukleyipte anlayan varsa banada anlatsin lutfen :) Nedir ne ise yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar