Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eylülde Antalya nasıldır ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eylül ayında hazır ramazan diye fiyatların acaip düşeceğini zannediyorum hemde turist hatun başına düşen sap sayısında büyük azalma olabilir, bir haftalığına kendi başıma gitmeyi düşünüyorum :D Tam bir Antalya noobuyum, sadece bi kere gittim. Eylül ayında havası denizi ve dahada önemlisi turist kız yoğunlu ne durumda olur? Birde bu beldeler arasından hangi belde tercih edilmeli(belekte mayısta pek bi olay yoktu :( ) ?
Mesaj tarihi:
chesterfield said:
Eylül'ün başı gibi gidersen şahane olur.
Belek daha elit mekan, sen kemere git bence gece hayatı orada daha canlı, hem razaman dolayısıyla uçak biletleride düşmüş, şimdi alırsan baya ucuza geliyor.

Açıklaman için çok teşekkürler :) Birde tavsiye edebileceğin otel var mı Kemerde?
Mesaj tarihi:
Antalyada gidilebilecek eniyi belde bence alanya'dır :) çok sap oluyo tamam,ama nasıl olsa heryerde var.Hürriyet caddesinde Caminin karşısındaki kale yolunun hemen dibinde Alanya Park Otel var.Fiyatıda ucuz,kahvaltı dahil,ayrıca sadece iskandinav ülkelerinden turistler kalıyo otelde.Sehir merkezine,limana,discolara yürüyerek 2-3 dakka civarı olmasıda ayrı bi avantaj,10 numara yer.
Mesaj tarihi:
eylülde antalya merkez güzeldir.
yapılacak bir çok şey olduğundan ve hava da nispeten daha insani düzeyde olduğundan bayaa keyif alınır. bence.

hatta bence kasım daha bi güzeldir. mis gibi olur o hava.
Mesaj tarihi:
Odinn said:
chesterfield said:
Belek daha elit mekan, sen kemere git bence gece hayatı orada daha canlı, hem razaman dolayısıyla uçak biletleride düşmüş, şimdi alırsan baya ucuza geliyor.

Açıklaman için çok teşekkürler :) Birde tavsiye edebileceğin otel var mı Kemerde?

grand haber otel..kemerde güzel bir oteldir,kemer'in çarşısına falan da çok yakındır.
Mesaj tarihi:
Smoke said:
SturmVogel said:
Eylül ile birlikte yerli turistler artıyor rahatsız olma sonra.

yerli turisti görgüsüz rus ve almanlara tercih ederim valla.

kesinlikle.adamlar turlari bir haftalik tatil ucak bileti de dahil 450 dolara calisiyor.bizde gecelik 100 ytl civari istiyorlar.Turkun gorgusuzu onlarin yaninda melek kalir.
Mesaj tarihi:
katılıyorum bende.
ruslar ve almanların 1-2 dolar yada euro için pazarlık yaptıklarını bilirim :) bide rusların o asık,donuk suratları yokmu,sümsüğü koy o kemçik ağzın ortasına diyo resmen.
Mesaj tarihi:
antalya 4 mevsim guzeldir,en guzel zamanı eylul-kasımdır. hatun olayını bilemiyorum hiç dikkat etmediğimden olabilir.ama eylulde sahildeki çılgın kaslı bronz,kasım kasım gezen gerzeklerde ,cok sukur ki, azalma oluyor;işine gelebilir belki
Mesaj tarihi:
eylülde her yer güzel bence. eylülde antalya/kaş'a gittim geçen sene. hayatımda geçirdiğim en dingin tatildi diyebilirim. önce fethiye, sonra kalkan, sonra kaş. kekovaya tekne turu falan likya bölgesi çok güzel o mevsimde.

bir de fethiyede şöyle bir yer var ki;
http://www.theshambala.com/
Mesaj tarihi:
Odinn said:
chesterfield said:

bütçen nedir?
  • Yeni Oluştur...