Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ağustos ayı campaign videosu


Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
zaten tier 4 da vardı ele gecirmen gerek yerelr capitalların acılması için, sonra capital'ı siege ediyodun zaten tier 5 gibiydi capitaller yanı tier 4 ele gecilince acılıyorlardı.

şimdi 6 değil 2 şehir var yenı bişi gelmemiş yanı

aksine saldıranlar olarak ele gecirdikten sonra şehri elimizde tutabiliceğimizi tutukca düşmana zarar kendimize yarar sağlıyacağımızı söylemişlerdi, şu anda ele gecidikten sonra belli bir zaman icinde ne kadar quest yaparsan'a cevirmişler
Mesaj tarihi:
Onu diyorum işte, T4 Capital Citylerdi. Şimdi onların yerini Fortresslar almış, T5 olarak Capital City gelmiş, Capital City olayını kazanırsan, Capital King var.

Ekstra bir seviye eklemişler, Fortress ile beraber
Mesaj tarihi:
king zaten vardı aylar önce kingi sölediler, capitallerde zaten duruyorlardı yerinde,

tier 4lerde zaten fortresslar vardı ve capitalleri acmak için zaten fortress'ı ele gecirmen gerekiyordu.

zaten bu sölediklerinin hepsi vardıki.
Mesaj tarihi:
yoo zaten var olan bişeyi yenı koyduk diyor o kadar,

şimdi xaenin kızıcak ama, şu videoda gercekten enı birşey yok, kaldırılan şehrin endgame pvp'nın 2/3 contentını oluşturduğu gerceği var ortada, adamlar şimdi kaldırılan iki şehirden dungeon mungeon bı kısmını kalan 2 şehre koyup o iki şehride toptan kaldırıyorlar.

oyuna yenı ekledik dediği capture the king, tier 4 fortress falan zaten oyunda uzun suredi olan olduğunu söledikleri şeyler, tier 5 dediği şey capital cityler zaten ve hep oyunda vardı ve zaten tier 4 deki fortları ele gecirmek gerekiyordu capitallara ulaşmak için.

yanı yenı bişi yok zten var olan şeyleri yenıymış gibi önümüze koyup kaldırılan şehirleri savunmaya calışıyo.
Mesaj tarihi:
Beyler ben daha once Onlıne oyun olarak sadece ULTIMA ONLINE oynadıgımdan bu ''tier'' ın fln anlamını bılmıyorum benı bunun gıbı seyler hakkında bılgılendırır mısınız?


Bizde fail olmayalım=)
Mesaj tarihi:
Tier türkçe anlamı olarak kat,basamak , katman anlamına geliyor..(üst üste dizilmiş şeylerde) kaynak

Lvl in arttıkca bir sonraki alana geçiyorsun..bu alanlar işte tier 1-2-3-4 vs.. diyerek adlandırılıyor..Tam anlatamadım ama bir fikir oluşturur..Şimdi bir babapati gelir döşer yazıyı..
×
×
  • Yeni Oluştur...