Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 şimdi open beta için ya closed beta account umuzu kullanıcaz ya da pre-order pack mi alıcaz ? yoksa bodoz isteyen girebiliyo mu ?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 closed betalar direk girebilio open betaya onun dışında preorder ypaanlar key girecek vs bi de fazladan sign up yapıp davetiye kazananlar olur herhlade
hippy_tarkan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 günün tip i. warhammerda ATI çipsetli kartlar daha yüksek performans sağlayacak.
Krmz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 o zaman arkadaşlar için d&r dan falan pre-order pack edinicez, ya da var mı güvenilir bir site falan key edinebilmek için preorder alaraktan. Gerçi muhtemelen konuşulmuştur bunlar amma tembelim ha.
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2008 http://www.mmorpg.com/discussion2.cfm/post/2248569#2248569 boyle bir yazi okudum, bilginize -yukarda yayinlandi mi haberim yok, artik ilgimi kestim de beta cikana kadar, pardon-
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 ben age of conan için sistem toplamıştım high quality de oynuyorum bunun sistem gereksinimi vız gelir:p
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 GwindonSurion said: ben age of conan için sistem toplamıştım high quality de oynuyorum bunun sistem gereksinimi vız gelir:p Benimde içimde onun rahatlığı var okumaya bile gerek yok :D
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 peh aocu fulledikden sonra 3 client ayni anda acarim warhammerda.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 eh şimdi preview weekend için indirdik client'i, patchledik falan. bunu europe ob'da kullanabilcez mi?
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Büyük ihtimalle hayır. PW, US içindi. EU Client farklı olur tahminimce.
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 böyle wow'da vardı sanırım login'i deiştirioduk öle bişeler yemez mi ya tüh(:P)
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 GwindonSurion said: ben age of conan için sistem toplamıştım high quality de oynuyorum bunun sistem gereksinimi vız gelir:p aoc un tek faydası bu zaten bir süre sistem gereksimi olmayacak bizde :D
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 mayti ne oldu sen devam mı aoc a en son boss falna kesiodun, guildin vardı güzel, keyfin yerindeydii , baydı mı o da?
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mortis said: mayti ne oldu sen devam mı aoc a en son boss falna kesiodun, guildin vardı güzel, keyfin yerindeydii , baydı mı o da? en sonunda hayallerinin oyunu eq1 e donecek :D
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 draedan said: Mortis said: mayti ne oldu sen devam mı aoc a en son boss falna kesiodun, guildin vardı güzel, keyfin yerindeydii , baydı mı o da? en sonunda hayallerinin oyunu eq1 e donecek :D içimi okudun :D keşke imkan olsada eq1 oynasam,bazaarda al sat için bile oynanır ki eq1 in bazaar ekonomisinin gerçek paraya vurulmuş hali 99 da sanırım rusya ekonomisine denk geliyor diye bir makale çıkmıştı guild çok önemli değilde bizde 8-9 senedir birlikte oynayan bir kadro var, biz bize en kötü oyunu bile zevkli kılabiliriz :) bu yaz ufak bir yaprak dökümü yaşadık birçok arkadaşımız terfi dolayısıyla ağır iş yüküne girdi bir kısmı nişan evlilik vs yaptı tatile giden vs derken feci dağıldık.bizim ki gönül ne kahve ister ne kahvehane gönül muhabbet ister kahve bahane misali açıkcası tadımız kaçtı, ben kendimden örnek vereyim eve artık 9-10 dan önce giremiyorum dolayısıyla daha casual oyunlar arayışı içerisindeyiz.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 haydi hepimiz dark age of camelot a dönelim:D
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 GwindonSurion said: haydi hepimiz dark age of camelot a dönelim:D hic oynayamadim, icimde kalan tek oyundur. bugun denesem birseye benzer mi acaba war gelene kadar ?
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 valla Star Warsla ilgili düzgün bi mmo çıksın o KOTOR Online modunda. Direk warhammer morhammer dinlemem !
Ekmek Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 daoc 2 çıksın =/ bi infil deki bi scouttaki bi pbaoe eldie deki tad hiç bi oyunda yok.
Law Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2008 Star Wars dan çok güzel şeyler yapılır, aslında bir çok türün karışımı gibi, Ortaçağ teknolojisi ise var misal Işın kılıcı, vibro Swordlar felan :P, büyü ise var aha jedi güçleri misal, yaratıksa var aha chewbaca, c3po, r2d2, bilimkurgu ise en kralı var uzay gemileri, uzayın bizzat kendisi ve lazer tabancalar :P.
eregorn2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2008 open beta clienti indiren varmı? ben indirmeye başladım şu an
Öne çıkan mesajlar