Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 arkadaşlar dediğim gibi evcil hayvan istiyorum ama bu konuda bazı sınırlayıcı durumlar var. 1- Ailem kedi köpek vs. istemiyo yani varlığıyla ailemi rahatsız etmiycek 2- Bu sene ÖSS ye giricem lise son sınıf öğrencisiyim bu yüzden pek ilgilenemiycem hayvanımla bakımı kolay bi hayvan olmalı fazla ilgi istememeli yazık olmasın hayvana 3- Yinede elime alıp sevebilmeliyim ben bu hayvanı :) 4- Biliyorum çok şey istedim bu kriterlere uygun bi hayvan bulmak çok zor biliyorum ama bide sizlere danışmak istedim ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 öss sonrası almanı tavsiye etsem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 muhabbet kuşu.yemini suyunu değiştir biraz da kafesten çıkarıp sev. en kolayı bu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Fly haklısın aslında ama işte bazen öle bi sıkıntı basıyo ki insan uğraşcak bişi bulamıyo evde yalnız kalıyorum çoğu zaman e ders çalışmaya başlayınca pc yide kaldırcam snow bak dediğin mantıklı. kuş alıyım ben en iisi peki o muhabbet kuşu çok ses çıkartır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 kirpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2008 muhabbet kusu ideal bir dost olabilir. ancak oss donemi cok yogun olacagini unutmamalisin. bence iyi dusun evlat edinmeden once cunku oss donemi gercekten oldukca zor. muhabbet kusunun alistikdan sonra sizi rahatsiz edecek kadar ses cikaracagini sanmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hahahah pıtık uahefuahefuaehuae büyüde gel pls fasfdasdasd neyse, ben tospaa demiştim gene tospaa diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 sana tawsiyem kuş alacaksan muhabbet kuşu alman çünkü bu stresli döneminle sürekli çikleyen başka bir cins kuşu gg leyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whoops Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ilgilenemiceksen muhabbet kuşu alma hiç. bitane öldürdüm öle açlıktan tembelligime denk geldi vicdan azabıyla yaşıyorum resmen. şimdi aklıma geldi iice sinir oldum. hatta evcil hayvan bile alma bence sorumluluk gerektiriyo. 5-10 sene yaşıyolar ömrün onlarla geçiyo. ugraşırım diyosan al ama hevesse hiç bulaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 yani bu sene şöle bi tempom olucak sabah 8 evden çıkış akşam 8 gibi eve varış. muhabbet kuşu kaldırabilir mi bu tempoyu? he bide pazarları hariç evi temizleyen bi kadın var o hayvanın yemini suyunu verebilir sanırım ama o da 15.30 gibi gidiyo evden + kadının okuma yazması yok saatleride karıştırır bundan eminim Greeny sen sussana az git önce o pis ellerini yıka pls olm çağtay burdan bi bomba patlatırım 40 yıl çile çekersin :D:D:D ehuaeuheau anladın sen onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ulan kuş bu. ne temposu kaldırcak. al bitane, bakamazsan ölür gider zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 ginaly said: ulan kuş bu. ne temposu kaldırcak. al bitane, bakamazsan ölür gider zaten. şimdi güzel kardeşim tmm kuş alt tarafı ama kuşta bi canlı dimi? tempodan kasıt kuşu ellerimle beslemiycemde hayvan acıkınca susayınca evde kimse yoksa buna dayanabilir mi onu soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rilindorlan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 su gaplumbaası al bence.Ben çok memnunum..kabında duruyo ses de çıkarmıyor.Günde bi kere besliyosun.alıp seversin de eline alışırsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 su kamlumbağasına sıcak bakmıyorum ya hayvana bi ilgim yok ele avuca gelmiyo falan... ya şeyi düşündüm şimdi tavşan yada hamster nasıl olur? aranızda 2 si arasında kıyaslama yapabilicek biri var mı? zorlukları nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hamster al, evin içinde kaybolsun çıkamasın korkudan hatta girdiği yerden. ölsün koksun cesedini arayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 hamster beslemedim ancak tavsan besledim. tavsanin bakimi bence muhabbet kusune gore biraz daha zor. cunku zaman zaman evin icinde serbest biraktiginizda farkinda olmadan evin icinde kaybolabiliyor. muhabbet kusunun yemi ve suyunu her gun degistirmenize gerek bile olmayabilir. 2 gunde bir degistirmeniz veya bittigi zaman kontrol ederek degistirmeniz yeterli. evinize gelen temizlikci kadinda sanirim bunu yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snowhite Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Pıtık said: su kamlumbağasına sıcak bakmıyorum ya hayvana bi ilgim yok ele avuca gelmiyo falan... ya şeyi düşündüm şimdi tavşan yada hamster nasıl olur? aranızda 2 si arasında kıyaslama yapabilicek biri var mı? zorlukları nelerdir? bak tavşan ya da hamster daha zordur muhabbet kuşundan. bunları evde bırakıyosun da kaçabilir, tavşanların evdeki kabloları kemirdiğini duydum, evde yangın bile çıkarabilir. ben ortasonda sınava hazırlanırken muhabbet kuşumuz vardı, tek yapman gereken suluğunu ikigüne bir temizlemek, akşamları yemlerin üzerinde biriken kabukları üfleyip camdan atmak. hatta ballı yem çubuğu koyduysan kaptaki yemleri üflemeden de dayanıyo baya. bunun dışında bizimki tüm gün evdeydi, aynayla falan oynuyup salıncakta sallanıyodu. arada dışarı çıkarıp sevmen gerekebilir tek sorun bu. ötmesi de problem olmaz kafesin üzerine örtü örtersin. kendi odanda beslemiceksen zaten rahat rahat çalışırsın, akşam uyumadan önce örtersin örtüsünü kafese, ses yapmaz.bi de hafta sonları kafesteki gazete kağıdını değiştir, gerçi tavşan veya hamster alsan da temizlemen gerekicek.tüm gerekenler bunlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2008 Pıtık said: ginaly said: ulan kuş bu. ne temposu kaldırcak. al bitane, bakamazsan ölür gider zaten. şimdi güzel kardeşim tmm kuş alt tarafı ama kuşta bi canlı dimi? tempodan kasıt kuşu ellerimle beslemiycemde hayvan acıkınca susayınca evde kimse yoksa buna dayanabilir mi onu soruyorum abi yemini suyunu kafesine koymazsan dayanamaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thugsta Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Greeny said: hamster al, evin içinde kaybolsun çıkamasın korkudan hatta girdiği yerden. ölsün koksun cesedini arayın öhöh! Daha almadan öldürdü hayvanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hamsterla tavşan arasında kalmış bulunmaktayım. olmadı gidicem petshopa alıcağım zaman orda seçicem hangisi daha bi sıcak gelirse onu alcam :D aslında yeni doğmuş bi hamster yavrusu edinebilsem 10 numara olcak forumda gördüm bi vidyo delirtti beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 su kaplumbağası bakımı kolay eline alıp seversinde hem büyümesini takip edersin ama kıllı yünlü olmadığı için taş sever gibi bi duygu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 yani o yüzden hiç sıcak bakmıyorum bi arkadaş var su kaplumbağası besleyen gereksiz bişi bence (eğer ilginiz dahilindeyse bişi diyemem) sevemedikten sonra. nedir abi koy bi camdan küreye içine su 2 taş koy yemini ver düzenli bitti olay...he bide hediyesi su değiştircen arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 ee tmm en kolayı işte :) yadaa süt yılanı besle o daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pýtýk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 hocam sürüngenlerle balıklarla falan işim olmaz yok yaş iş onlar...gönül ister ki al bi köpek otur günde 12 saat sev :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2008 off 12 saat sevilmio ölee dışardan göründüğü gibi değil köpek işi en iisi sen hamsterına geri dön ;) gri papağan al konuşanlardan,cıkh en iisi ilgilenemicein için çok fazla hamster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar