Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 karpuzadamı sen soyledın ?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... [Bu mesaj Llama tarafından 01 Nisan 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 hehehe 1 nisan :) ya bende dün gazetede okudum etmicek diodu neden karar deiştirmiş die düşünüyodum[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ahuahaa :D abi ramak kala sazan oluyoduk yau. allahtan 2. sayfayı okumuşum ;)[signature][hline]my.. (icq) - (site) - (e-mail) - (forum) i would rather share one lifetime with you than face all the ages of this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: -Mandrake-, 01 Nisan 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ya böle şakamı olur bee bi an sevindim başlığı görünce,ama daha link i görmeden belli 1 nisan şakası dedim +1 nası yediniz yaa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 bu secimlerden chp basariyla cikti dediginde heralde yine istifa etmeyecek demistim ama, sonunda.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 5 sayfa sonunda yine bir sazan mı yakalandı yoksa bana mı öyle geliyo?[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 iyi bir *1 nisan* şakası olmuş , olmaya da devam ediyor galiba aslında forum kullanıcıları hakkında fikir dahi veriyor 8-)[signature][hline]Show No Mercy [Bu mesaj armra tarafından 01 Nisan 2004 21:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 eksiden: baykal şimdi: baykalma[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p ayy canım cinlerim canım... cinci şelale hanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben kemal dervisten bahsediyordum?[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Başlığın "Deniz Baykal İstifa Etti" olduğu bir topicte mi? :D[signature][hline] karpuz, 02 December 2003 16:19 tarihinde demiş ki: You hödö you hödö my self controoool hödödö hödö Dırırırı DIIIII dırırıııı DIII Emaleth, 03 December 2003 18:37 tarihinde demiş ki: hödöhödöyle dırırıdııları da birleştirsen şahane olacak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 sanirim. ya da ben goruyorum ama okumuyorum. hm. :)[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 said: Gallant, 01 Nisan 2004 20:18 tarihinde demiş ki: said: -Mandrake-, 01 Nisan 2004 18:41 tarihinde demiş ki: ya böle şakamı olur bee bi an sevindim başlığı görünce,ama daha link i görmeden belli 1 nisan şakası dedim +1 nası yediniz yaa:) sen yemedinmi?[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Yine mi ? :D [Bu mesaj Bloodless tarafından 02 Nisan 2004 00:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2004 ben gördüm haberi lem neden haberlerde söylemediler o zaman dedim. Adres bağlantısına (link) bastım ve şuna uyuz oldum "...Ya da bu sabah herkesten önce kalkın ve gözünüze kestirdiğiniz bir ayakkabının bağlarını tamamen çözün. Ve daha sonra ayakkabının bağlarını, uçları burun yönünde olacak şekilde tekrar takın. Kurbanınız, sabah ayakkabısını giymeye çalışırken, ayakları her sabah giydiği ayakkabıya sığmayacak, biraz daha dikkatli baktığında olayı fark edecek ve 1 Nisan sabahında olduğunu gülüşmelerden sonra anlayacaktır..." bu şakayı bana yaparlarsa aile faciası meydana gelir sabah sabah acelem olursa hele cık cık cık[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 eh iyi ki bütün gün uyumuşum da böyle şakalara kurban gitmedim.. :-p[signature][hline]StarLight, 01 Nisan 2004 03:22 tarihinde demiş ki: Ya niye üziyim ki Arcane'yi. Aksine çok seker , çok minnoş. Mülis bi tipi var. Akıllı uslu birine benziyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 iide adam harbiden istifasini aciklamis fakat hemen geri aldirmişlar.[signature][hline]Ölümden neden korkayim ki? Ben varken o yok o varkende ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2004 oda şaka yapmıştır sonra abi napıyosun şakasımı olur zaten oy alamıyoz bide şakacı genel başkan var diye kimse sallamıcak demiştir malum amcam siyaset yapmayı bilmiyor ya o yuzden geri aldırmışlardır[signature][hline]Grandmaster Hamburger Kampanya: lol yerine gyy (gülmekten yerlere yattım) kullanıyorus . [01:36] olm nickimi alanı bulursam [01:36] <@BonePARTT> kucuk emrah jaan [01:36] oyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Puhahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 yapilan en iyi konu hortlatmasi odulunu saygiyla veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 1 Nisan bir tarafa, sözgelimi yarın istifa etse, insanların inanmakta zorlanacağı bir hadise olurdu zaten bu, haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 başlığı görünce ben de bi inanamamazlık geçirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 zaten ilk mesaj da tarihe dikkat etmedim ben de ilk önce, "bu sabah" okuyunca sazanladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar