Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Böyle bir sorunum var, bilginiz var mı bu konuda ne yapılabilir? Blizzard'a webform aracılığıyla, pasaport ve ehliyet scan'i, CD-Key, Gizli Soru/Cevap, karakterin hangi serverlarda, hangi nicklerle, hangi tarihlerde, oynandığı ve hatta eski şifreleri ve bu şifre tarihlerine varana kadar herşeyi yolladım. Ve karakterimi geri istedim, verdikleri cevap "Rollback denied" oldu. Başka ne yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 2 acc nin sadece soyadları aynıysa acc'den acc'ye transfer olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Anlamadım ne demek istediğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 yani eğer karakterin çalındıysa bu ancak 2 accountun sahiplerinin soyadları aynı olursa mumkun oluo. başka turlu karakterini bbaşka bi accounta aktaramazsın. yani çalan adam soyadları deiştirmiş olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hiçbirşey yapılamaz, şu an için resmen yasal hırsızlık modunda bu olay. Yani birinin hesabını hackleyip, aynı soyadda bir hesap açıp, elemanın karakterini PvP'den PvE serverına ve kendi hesabına aktarınca, o karakter hiçbir şekilde geri verilmiyor esas sahibine. (PvP'den PvP'ye aktarılan karakterlerin geri verildiği ile bir rivayet var ama oda kesin değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 mokoko said: yani çalan adam soyadları deiştirmiş olmalı soyad kısımı değiştirilemez tek yol yasal olarak soyisminin account hesabındaki "x" isminden "y" ismine değiştirildiğini kanıtlayan yasal belgenin scan-faxlanması ile oluyor... (misal evlendim soyismim değişti...evlilik belgem ektedir.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ama adam yeni bi acc alıp ordaki soyismi seninkiyle aynı açar ve oraya aktarır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ne pslik adamlar var.İşleri gücleri yok.Emeği, alınterini çalıyorlar..Kılıçtan geçirmek lzm pzvnkleri...:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Çalan kim hiç bir fikrim yok ama çaldığı zaman mail adresi de değiştirdi adam, bunu yapmasının tek yolu bildiğim kadarıyla gizli soruyu biliyor olması, migrate edebilmesi içinde soyadımı biliyor olması lazım, e böyle birisi yok. :S Blizzard migration'ı geri almıyor 2 kere denedim ikisinde de reddetti, peki aktarılan hesabı kendime alamaz mıyım ? Ya da başka bir fikri olan var mı ? Bu arada çalınan karakter bu. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sen o bilgilerle kendi accountını geri al. Account management kısmında hangi karakterin hangi accounta gönderildiği yazıyo bi yerlerde onu bul. Sonra o account da senin isminde olacağı için o account ı geri almak için aynı bilgileri kullan. Baya bi zaman alır ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hayır mail değiştirmek için gizli soruya gerek yok. Sadece eski mail adresine gelen bir e'posta linkinden account management'a girip onay veriyorsun bitiyor. Soyadını bilmesi yeterli, eskiden onada gerek yoktu. Kocaman yazıyordu management sayfasında şimdi gizliyorlar. Aktarılan hesabı alamassın çünkü birincisi hesabı bilmiyorsun. ikincisi adam seninle aynı soyadda ama farklı isimde bir hesap açmıştır muhtemelen. Sen genede yazılarına devam et. Durumu uzun uzun anlat, resmen hesabındaki karakterinin çalındığı üzerinde dur. Pek ümit olmasa belki birşeyler tutturursun. Edit: Hesabını aldıktan sonra https://www.wow-europe.com/character/character-transfer-status.html bu sayfadan hangi hesaba aktarıldığını görebiliyormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EzerGecer Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Oha calıp bide server mi değiştirio. Aşmışlar iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Account bende zaten, aldım ama main karakterim yok içinde. @EzerGecer Server değiştirse sorun yokta, karakter hesapta değil, başka hesaba aktarmış. Çok saol link için FreeMoon Bloodscalp'a geçirmişler hesap ismini de öğrendim, yapabileceğim birşey var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ingame "Senior" GM ile konuş konuyu veya Official Forumlara yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Senior GM ile nasıl konuşabilirim, şimdiye kadar konuştuğum tüm GM'ler webform'un adresini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Hımm PvP serverına geçirmiş. Bence alabilirsin sen bu charı geri. Olayı tam detaylı anlat, gayet sakin bir yazı yaz. içinde sadece durumu anlatan cümleler olsun. Bu kişiyi tanımadığını, hesabını çaldığını maili değişip karakterini aynı soyadlı ama farklı isimli bir hesaba aktardığını. Hesap adını vs filan herşeyi süper detaylı ama son derece düzgün üsluplu cümlelerle tekrar anlatmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Petition açıyorsun, sonrasında "I'd like to speak to a senior GM if possible about a serious theft issue" gibisinden birşeyler söyle. Olmadı "If not I'll report this issue to a court and sue Blizzard for allowing people to fake my ID" gibisinden birşeyler daha söyle, durumu detaylı anlat. "This hacking issue that I've experienced is more than a simple gold theft; my account was breached and my main character (whom I spent my many hours on) was stolen and transferred to another account" gibilerinden mesela "I am ready to prove my identification by sending all of the required documents but if Blizzard Entertainment denies this request, I will look for other ways - legal ways - to prove my rights" gibilerinden işte. Aklıma ilk böyle şeyler geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Mesela mesela, başvuracağın "court"un, Consumer Rights of European Unioun court'u olacağından falan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Buldum karakterimi, Evilways nicki, Bloodscalp server'ında ve Fractured guild'inde. Bilgiler ve ilgi için çok teşekkür ederim Gangren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Umarım geri alırsın... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Reca, umarım geri alırsın. Ben de mesela, şu yeni açtığım karaktere başlamadan, ilk sattığım hesaptaki mage'imi geri (ç)almayı düşünmüştüm :p Secret Question ve Answer vermedim ben satarken. Kimlik bilgileri de benim üstüme. Rahat rahat geri alırdım aslında ama işte, hak geçmesin diye yapmadım, yazıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Ayıptır yapma öyle şey :P Bu arada Catzee anladığım kadarıyla çalan kişinin senin soyadını biliyor ve mail hesabına erişebiliyor olması gerekiyor. Bence bir de o guildin gm'iyle ve senin karakterinle oynayan kişiyle kim olduğunu belli etmeden konuşmaya çalış. Birileri büyük ihtimalle karakterini çalıp bir başkasına satmıştır gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 haram mal olur o ben inanırım öyle şeylere iyi ki yapmamışsın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 deadwoll said: Ayıptır yapma öyle şey :P Bu arada Catzee anladığım kadarıyla çalan kişinin senin soyadını biliyor ve mail hesabına erişebiliyor olması gerekiyor. Bence bir de o guildin gm'iyle ve senin karakterinle oynayan kişiyle kim olduğunu belli etmeden konuşmaya çalış. Birileri büyük ihtimalle karakterini çalıp bir başkasına satmıştır gerçi. eet öyle bi guilde fln girdiyse hacklenip bırakılmadıysa satılmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ow geçmiş olsun :| umarım geri alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar