Draco Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Lich King ile beraber terzilere uçan halı geliyor Kaynak http://img383.imageshack.us/img383/7876/s17kw1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 haaah tepeye de Wizardweave Turban oh mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 BG rewardları geri mi geliyor yoksa sadece homage mı yapmışlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 eh iyiymis siliyordum az kalsın dusmedi sunfire robe pattern ak hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Resmi yok mu yaw :D ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 bide şole şeyler için tepedeki wotlk başlığını kullanıp yeni konu açmasak çok süper olcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Fin said: eh iyiymis siliyordum az kalsın dusmedi sunfire robe pattern ak hala uc bes fazladan crit ve haste icin koskoca inscription'i almamazlik etme fin, muru chestine inan bence aradaki fark minimal ve bi de mal gibi tailor olmak gerekmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Buraya niye yazmadınki? Herkez expentionla ilgili ilginç bulduğu şeyler için topic açarsa forumun hali ne ola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bogachan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Alchemy içinde uçan süpürge istiyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 j.craftlar için de uçan mücevher istioruz gerçi ben druidim zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 nihlathak said: Fin said: eh iyiymis siliyordum az kalsın dusmedi sunfire robe pattern ak hala uc bes fazladan crit ve haste icin koskoca inscription'i almamazlik etme fin, muru chestine inan bence aradaki fark minimal ve bi de mal gibi tailor olmak gerekmiyor. Tailoring Lightweave Embroidery Embroiders a subtle pattern of light into your cloak, giving you a chance to cause an additional 800 to 1000 Holy damage when you damage an enemy with a spell. You can only embroider your own cloak and embroidering your cloak will cause it to become soulbound. Üstüne craftları falanda ekleyince bence enchantingi çöpe atıp, tailor-inscription alacak tüm casterlar gibi duruyor sankim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 inscription farz olcak zaten herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hatta çok salakça gibi görünen mesleklere sahip casterlar bile görmemiz olası. Şuan armorsmithler sadece kendi kafalıklarına extra metagem slotu açabiliyorlar. Benzer ilginç skiller LW falan içinde gelicekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 HAHAHHAHAHAHAHA totaly silk flying carpet ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 =/ rorgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 motosiklet geliyo gerisi beni ilgilendirmez :) ayrıca engineerlara da biraz daha avantaj verilirse süper olur yani tırt mount dısında filan pvp de pve de kullanılıcak şeyler adam gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 şu an engineer benim main.. pve de repair bot çıkarmaktan başka bir halta yaramıyor. fantezi itemi çok eğlendiriyor adamı ama.. depar botu olsun, malfunction trinketları olsun envai çeşit aksiyon yapıyorsun. oraya buraya gem takabilecekse bs düşünmeden siler atarım engineeri veya başka daha yararlı proff olucaksa.. motor ne ya bi iki gün sürer eğlenirim sonra yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Arkadaşlar, üzgünüm ama bu başlığı da, diğer her WotLK başlığı gibi kitliyorum. Lütfen WotLK çıkana kadar, edindiğiniz bilgileri, bu başlığa yazalım. Her yeni talent, her yeni item, her yeni olay için yeni başlık açılmasına kimse tahammül edemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar